Janov – Lazio 2:3 (kon.) | Atalanta BC – Sassuolo 0:0 (odl.) | Turín – Parma 0:0 (odl.)
Hellas Verona – Cagliari 0:0 (odl.) | AS Řím – Lecce 4:0 (kon.) | Inter – Sampdoria 0:0 (odl.)
odloženo
Turín FC
0:0 (-:-)
Parma Calcio 1913
Neděle 23.02.2020, 15:00Italská Serie A • 25. kolo
Předzápasové kurzy
Videopřenos
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí nerozhodným výsledkem 1:1. Druhý poločas rozhodně nebyl zrovna atraktivní, nicméně Turín v samotném úvodu neproměnil pokutový kop, což bylo zásadní. Následně jsme sledovali maximálně vyrovnanou podívanou, přičemž o trochu nebezpečnějším celkem byl právě ten domácí. Žádnou další branku jsme ovšem už neviděli, což znamená, že si oba celky rozdělí po bodu, což je spravedlivé. (21:24:19)
     
    Držení míče: 53 % : 47 %.
    Střely na branku: 9:5. Střely mimo: 5:1. Rohy: 5:2. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 16:16.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Během nastaveného času jsme se zatím nedočkali ničeho nebezpečného. Nepřesně nahrával Hernani, jehož nahrávka putovala do rukavic brankáře Sirigua.
     
    90+1
    Turín se dokázal vypořádat s napadající smečkou protihráčů, což vedlo ke konstruktivní rozehrávce do strany.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o tři minuty.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby. Turín se v závěru zápasu tlačí k brance soupeře, jenomže hostující obrana stále pevně odolává.
     
    88
    Rincónovi se povedlo ustát souboj s protihráčem, jenomže ten další ho musel faulovat Jednalo se o taktický zákrok, nicméně na řadu přijde další standardka.
     
    87
    Žlutou kartu dostává Gastón Brugman (Parma Calcio 1913).
     
    85
    Střídání v týmu Parma Calcio 1913: ze hřiště odchází Juraj Kucka, přichází Gastón Brugman.
    Střídání v týmu Parma Calcio 1913: ze hřiště odchází Matteo Darmian, přichází Vincent Laurini.
     
    84
    Navíc hodně daleko vedle branky mířil Kurtić, jehož střelecký pokus směřoval dobré dva metry vedle. Sirigu tak ani v tomto případě nemusel zasahovat.
     
    83
    Parma už celkem dlouhou dobu čeká na něco zásadního. Směrem dopředu to zrovna moc nevyšlo ani Kulusevskimu, kterému se nepovedlo najít Corneliuse.
     
    82
    Střídání v týmu Turín FC: ze hřiště odchází Simone Edera, přichází Saša Lukić.
     
    82
    Ano, nakonec z toho byl přímý střelecký pokus z kopačky Belottiho. Ten ovšem pravačkou trefil pouze dobře postavenou zeď, od které šel míč do bezpečí.
     
    81
    Turín si před malým momentem vybojoval standardní situaci z velice zajímavé vzdálenosti od branky. K rozehrávce se postavil Belotti, budeme sledovat přímý pokus?
     
    80
    Poté si nedovoleným zákrokem pomohl domácí Bremer, který se snažil vydolovat míč, jenomže současně trefil také protihráče. Volný kop pro Parmu Calcio.
     
    79
    Do pokutového území Parmy přiletěl další z mnoha centrů, avšak ani z tohoto mráčku nezapršelo. Tentokráte se povedlo zakročit Darmianovi, který odehrál míč pryč.
     
    78
    Na opačné straně hrací plochy musel složitou situaci řešit vracející se Bremer, který raději odklidil míč vysoko do útrob stadionu. Parma tak bude moci vhazovat.
     
    77
    Velice zkušeně to dokázal provést Aina, který raději nechal doskákat míč ven z hrací plochy. Sám se poté postaral o autové vhazování, které přineslo zakončení.

    David Suchý

    Lukáš Mihal

    Branky:


    Turín FC:
    Parma Calcio 1913:
    thejrc.org