IHC Přerov – Uh. Brod 7:1 (kon.) | Roller Storm – HC Boskovice inline 6:3 (kon.) | Uh. Brod – Černošice 4:8 (kon.)
IHC Nový Jičín – Roller Storm 10:5 (kon.) | Černošice – IHC Přerov 4:8 (kon.) | HC Boskovice inline – IHC Nový Jičín 6:9 (kon.)
konec
IHC Nový Jičín
10:5 (2:1, 1:1, 3:2, 4:1)
IHC Roller Storm Praha
Sobota 20.06.2020, 15:00 • MEO Aréna, Přerov • O POHÁR STILMAT • 3. kolo
Partner:
     
    47:05
    Vyloučení v týmu IHC Roller Storm Praha (Petráš – 1,5 min., vražení na hrazení).
     
    46:42
    Nový Jičín právě vstřelil branku!
    Domácí zkompletovávají magickou desítku! Bartko objel branku a poté naservíroval kotouč mezi kruhy, kam si najel MICHAEL CHVOSTEK. Škubal se pokoušel zasáhnout vleže, ovšem kotouč jej přeletěl. Asistence: Jan Bartko.
     
    45:10
    Chvostek vypálil tahem z prostoru mezi kruhy a brankáři hostů kotouč vypadl z lapačky. Naštěstí pro Stormy mimo branku.
     
    43:44
    Nový Jičín právě vstřelil branku!
    Udeřilo na druhé straně. Do kotouče se po nahrávce od Kubičíka opřel LUKÁŠ KAUKIČ a skóroval s pomocí tyče Škubalovy brány. Asistence: Zbyněk Kubičík.
     
    43:13
    Na druhé straně mohl snížit hbitý Kvapil, zblízka však trefil jen tyčku!
     
    42:03
    Nový Jičín právě vstřelil branku!
    Krásnou střelou se prezentoval kapitán Nového Jičína JAN SLUŠTÍK. Z mezikruží to zkusil příklepem a Škubal se mohl pouze bezmocně ohlédnout. Bez asistence.
     
    41:06
    Nový Jičín právě vstřelil branku!
    Domácí si v tomto utkání již poněkolikáté berou zpátky náskok o dvě branky. Přečíslení dva jednoho vyřešili nejlépe, jak mohli, Chvostek s DANIELEM PLITKEM. Puk šel z pravé strany na levou a Škubal nakonec nedokázal zabránit jeho cestě do brány. Asistence: Michael Chvostek, Zbyněk Kubičík.
     
    40:42
    Roller Storm právě vstřelil branku!
    Tak teď měli Novojičínští velkou smůlu a Pražané velké štěstí. JAN KVAPIL se probil před Gebauera a svou střelu namířil do pravé tyče. Od ní se kotouč odrazil zpět do hřiště, přesněji do nohy (zřejmě) Jana Sluštíka. Od ní pak putoval mezi betony nic netušícího Gebauera a skončil za brankovou čárou. Bez asistence.
     
    35:54
    Vyloučení v týmu IHC Nový Jičín (Kubičík – 1,5 min., podrážení).
     
    34:56
    Bartko svým pohybem oklamal dva soupeře a střílel. Jeho pokus byl dobře mířený, pod břevno, ovšem někdo ze soupeřů ho stihl ještě tečovat.
     
    31:43
    Vyloučení v týmu IHC Nový Jičín (Kaukič – 1,5 min., sekání).
     
    30:07
    Nový Jičín právě vstřelil branku!
    Rychlá odpověď domácích. Chvostek našel z pravé strany úplně nekrytého ONDŘEJE SLUŠTÍKA, proti němuž už se Škubal ani nepřesouval. Věděl, že to nemá cenu. Sluštík dopravil kotouč do v podstatě prázdné brány. Asistence: Michael Chvostek.
     
    29:32
    Roller Storm právě vstřelil branku!
    První střelu FILIPA NOVÁKA ještě Gebauer zneškodnil. I když, zneškodnil... Puk mu vypadl z výstroje a hostující bek ho dorazil do sítě. Bez asistence.
     
    28:47
    Nový Jičín právě vstřelil branku!
    Po zblokované střele nedokázali Pražané odklidit kotouč do bezpečnější zóny a stihl je za to trest. MICHAEL CHVOSTEK našel místečko, mezírku mezi Škubalovými betony a potřetí v utkání posílá Nový Jičín do vedení o dva přesné zásahy. Asistence: Jan Bartko, Jan Sluštík.
     
    25:04
    Roller Storm právě vstřelil branku!
    Pražané se ovšem opět rychle dostávají na dostřel. Dominik Bílek přenechal kotouč ŠTĚPÁNU TURKOVI, jehož utěšená rána cinkla o tyčku a skončila v síti za Gebauerem. Asistence: Dominik Bílek.
     
    24:20
    Nový Jičín právě vstřelil branku!
    Krátce po začátku třetí části se Nový Jičín ujímá znovu vedení o dva góly. Kaukič našel na hranici pravého kruhu JANA BARTKA, jehož rychlá střela skončila v levém horním růžku branky Roller Storm. Asistence: Lukáš Kaukič.
     
    23:30
    Ondřej Sluštík si nyní zahrál na švadlenku. Svýma rukama krásně vyšíval, oklamal dva protihráče a svou akci chtěl gólově zakončit. Jeho střela se ovšem do prostoru mezi třemi tyčemi nevešla.
     
    20:09
    Roller Storm právě vstřelil branku!
    Hosté snižují na rozdíl jediné branky. Petráš rozjel akci tím, že přihrál Matějčkovi. Ten naservíroval kotouč zblízka před branku, kde ho za Gebauera dokázal dopravit DOMINIK BÍLEK. Asistence: Martin Matějček, Zdeněk Petráš.
     
    19:31
    Nový Jičín právě vstřelil branku!
    Kaukič z rohu hrací plochy přihrál na MARTINA NOVÁKA, kterému se povedlo docílit třetí branky Nového Jičína v zápase. Na střelu po zemi Škubal nestačil. Asistence: Lukáš Kaukič.
     
    15:10
    Jan Sluštík se z pravé strany přiblížil k brance soupeře, ovšem místo trefení prostoru mezi třemi tyčemi orazítkoval jen brankovou konstrukci.
     
    14:16
    Krásné akci Kaukiče scházelo jen pořádné zakončení, útočník Nového Jičína objel branku, ovšem do její odkryté části nedokázal kotouč umístit.
     
    11:58
    Další nebezpečný kontr Nového Jičína. Třetí branku domácích mohl přidat Martin Novák, střelou nad přední tyč si ale na Škubala nepřišel.
     
    11:04
    Nový Jičín právě vstřelil branku!
    Tak to byla krásná střela v podání domácího celku. Ondřej Sluštík připravil na pravé straně palebnou pozici pro DANIELA PLITKA, jehož "jedovka" vysmýčila bližší šibenici ve Škubalově kleci. Asistence: Ondřej Sluštík.
     
    08:24
    Jeden z hostů minul ve středním pásmu kotouč a zrodil se z toho brejk Nového Jičína. Plitko vzal zakončení na sebe a za Škubalem rozezvučel brankovou konstrukci. Poté se ještě snažil ohrozit branku Chvostek. Při pokusu o ránu z první ovšem promáchl.
     
    05:38
    Nový Jičín právě vstřelil branku!
    Domácí srovnávají stav zápasu. Chvostek nalil do mezikruží puk ONDŘEJI SLUŠTÍKOVI, jenž se opřel do puku a vypálil přesně do levého vinklu mimo dosah Škubala. Asistence: Michael Chvostek.
     
    03:01
    Vyloučení v týmu IHC Roller Storm Praha (F. Bílek – 1,5 min., držení).
     
    03:01
    Nový Jičín měl velkou šanci v oslabení. Jan Sluštík jel sám na Škubala, tísněný ovšem nezakončil pořádně. Sluštíka ovšem fauloval Filip Bílek a dostane za to menší trest.
     
    02:44
    Vyloučení v týmu IHC Nový Jičín (Kaukič – 1,5 min., hákování).
     
    02:42
    Na druhé straně došlo také na slibnou možnost. Při brejku dvou na jednoho pálil z první Martin Novák, jeho dělovka se ale do branky nevešla.
     
    02:09
    Pražané mohli přidat druhou branku, Kvapil ale těsně před brankou minul kotouč, který na něj směroval z levé strany.
     
    00:40
    Roller Storm právě vstřelil branku!
    Nedáš – dostaneš, Roller Storm se ujímá vedení. Na pravé straně operoval s pukem na holi MARTIN MATĚJČEK, kterému předtím nahrál Petráš. Matějček se rozhodl už nepřihrávat a zakončoval sám. Zakončení to bylo vskutku povedené, útočník hostů si obhodil Gebauera a mohl se radovat. Asistence: Zdeněk Petráš.
     
    00:12
    Hosté vyrobili chybu u vlastní branky, kterou mohl potrestat Kaukič. Novojičínský obránce střílel lehce z levé strany do horní části Škubalovy klece, brankář Roller Storm ale kotouč vyrazil mimo.

    Petr Komárek

    Branky a nahrávky: 6. O. Sluštík (Chvostek), 12. Plitko (O. Sluštík), 20. M. Novák (Kaukič), 25. Bartko (Kaukič), 29. Chvostek (Bartko, J. Sluštík), 31. O. Sluštík (Chvostek), 42. Plitko (Chvostek, Kubičík), 43. J. Sluštík, 44. Kaukič (Kubičík), 47. Chvostek (Bartko) – 1. Matějček (Petráš), 21. D. Bílek (Matějček, Petráš), 26. Turek (D. Bílek), 30. F. Novák, 41. Kvapil


    IHC Nový Jičín: Gebauer (Palička) – Kaukič, O. Sluštík, Kubičík, Bartko, M. Novák – Plitko, J. Sluštík, Chvostek
    IHC Roller Storm Praha: Škubal – F. Novák, D. Bílek, F. Bílek – Kvapil, Matějček, Petráš, Turek

    Rozhodčí: Cik, Sedlák

    Diváci: 88
    thejrc.org