UFC
Eddie Wineland - Sean O’Malley O’Malley (kon.) | Neil Magny - Anthony Rocco Martin Magny (kon.)
Aljamain Sterling - Cory Sandhagen Sterling (kon.) | Raphael Assuncao - Cody Garbrandt Garbrandt (kon.)
Amanda Nunesová - Felicia Spencerová Nunesová (kon.)
konec
Eddie Wineland - Sean O’Malley

O’Malley

Neděle 07.06.2020, 04:20UFC
Předzápasové kurzy
    Stačila jedna rána
     
    Tak tohle bylo na úvod opravdu rychlé! Wineland sice začal neohroženě, ale Sean O’Malley potvrdil, proč je vycházející hvězdou. Po dobrém naznačení ukončil zápas drtivou pravou a svou perfektní bilanci upravil na 12-0, v UFC na 5-0. (04:26:59)
     
    Zápas skončil.
     
    1:54
    A je konec! O’Malley nejprve otočkou trefil břicho svého soupeře, aby poté předvedl drtivou pravou a Winelanda poslal k zemi! Naznačení levého zvedáku přineslo úspěch a pravačka trefila bradu. Wineland šel k zemi a Herb Dean okamžitě ukončil zápas!
     
    1:15
    Podobně však udeřil i Wineland a bylo to o něco tvrdší.
     
    1:05
    Povedená pravá, O’Malley poprvé trefil.
     
    0:15
    O’Malley začal několika pokusy o kop, Wineland se všem v poklidu vyhnul.
     
    První kolo začalo.
     
    Oba borci jsou již v oktagonu, Bruce Buffer je představuje, úvodní zápas hlavní karty UFC 250 je tak na spadnutí.
     
    Sean O’Malley (bilance v UFC 4-0) je vycházející hvězdou MMA. Do UFC se dostal přes show Dany Whitea, Dana White's Contender Series, kde na KO srazil Alfreda Chašakjana. Poté v show The Ultimate Fighter: A New World Champion Finale porazil na body Terriona Wareho, na UFC 222 udolal ve vynikajícím utkání Andre Soukhanthatha a zatím poslední výhru zaknihoval v březnu 2020, to ukončil José Alberta Quiňoneze po dvou minutách na TKO. Kariéra Sean O’Malleyho letí strmě vzhůru a dnes může udělat další krok mezi patnáct nejlepších bojovníků váhy.
     
    Eddie Wineland (bilance v UFC 6-7) je sice bývalý šampion WEC v bantamové váze, nicméně v UFC se mu tak nedaří. Je takovým gatekeeperem, kdy výhru střídá porážka. V organizaci jej porážkami přivítali Urijah Faber a Joseph Benavidez, je tak vidět, že UFC mu rozhodně neumetala cestičku a již od začátku musel bojovat s velkými jmény. Naposledy se v oktagonu představil v červenci 2019 na UFC 238 proti Grigory Popovovi, toho zdolal ve druhém kole na TKO. Dnes na něj čeká zajímavý prospekt organizace, zatím neporažený Sean O’Malley.
     
    Dobré ráno u MMA. Sportovní svět se pozvolna probouzí ke svému životu a UFC patří k nejaktivnějším organizacím. Dnes se podíváme na číslovanou akci, UFC 250, a nyní je na řadě duel v bantamové váze mezi Eddiem Winelandem a Seanem O’Malleyem.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 04:00.

    Aleš Pur

    thejrc.org