IHC Olomouc – ILHK Hr. Králové 2:2 (kon.) | IHC Prague Rats – Devils Zlín 11:6 (kon.) | ILHK Hr. Králové – Brno 5:9 (kon.)
Devils Zlín – IHC Olomouc 7:7 (kon.) | Brno – IHC Prague Rats 1:5 (kon.)
konec
Mission Roller Brno
1:5 (0:2, 0:0, 1:2, 0:1)
IHC Prague Rats
Sobota 20.06.2020, 17:00 • ZS Třebechovice pod Orebem • O POHÁR ČAILH - Top Divize • 3. kolo
Partner:
     
    43:25
    Vyloučení na straně Brna, Filip Ondráček obdržel 1,5 minuty za hákování. Přesilovku si tak zahrají opět Pražané.
     
    39:25
    Prague Rats právě vstřelili branku!
    A je podle všeho prakticky rozhodnuto. MATĚJ POUL dostal v přečíslení přihrávku od Petra Haška. Pokus pražského útočníka skončil až v síti, brankář Chvátal se nestačil přesunout – 1:5. Asistence: Petr Hašek.
     
    35:21
    Už se nám to tu pere a pošťuchuje. Na 1,5 minuty si půjde na trestnou lavici posadit Jiří Brandejský. První přesilová hra pro Brno v dnešním zápase.
     
    34:25
    Prague Rats právě vstřelili branku!
    A to se jim daří! Po kombinaci trojice Martin Fiala, Martin Tvrzník a JAKUB BERNAD končí kotouč až v síti. To byla hodně rychlá odpověď na branku Pražanů. Asistence: Martin Tvrzník, Martin Fiala.
     
    33:30
    Brno právě vstřelilo branku!
    Ale máme tu branku v oslabení! ONDŘEJ STEHLÍK si z levé strany najel do dobré pozice, následně vystřelil a svůj pokus procpal mezi rukou a tělem brankáře Michajlova až do sítě – 1:3 z pohledu Brna. Bez asistence.
     
    33:18
    Rubeš byl v úniku zastaven sekyrou Davida Sedláčka, ten si tak již podruhé půjde sednout za katr.
     
    30:27
    První vyloučení v tomto utkání, David Sedláček obdržel 1,5 minuty za hákování.
     
    28:59
    Dominik Trnka se po pádu jednoho z Pražanů dostal do dobré pozice ve středu hřiště, povybruslil si do lepší pozice a střelou švihem orazítkoval tyč!
     
    28:08
    Pražané už už se radovali z další branky, ale Jaroslav Chvátal v brance zázračně vytáhl kotouč mimo tři tyče.
     
    27:10
    Prague Rats právě vstřelili branku!
    Je to o tři branky! MARTIN FIALA krásně prokličkoval obranným pásmem Mission Roller a následně si vymíchal i brankáře Chvátala – 0:3! Bez asistence.
     
    23:55
    Ondřej Stehlík mohl v samotném závěru udat zápasu nový směr. Jelikož ale po chybě Tomáše Rubeše v samostatném úniku nedokázal trefit branku, stále tak platí stav 0:2 z pohledu Mission Roller Brno.
     
    20:12
    Velká šance Brňanů, Hrachovina pálil z pravé strany a jeho spoluhráči se už už radovali, ale Michajlov záhadným způsobem jeho pokus vychytal. Škoda, Brno se mohlo dostat zpět do zápasu.
     
    17:35
    A opět výborný zákrok brankáře Chvátala, ten se vytáhl rozklekem proti střele jednoho z hráčů Rats!
     
    09:44
    Prague Rats právě vstřelili branku!
    A je to již o dvě branky, a to po nádherné kombinaci. Martin Tvrzník krásně našel crossovou přihrávkou MARTINA FIALU, který do prázdné branky neměl problém zakončit. Asistence: Martin Tvrzník a Tomáš Rubeš.
     
    02:26
    Prague Rats právě vstřelili branku!
    První branka posledního utkání na dnešním turnaji. MATĚJ POUL si vybruslil po pravé straně až před Chvátala a nějakým způsobem protlačil kotouč až za záda brněnského brankáře – 0:1. Asistence: Martin Pouska.

    Daniel Krátký

    Branky a nahrávky: 34. Stehlík – 3. Poul (Pouska), 10. Fiala (Tvrzník, Rubeš), 28. Fiala, 35. Bernad (Tvrzník, Fiala), 40. Poul (Hašek)


    Mission Roller Brno: Chvátal (P. Hrachovina) – Sedláček, Strýček, Kazlepka, Rosendorf, Šebek, Trnka, Stehlík, D. Hrachovina, Ondráček (C), Drobný (A).
    IHC Prague Rats: Michajlov (Kolinger) – Tvrzník (A), Christl, Pavlata, Pouska, Bernad, M. Poul, Hašek, Rubeš (C), Brandejský, Fiala.

    Rozhodčí: Jaroš, Maňák
    bahis siteleri