IHC Přerov – Uh. Brod 7:1 (kon.) | Roller Storm – HC Boskovice inline 6:3 (kon.) | Uh. Brod – Černošice 4:8 (kon.)
IHC Nový Jičín – Roller Storm 10:5 (kon.) | Černošice – IHC Přerov 4:8 (kon.) | HC Boskovice inline – IHC Nový Jičín 6:9 (kon.)
konec
IHC Roller Storm Praha
6:3 (3:1, 1:0, 2:2, 0:0)
HC Boskovice inline
Sobota 20.06.2020, 12:00 • MEO Aréna, Přerov • O POHÁR STILMAT • 3. kolo
Partner:
     
    33:12
    Boskovice právě vstřelily branku!
    Zanedlouho se ale Marek Antal změnil v přesného nahrávače. Svou přihrávkou vybídl ke skórování LUKÁŠE ŠMÍDA, jenž se se svou střelou nemýlil. Asistence: Marek Antal.
     
    28:24
    Roller Storm právě vstřelil branku!
    Čepice dolů, je tu hattrick! Zapisuje ho útočník pražského celku JAN KVAPIL, na jehož střelecký pokus Jan Külzer nestačil. Bez asistence.
     
    26:47
    Boskovice právě vstřelily branku!
    Hosté snižují. Od modré čáry napřáhl JIŘÍ ŠMAHEL a kotouč se zastavil až v síti za zády Škubala. Asistence: Lukáš Šmíd.
     
    25:42
    Roller Storm právě vstřelil branku!
    Teď to Pražané v přesilovce sehráli moc hezky. Na konci kombinace v útočném pásmu stál FILIP NOVÁK, jenž uklízel kotouč do prázdné brány. Nutno vyzdvihnout nahrávku, kterou střelci adresoval Kvapil. Jan Külzer se od bližší tyče ke vzdálenější nestačil přesunout a na střelu tak nemohl reagovat. Asistence: Jan Kvapil, Filip Bílek.
     
    14:02
    Roller Storm právě vstřelil branku!
    Křížný pokus FILIPA NOVÁKA skutečně zapadl do sítě, nejednalo se jen o tyč. Rozhodčí při následujícím přerušení změnili svůj verdikt a potvrdili, že Stormové počtvrté skórovali. Bez asistence.
     
    11:34
    Roller Storm právě vstřelil branku!
    Stormové ještě do první přestávky přidávají třetí gól. Lehce doleva si najel ZDENĚK PETRÁŠ a nasměroval kotouč pod břevno a mimo dosah Jana Külzera. Bez asistence.
     
    10:35
    Roller Storm právě vstřelil branku!
    Domácí ve vlastním oslabení skórují a ujímají se vedení. Turek vyslal do samostatného úniku JANA KVAPILA, jenž si povodil svého jmenovce Külzera a zakončil do volné části branky. Asistence: Štěpán Turek.
     
    02:51
    Roller Storm právě vstřelil branku!
    Domácí srovnávají krok. Mezi kruhy projel po nahrávce od Filipa Bílka JAN KVAPIL a nasměroval kotouč nad lapačku Jana Külzera. Ten tak neměl šanci zakročit. Asistence: Filip Bílek.
     
    02:09
    Boskovice právě vstřelily branku!
    Utěšenou střelu nyní předvedl TOMÁŠ MÜLLER. Po jeho zakončení kotouč cinkl o brankovou konstrukci a zapadl za záda Škubala, který ramena ježil marně. Asistence: Čestmír Sekanina.

    Petr Komárek

    Branky a nahrávky: 3. Kvapil (F. Bílek), 11. Kvapil (Turek), 12. Petráš, 15. Novák, 26. Novák (Kvapil, F. Bílek), 29. Kvapil – 3. Müller (Sekanina), 27. Šmahel (Šmíd), 34. Šmíd (Antal)


    IHC Roller Storm Praha: Škubal – D. Bílek, F. Bílek – Kvapil, Matějček, Novák, Petráš, Turek
    HC Boskovice inline: J. Külzer – N. Külzer, Formánek, Němec, Ošlejšek – Antal, Pilát, Šmíd, Müller, Sekanina, Šmahel

    Rozhodčí: Bláha, Obadal

    Diváci: 88
    thejrc.org