Alavés – Real Sociedad 2:0 (kon.) | Real Madrid – Valencia 3:0 (kon.)
konec
Deportivo Alavés
2:0 (0:0)
Real Sociedad San Sebastian
Čtvrtek 18.06.2020, 19:30 • Estadio de Mendizorroza (Vitoria-Gasteiz) • Španělská LaLiga • 29. kolo
Předzápasové kurzy
     
    To je ode mě z tohoto utkání všechno. Děkuji za pozornost a přeji hezký zbytek večera. (21:43:51)
     
    Držení míče: 35 % : 65 %.
    Střely na branku: 7:2.
    Střely mimo: 5:3.
    Rohy: 5:6.
    Ofsajdy: 2:3.
    Fauly: 21:11.
     
    Druhý poločas nabídl výrazně lepší fotbal a ze zasloužené výhry se napokon radují domácí. Ti předvědli skvělý výkon v obraně a svého soupeře dnes nepustili v útoku k ničemu, co by mohlo ohrozit čisté konto brankáře Roberta. Naopak, na rozdíl od prvního dějství byli výrazně nebezpečnější v útoku a jejich aktivita byla korunována gólem Sainze, jenž byl uznán až po dlouhé konzultaci s videoasistentem. Závěr zápasu pak ještě nabídl po jedné červené kartě na obou stranách a napokon i gólovou tečku Martína za vítězstvím Alavése. Domácí se tak díky zisku tří bodů posouvají na průběžné 12. místo a před 18. Mallorcou mají už desetibodový náskok. Real Sociedad klesl o skóre na šesté místo.
     
    90+7
    Konec zápasu.
     
    90+6
    Deportivo Alavés právě vstřelilo branku!
    Domácí definitivně rozhodují o své výhře! Po přihrávce z levé strany se k míči dostal v šestnáctce hostů Joselu, jenž se dokázal prokličkovat přes dva obránce. Jeho střelu ještě brankář Remiro vyrazil, míč se ale odrazil na pravou stranu k volnému MARTÍNOVI, který ho dorazil do odkryté branky hostů. Bez asistence.
     
    90+5
    Nákop Januzaje nadzvedl jeden z jeho spoluhráčů do výšky a z ní si pak míč stáhl do rukavic brankář Roberto. Ten ho podržel a pak ho vykopl na útočnou polovinu.
     
    90+5
    Domácí trenér rozkouskoval závěr velkým počtem střídání, hosté se ale znovu i tak dokázali dostat na útočnou polovinu. Po faulu domácích navíc získávají standardní situaci z pravé strany.
     
    90+4
    Střídání v týmu Deportivo Alavés: ze hřiště odchází Víctor Camarasa, přichází Pere Pons.
     
    90+3
    Střídání v týmu Real Sociedad San Sebastian: ze hřiště odchází Diego Llorente, přichází Andoni Gorosabel.
     
    90+2
    Domácí už si situaci nijak nekomplikují a míč po zisku bez velkého váhání odkopávají na polovinu hostů. Ti se nadále nemůžou dostat do blízkosti šestnáctky Alavése.
     
    90+1
    Bude sa hrát ještě šest minut.
     
    90+1
    Střídání v týmu Deportivo Alavés: ze hřiště odchází Luis Rioja, přichází Martín.
     
    90
    Střídání v týmu Deportivo Alavés: ze hřiště odchází Lucas Pérez, přichází Ljubomir Fejsa.
     
    89
    Ze střední vzdálenosti vystřelil po zemi Januzaj, i jeho pokus ale skončil mimo Robertovu branku. Domácí budou střídat.
     
    88
    Hosté zvyšují svůj tlak. Centr z rohu doletěl na hranici brankoviště na Elustonda, jehož hlavička do země skončila mimo Robertovu branku.
     
    87
    Oslabení hostů dlouho netrvalo a už po několika minutách máme na hřišti znovu vyrovnaný počet hráčů. Druhou žlutou a následně červenou kartu dostává totiž také Tomás Pina (Deportivo Alavés), jenž zasáhl Roberta Lópeze loktem do hlavy.
     
    86
    Střídající Portugués si nabíhal za pasem za obranu Alavése, vybíhal ale z ofsajdové pozice a v útoku tak pokračovat nemohl.
     
    85
    Alavés zatím zvládá závěr utkání na jedničku s hvězdičkou. Hosté se navzdory územní převaze nedostali v útoku prakticky k ničemu nebezpečnému.
     
    84
    Hosté se znovu usadili na útočné polovině, jejich kombinace jsou ale čím dál zoufalejší. Nakonec po nepřesném nákopu na Isaka skončil míč v zámezí a rozehrávat bude od své branky Roberto.

    Michal Sadlek

    Branky: 56. Sainz (Magallán), 90+6. Martín

    Karty:   51. R. Duarte (DAL), 71. Pina (DAL) – 42. D. Llorente (RSC), 49. A. Elustondo (RSC), 54. Zaldúa (RSC)   87. Pina (DAL) – 81. Zaldúa (RSC)


    Držení míče: 35 % : 65 %.
    Střely na branku: 7:2. Střely mimo: 5:3. Rohy: 5:6. Ofsajdy: 2:3. Fauly: 21:11.
    Deportivo Alavés: Roberto – Navarro, Laguardia (C), Magallán, R. Duarte – Sainz (83. Méndez), Camarasa (90+4. Pons), Pina, Rioja (90+1. Martín) – Joselu, Lucas Pérez (90. Fejsa).
    Náhradníci: Castro – Fejsa, Méndez, Marín, García, Pons, Martín, Burke, Tachi, López, Paulino de la Fuente Gómez, Gutiérrez.

    Real Sociedad San Sebastian: Remiro – Zaldúa, A. Elustondo (64. Roberto López), D. Llorente (90+3. Gorosabel), Muñoz – Zubeldia, Zurutuza (C) (64. Le Normand) – Ödegaard (64. Portugués), Januzaj, Oyarzabal – José (64. Isak).
    Náhradníci: Moyà, Zubiaurre – Portugués, Gorosabel, Isak, Monreal, Le Normand, J. Pacheco, Roberto López, Djouahra, Lobete, Zubimendi.

    Rozhodčí: Latre – Jiménez, Mateo
    bahis siteleri