IHC Přerov – Uh. Brod 7:1 (kon.) | Roller Storm – HC Boskovice inline 6:3 (kon.) | Uh. Brod – Černošice 4:8 (kon.)
IHC Nový Jičín – Roller Storm 10:5 (kon.) | Černošice – IHC Přerov 4:8 (kon.) | HC Boskovice inline – IHC Nový Jičín 6:9 (kon.)
konec
IHC Roller Storm Praha
6:3 (3:1, 1:0, 2:2, 0:0)
HC Boskovice inline
Sobota 20.06.2020, 12:00 • MEO Aréna, Přerov • O POHÁR STILMAT • 3. kolo
Partner:
     
    46:41
    Před brankáře Boskovic se z levé strany protáhl Novák a chtěl skórovat fintou á la Peter Forsberg. Jan Külzer si však na puk počkal a zastavil ho na svém betonu.
     
    41:58
    Ve velkých šancích se nyní ocitli Šmahel s Pilátem, a to Boskovice hrají v oslabení. Oba hráči hostů ovšem nepřekonali brankáře Pražanů Škubala.
     
    41:07
    Vyloučení v týmu HC Boskovice inline (Ošlejšek – 1,5 min., podrážení).
     
    39:09
    Vyloučení v týmu HC Boskovice inline (Němec – 1,5 min., sekání).
    Vyloučení v týmu IHC Roller Storm Praha (Petráš – 1,5 min., hrubost).
     
    38:57
    Sám na Jana Külzera si to šinul Matějček. Boskovického brankáře si položil, pak však nedokázal zvednout kotouč tak, aby skončil pod horní tyčí. Útočník domácích minul.
     
    34:14
    Vyloučení v týmu IHC Roller Storm Praha (Petráš – 1,5 min., hákování).
     
    34:03
    Velkou chybu na obranné modré čáře vyrobil Dominik Bílek a sám na Škubala jel Formánek. S bekhendovým blafákem ale proti brankáři Roller Storm neuspěl!
     
    33:12
    Boskovice právě vstřelily branku!
    Zanedlouho se ale Marek Antal změnil v přesného nahrávače. Svou přihrávkou vybídl ke skórování LUKÁŠE ŠMÍDA, jenž se se svou střelou nemýlil. Asistence: Marek Antal.
     
    32:22
    Ovšem pozor, vylučovat se nakonec nebude. Hostující hráč zřejmě faul na svou osobu odvolal, proto rozhodčí nakonec rozpažil.
     
    29:05
    Po levém křídle se před branku dostal Šmahel, jeho střelu obloučkem na první tyč Škubal v pokleku zlikvidoval svou vyrážečkou.
     
    28:24
    Roller Storm právě vstřelil branku!
    Čepice dolů, je tu hattrick! Zapisuje ho útočník pražského celku JAN KVAPIL, na jehož střelecký pokus Jan Külzer nestačil. Bez asistence.
     
    28:05
    Turek s Kvapilem si vyměnili na levé straně útočné třetiny puk a druhý po přihrávce prvně jmenovaného zakončoval z první zblízka. Kotouč narýsoval oblouček a přeletěl branku.
     
    26:47
    Boskovice právě vstřelily branku!
    Hosté snižují. Od modré čáry napřáhl JIŘÍ ŠMAHEL a kotouč se zastavil až v síti za zády Škubala. Asistence: Lukáš Šmíd.
     
    26:41
    Po další střele Stormů zazvonila za Janem Külzerem tyč!
     
    25:42
    Roller Storm právě vstřelil branku!
    Teď to Pražané v přesilovce sehráli moc hezky. Na konci kombinace v útočném pásmu stál FILIP NOVÁK, jenž uklízel kotouč do prázdné brány. Nutno vyzdvihnout nahrávku, kterou střelci adresoval Kvapil. Jan Külzer se od bližší tyče ke vzdálenější nestačil přesunout a na střelu tak nemohl reagovat. Asistence: Jan Kvapil, Filip Bílek.
     
    25:22
    Novák posílal z pravé strany přízemní pas před branku, kde číhal Matějček. Ten však kotouč za roztáhnutého Jana Külzera dopravit nedokázal.
     
    24:59
    Vyloučení v týmu HC Boskovice inline (Müller – 1,5 min., podrážení).
     
    23:40
    Antalovo nahození před brankou nebezpečně tečoval Müller a těsně minul.
     
    21:41
    Další velkou šanci Roller Storm měl na svědomí Matějček. U pravé tyče vypálil z první, ovšem jeho tvrdá střela se zastavila právě o tyčku.
     
    20:48
    Petráš nyní při rychlém kontru předvedl pěknou stahovačku, kterou se zbavil bránícího soupeře. Na ležícího Jana Külzera si ale už nepřišel.
     
    20:23
    Petráš na levé straně útočného pásma popadl kotouč a povedenou střelou zápěstím orazítkoval břevno boskovické branky!
     
    18:24
    Vyloučení v týmu HC Boskovice inline (Šmíd – 1,5 min., sekání).
     
    14:02
    Roller Storm právě vstřelil branku!
    Křížný pokus FILIPA NOVÁKA skutečně zapadl do sítě, nejednalo se jen o tyč. Rozhodčí při následujícím přerušení změnili svůj verdikt a potvrdili, že Stormové počtvrté skórovali. Bez asistence.
     
    14:02
    Ovšem pozor, rozhodčí nakonec branku uznávají!
     
    14:02
    Filip Novák vypálil za záklonu z levé strany a za Janem Külzerem pořádně zazvonila branková konstrukce. Domácí dokonce reklamovali, že kotouč skončil v síti těsně u pravé tyčky, ovšem rozhodčí ukazuje, že šlo o tyč, nikoli o gól.
     
    11:34
    Roller Storm právě vstřelil branku!
    Stormové ještě do první přestávky přidávají třetí gól. Lehce doleva si najel ZDENĚK PETRÁŠ a nasměroval kotouč pod břevno a mimo dosah Jana Külzera. Bez asistence.
     
    10:35
    Roller Storm právě vstřelil branku!
    Domácí ve vlastním oslabení skórují a ujímají se vedení. Turek vyslal do samostatného úniku JANA KVAPILA, jenž si povodil svého jmenovce Külzera a zakončil do volné části branky. Asistence: Štěpán Turek.
     
    09:47
    Vyloučení v týmu IHC Roller Storm Praha (Petráš – 1,5 min., podrážení).
     
    06:05
    Kvapil s Matějčkem ujeli do brejku a druhý jmenovaný měl po přihrávce prvního na holi tutovku. Bekhendem ale boskovickou branku minul. Vzápětí si Pražané vytvořili nebezpečný závar, po němž musel Jan Külzer krotit kotouč na zemi vsedě.
     
    03:53
    Krásnou ránou se z pravé strany prezentoval Petráš, kotouč zazvonil o brankovou konstrukci a zamířil mimo. Nyní měly Boskovice štěstí.
     
    02:51
    Roller Storm právě vstřelil branku!
    Domácí srovnávají krok. Mezi kruhy projel po nahrávce od Filipa Bílka JAN KVAPIL a nasměroval kotouč nad lapačku Jana Külzera. Ten tak neměl šanci zakročit. Asistence: Filip Bílek.
     
    02:09
    Boskovice právě vstřelily branku!
    Utěšenou střelu nyní předvedl TOMÁŠ MÜLLER. Po jeho zakončení kotouč cinkl o brankovou konstrukci a zapadl za záda Škubala, který ramena ježil marně. Asistence: Čestmír Sekanina.

    Petr Komárek

    Branky a nahrávky: 3. Kvapil (F. Bílek), 11. Kvapil (Turek), 12. Petráš, 15. Novák, 26. Novák (Kvapil, F. Bílek), 29. Kvapil – 3. Müller (Sekanina), 27. Šmahel (Šmíd), 34. Šmíd (Antal)


    IHC Roller Storm Praha: Škubal – D. Bílek, F. Bílek – Kvapil, Matějček, Novák, Petráš, Turek
    HC Boskovice inline: J. Külzer – N. Külzer, Formánek, Němec, Ošlejšek – Antal, Pilát, Šmíd, Müller, Sekanina, Šmahel

    Rozhodčí: Bláha, Obadal

    Diváci: 88
    thejrc.org