IHC Přerov – Uh. Brod 7:1 (kon.) | Roller Storm – HC Boskovice inline 6:3 (kon.) | Uh. Brod – Černošice 4:8 (kon.)
IHC Nový Jičín – Roller Storm 10:5 (kon.) | Černošice – IHC Přerov 4:8 (kon.) | HC Boskovice inline – IHC Nový Jičín 6:9 (kon.)
konec
IHC KANCI Uherský Brod
4:8 (1:2, 0:2, 1:3, 2:1)
SK Černošice
Sobota 20.06.2020, 13:30 • MEO Aréna, Přerov • O POHÁR STILMAT • 3. kolo
Partner:
     
    Zápas končí, Černošice poráží Uherský Brod 8:4. Poslední čtvrtinu sice vyhráli Kanci, náskok soupeře ale dokázali jen ztenčit. (14:52:09)
     
    Konec zápasu.
     
    47:28
    Kanci se ještě snaží s výsledkem něco udělat a tlačí Černošice u jejich branky. Celou akci přerušuje zákrok Brabce.
     
    46:43
    Dobrý zákrok Brabce, který lapačkou zneškodnil prudkou střelu v podání Trenčana.
     
    46:07
    Hosté operovali blízko soupeřovy branky, Haloda však zasahovat nemusel.
     
    44:49
    Uherský Brod právě vstřelil branku!
    Brabec chvíli neměl hůl, čehož Kanci dokázali využít. Patrik Szabó poslal kotouč na DAVIDA PAVLŮSKA, který přesně zakončil a snižuje na rozdíl čtyř branek z pohledu domácího celku. Asistence: Patrik Szabó.
     
    43:54
    Další hezká akce Uherského Brodu. Brabce po ní ohrozil Jurík, kterému ke skórování zblízka nescházelo mnoho. Poté ještě nositel známého hokejového jména hledal před brankou od zadního mantinelu spoluhráče Trenčana, ovšem ten si kotouč špatně zpracoval a už nezakončil.
     
    42:23
    Uherský Brod právě vstřelil branku!
    Kanci využívají chyby Černošic při rozehrávce ve vlastním obranném pásmu. Kotouč se dostal pod kontrolu Filipa Stiksy, který ho ještě přenechal více najetému JANU MIKULCOVI. Ten si puk srovnal na hokejce a napálil ho přímo do pravého vinklu, kam přikrčený Brabec nemohl svými rameny dosáhnout. Asistence: Filip Stiksa.
     
    40:53
    Václav Krudenc pádil, co mu síly stačily, za pasem směřujícím z pravé strany před branku. Nakonec pro něj musel doslova letět a ještě se natahovat holí. Puk zřejmě trefil, ovšem stejně jako on skončil ne v bráně, nýbrž u zadního mantinelu. Přihrávka od jeho spoluhráče byla příliš dlouhá.
     
    39:59
    Brabec se ve své "haškovské" masce pouze ohlédl za sebe. Těžko říct, jestli viděl, ovšem jistě slyšel, jak puk vystřelený z hokejky jednoho z Brodských zastavila horní tyč jeho klece.
     
    38:42
    Ohrožení pro branku Černošic nyní znamenal útok, na jehož konci se ocitl Stiksa. Nad levým kruhem si rovnal kotouč, mohl střílet bekhendem nebo ještě nahrát před branku. Útočník Kanců zvolil druhou možnost, puk ale před brankou uzmuli hosté.
     
    37:24
    Černošice právě vstřelily branku!
    Jedna chytrá nahrávka a hosté přidávají svou osmou branku. Michal Bezouška sice neskóroval, na levý kruh ovšem adresoval přesnou nahrávku na PETRA KAFKU. Ten se podíval před sebe a viděl, že Haloda na něj zatím nezareagoval. Proto poslal kotouč po zemi do volné části branky, kam stojící brankář Uherského Brodu nemohl dosáhnout. Asistence: Michal Bezouška, Aleš Chamrád.
     
    36:08
    Hned zkraje čtvrté části přišla velká šance Černošic. Kafka z levé strany našel v mezikruží Bezoušku, který usiluje o hattrick. V této situaci se Bezouška rozhodl vypálit švihem, což ovšem Haloda svým pohybem vystihl a betony sklapnutými k sobě odrazil kotouč do rohu kluziště.
     
    36:01
    Začala čtvrtá čtvrtina.
     
    Třetí část utkání je minulostí. Černošice ji vyhrály 3:1 a celkově vedou nad Uherským Brodem 7:2.
     
    36:00
    Třetí čtvrtina skončila.
     
    35:59
    Těsně před koncem třetí části přišla ještě dobře mířená střela jednoho z Kanců z levé strany. Parádní semafor proti ní vytáhl Brabec, jenž mrskl lapačkou a puk do ní schoval.
     
    35:25
    Ve velké příležitosti vyplaval před Brabcem Szabó. Obránce Uherského Brodu si do těsné blízkosti najel na přihrávku mezi dva soupeře a nasměroval kotouč na bránu. Tedy, instinktivně se o to snažil. Kotouč v rychlosti sice tečoval, a ne úplně špatně, o pár čísel však minul levou tyč hostující klece.
     
    34:26
    Mrňa se z levého kruhu protáhl do mezikruží, neustále jej však obtěžovali soupeři. Na to útočník hostů také doplatil, jeden z hráčů Uherského Brodu mu totiž kotouč čistě odebral a útočné snažení Černošic tak skončilo.

    Petr Komárek

    Branky a nahrávky: 6. Heča (Mrázik), 26. Pavlůsek (P. Malý), 43. Mikulec (Stiksa), 45. Pavlůsek (Szabó) – 7. Loskot (Kafka), 8. V. Krudenc (Mrňa, Koyš), 16. Kluka (Mrňa), 24. R. Malý (Chamrád), 25. Mrňa (Kluka), 26. Bezouška (Kafka), 32. Bezouška (Kafka), 38. Kafka (Bezouška, Chamrád)


    IHC KANCI Uherský Brod: Haloda – Heča, Mrázik, Szabó, Vaněk – Jurík, P. Malý, Mikulec, Pavlůsek, Stiksa, Trenčan
    SK Černošice: Brabec – Kluka, Koyš, M. Krudenc, R. Malý, Mikala – V. Krudenc, Kafka, Loskot, Chamrád, Mrňa

    Rozhodčí: Cik, Sedlák

    Diváci: 88
    thejrc.org