IHC Přerov – Uh. Brod 7:1 (kon.) | Roller Storm – HC Boskovice inline 6:3 (kon.) | Uh. Brod – Černošice 4:8 (kon.)
IHC Nový Jičín – Roller Storm 10:5 (kon.) | Černošice – IHC Přerov 4:8 (kon.) | HC Boskovice inline – IHC Nový Jičín 6:9 (kon.)
konec
IHC KANCI Uherský Brod
4:8 (1:2, 0:2, 1:3, 2:1)
SK Černošice
Sobota 20.06.2020, 13:30 • MEO Aréna, Přerov • O POHÁR STILMAT • 3. kolo
Partner:
     
    46:43
    Dobrý zákrok Brabce, který lapačkou zneškodnil prudkou střelu v podání Trenčana.
     
    44:49
    Uherský Brod právě vstřelil branku!
    Brabec chvíli neměl hůl, čehož Kanci dokázali využít. Patrik Szabó poslal kotouč na DAVIDA PAVLŮSKA, který přesně zakončil a snižuje na rozdíl čtyř branek z pohledu domácího celku. Asistence: Patrik Szabó.
     
    43:54
    Další hezká akce Uherského Brodu. Brabce po ní ohrozil Jurík, kterému ke skórování zblízka nescházelo mnoho. Poté ještě nositel známého hokejového jména hledal před brankou od zadního mantinelu spoluhráče Trenčana, ovšem ten si kotouč špatně zpracoval a už nezakončil.
     
    42:23
    Uherský Brod právě vstřelil branku!
    Kanci využívají chyby Černošic při rozehrávce ve vlastním obranném pásmu. Kotouč se dostal pod kontrolu Filipa Stiksy, který ho ještě přenechal více najetému JANU MIKULCOVI. Ten si puk srovnal na hokejce a napálil ho přímo do pravého vinklu, kam přikrčený Brabec nemohl svými rameny dosáhnout. Asistence: Filip Stiksa.
     
    39:59
    Brabec se ve své "haškovské" masce pouze ohlédl za sebe. Těžko říct, jestli viděl, ovšem jistě slyšel, jak puk vystřelený z hokejky jednoho z Brodských zastavila horní tyč jeho klece.
     
    38:42
    Ohrožení pro branku Černošic nyní znamenal útok, na jehož konci se ocitl Stiksa. Nad levým kruhem si rovnal kotouč, mohl střílet bekhendem nebo ještě nahrát před branku. Útočník Kanců zvolil druhou možnost, puk ale před brankou uzmuli hosté.
     
    37:24
    Černošice právě vstřelily branku!
    Jedna chytrá nahrávka a hosté přidávají svou osmou branku. Michal Bezouška sice neskóroval, na levý kruh ovšem adresoval přesnou nahrávku na PETRA KAFKU. Ten se podíval před sebe a viděl, že Haloda na něj zatím nezareagoval. Proto poslal kotouč po zemi do volné části branky, kam stojící brankář Uherského Brodu nemohl dosáhnout. Asistence: Michal Bezouška, Aleš Chamrád.
     
    36:08
    Hned zkraje čtvrté části přišla velká šance Černošic. Kafka z levé strany našel v mezikruží Bezoušku, který usiluje o hattrick. V této situaci se Bezouška rozhodl vypálit švihem, což ovšem Haloda svým pohybem vystihl a betony sklapnutými k sobě odrazil kotouč do rohu kluziště.
     
    35:59
    Těsně před koncem třetí části přišla ještě dobře mířená střela jednoho z Kanců z levé strany. Parádní semafor proti ní vytáhl Brabec, jenž mrskl lapačkou a puk do ní schoval.
     
    33:17
    Sám před Brabcem se lehce z pravé strany zjevil Pavlůsek. Mířil pod břevno, černošického gólmana ale přesto nepřekonal. Brabec, který šel na zem, ještě zvládl puk přizvednout tak, že skončil mimo prostor mezi třemi tyčemi.
     
    31:40
    Černošice právě vstřelily branku!
    Hosté to teď vykombinovali až „do kuchyně". Po sérii nahrávek si Petr Kafka všiml u pravé tyče číhajícího MICHALA BEZOUŠKY. Tomu briskně předložil kotouč a Bezouška už si věděl rady. Zblízka odhalil volné místo, kam by mohl vystřelit, a také tam vystřelil. Haloda se po tomto pokusu natahoval marně. Asistence: Petr Kafka.
     
    28:31
    Před Brabce se středem hrací plochy protáhl Petr Malý. Následně udělal manévr k levé tyči, kde však nedokázal zvednout kotouč nad gólmanův beton. To byla velká šance Kanců.
     
    25:55
    Černošice právě vstřelily branku!
    S góly se nyní v Přerově roztrhl pytel! Teď se o něj nechtěně zasloužil brodský brankář Haloda, který špatně rozehrál, což hbitě potrestali Petr Kafka a především zakončující MICHAL BEZOUŠKA. Asistence: Petr Kafka.
     
    25:21
    Uherský Brod právě vstřelil branku!
    Kanci snižují. Petr Malý přenechal kotouč DAVIDU PAVLŮSKOVI, na jehož střelu k tyči byl Brabec krátký. Asistence: Petr Malý.
     
    24:57
    Černošice právě vstřelily branku!
    Michal Kluka nyní oplatil PAVLU MRŇOVI spolupráci z druhého dějství. Kluka skoro z úrovně brankové čáry poslal přihrávku napříč brankovištěm, kterou Mrňa za Halodu pohotově uklidil. Asistence: Michal Kluka.
     
    23:35
    Černošice právě vstřelily branku!
    Chamrád našel u levé tyče ROBINA MALÉHO, který se nerozpakoval a přidává čtvrtý gól Černošic. Zadák středočeského celku umístil kotouč přímo pod víko. Asistence: Aleš Chamrád.
     
    21:29
    Chamrád šel do souboje jeden na jednoho, který po pěkné otočce vyhrál. Už se však dostal moc do strany, přesto Halodovi pořádně zatopil. Domácímu brankáři kotouč vypadl z výstroje a klouzal se jen kousek od brankové čáry.
     
    20:48
    Znovu Haloda nereagoval, při střele v podání Václava Krudence mu pomohla branková konstrukce!
     
    19:11
    Kafka se v útočném pásmu zmocnil kotouče a Černošice Uherský Brod zatlačily k jeho bráně. Na konci celé akce stál Chamrád, který však zblízka Halodu nepřelstil. Brankář Kanců dokázal proti zakončení zblízka zakročit betony.
     
    16:29
    Sám na Halodu jel, byť tísněný, Mrňa. Kotouč mezi jeho betony neprocpal. O chvíli později vystřelil Bezouška a Uherský Brod zachránila tyčka!
     
    15:01
    Černošice právě vstřelily branku!
    Uherský Brod se v oslabení dopustil chyby v rozehrávce a Černošice ji trestají. Kotouče se zmocnil Mrňa, který si všiml u pravé tyče postaveného MICHALA KLUKY. Ten už měl snadnou práci, jelikož uklízel puk do odkryté klece. Haloda se už přesunout nestačil. Asistence: Pavel Mrňa.
     
    14:15
    Obrovská šance Černošic a v ní Robin Malý. V přesilovce dostal přihrávku před odkrytou bránu, tu však nedokázal trefit.
     
    13:31
    Vyloučení v týmu IHC KANCI Uherský Brod (Heča – 1,5 min., hákování).
     
    07:40
    Černošice právě vstřelily branku!
    Černošice otáčejí skóre. Mrňa vymyslel nahrávku do prostoru mezi kruhy, kde se nacházel VÁCLAV KRUDENC. Ten se nerozpakovat a okamžitě vypálil. Haloda byl na toto zakončení krátký. Asistence: Pavel Mrňa, Patrik Koyš.
     
    06:39
    Černošice právě vstřelily branku!
    Černošice rozjely přesilovkovou kombinaci, na jejímž konci vyrovnávají. Kafka nahrál doprava na MARKA LOSKOTA, který prostřelil Halodu mezi betony. Asistence: Petr Kafka.
     
    05:55
    Vyloučení v týmu IHC KANCI Uherský Brod (P. Malý – 1,5 min., vysoká hůl).
     
    05:29
    Uherský Brod právě vstřelil branku!
    Kanci přesilovku rychle využívají. Z mezikruží vypálil švihem JAN HEČA a kotouč umístil pod víko tak, že Brabec nedokázal zasáhnout. Asistence: Andrej Mrázik.
     
    05:22
    Vyloučení v týmu SK Černošice (Chamrád – 1,5 min., podrážení).
     
    01:50
    Jurík si najel do dvou soupeřů a skrytou střelou trefil břevno branky Černošic. Na druhé straně pálil z pravé strany Mrňa, ovšem nepřesně.
     
    01:07
    Kafka nachystal puk Bezouškovi, který z levé strany střelou z první orazítkoval tyčku.

    Petr Komárek

    Branky a nahrávky: 6. Heča (Mrázik), 26. Pavlůsek (P. Malý), 43. Mikulec (Stiksa), 45. Pavlůsek (Szabó) – 7. Loskot (Kafka), 8. V. Krudenc (Mrňa, Koyš), 16. Kluka (Mrňa), 24. R. Malý (Chamrád), 25. Mrňa (Kluka), 26. Bezouška (Kafka), 32. Bezouška (Kafka), 38. Kafka (Bezouška, Chamrád)


    IHC KANCI Uherský Brod: Haloda – Heča, Mrázik, Szabó, Vaněk – Jurík, P. Malý, Mikulec, Pavlůsek, Stiksa, Trenčan
    SK Černošice: Brabec – Kluka, Koyš, M. Krudenc, R. Malý, Mikala – V. Krudenc, Kafka, Loskot, Chamrád, Mrňa

    Rozhodčí: Cik, Sedlák

    Diváci: 88
    thejrc.org