IHC Přerov – Uh. Brod 7:1 (kon.) | Roller Storm – HC Boskovice inline 6:3 (kon.) | Uh. Brod – Černošice 4:8 (kon.)
IHC Nový Jičín – Roller Storm 10:5 (kon.) | Černošice – IHC Přerov 4:8 (kon.) | HC Boskovice inline – IHC Nový Jičín 6:9 (kon.)
konec
HC Boskovice inline
6:9 (2:1, 2:0, 1:3, 1:5)
IHC Nový Jičín
Sobota 20.06.2020, 18:00 • MEO Aréna, Přerov • O POHÁR STILMAT • 3. kolo
Partner:
     
    Ode mě je to pro dnešek z Přerova vše, přeji vám hezký zbytek dne. (19:14:15)
     
    Zápas je u konce a v posledním dějství došlo k velkému obratu. Nový Jičín pěti góly překlopil skóre na svou stranu a vyhrál nad Boskovicemi 9:6. Řádil především Ondřej Sluštík, jenž nasázel čtyři branky.
     
    Konec zápasu.
     
    47:37
    Nový Jičín právě vstřelil branku!
    Devátá branka Nového Jičína ale přece jen přichází. Střelu zblízka od Kaukiče ještě Jan Külzer s vypětím všech sil vyrazil, dorážce JANA SLUŠTÍKA ale už v cestě do sítě nezabránil. Asistence: Lukáš Kaukič, Jan Bartko.
     
    47:15
    Kaukič nahrál před prázdnou bránu Janu Sluštíkovi, ten ovšem spadl a nedokázal zakončit.
     
    46:51
    Hosté operují s pukem na holi.
     
    45:32
    Nový Jičín právě vstřelil branku!
    Další trefa v podání hostů. A v podání ONDŘEJE SLUŠTÍKA. Obránce Nového Jičína byl na konci brejku dvou na jednoho, kdy mu kotouč z pravé strany předložil Chvostek a on ho uklidil do odkryté části branky za marně se přesouvajícího Külzera. Asistence: Michael Chvostek, Zbyněk Kubičík.
     
    45:19
    Boskovice kombinují u své klece.
     
    43:44
    Nový Jičín právě vstřelil branku!
    K nájezdu, respektive jeho provedení, se postavil ONDŘEJ SLUŠTÍK a pokusem po zemi mezi betony prostřelil Jana Külzera. Nový Jičín tak otáčí skóre utkání a Sluštík završuje hattrick!
     
    43:44
    Rozhodčí za hákování boskovického Němce nařizují trestné střílení pro Nový Jičín!
     
    43:04
    Nový Jičín právě vstřelil branku!
    Hosté srovnávají stav utkání a momentálně mají bod. Ondřej Sluštík z pravé strany vybídl MARTINA NOVÁKA ke střele z mezikruží. Novák ji skutečně vyslal a Külzer nedokázal zabránit puku v cestě do sítě. Asistence: Ondřej Sluštík.
     
    41:07
    Buly před brankou Boskovic.
     
    40:04
    V obrovské šanci se nyní ocitl domácí Lukáš Ošlejšek. Boskovický bek jel sám na Paličku, toho však nepřekonal. Novojičínský gólman se roztáhl na brankové čáře a koncem betonu zastavil soupeřův blafák do bekhendu. Výborný Paličkův zákrok!
     
    39:01
    Nový Jičín právě vstřelil branku!
    Hosté opět dotahují. Před brankou zůstal volný ONDŘEJ SLUŠTÍK, který zamířil na přední tyč a Külzer se proti tomuto pokusu nestačil přesunout. Asistence: Michael Chvostek.
     
    38:40
    Boskovice právě vstřelily branku!
    Šmahel vyslal nebezpečnou střelu, kterou Palička jen vyrazil před sebe. Toho využil LUKÁŠ ŠMÍD a dopravil kotouč do sítě. Asistence: Jiří Šmahel, Marek Antal.
     
    38:14
    Situaci dva na dva domácí nevyřešili dobře, Šmíd si nakonec netroufl zakončit a pouze zezadu objel bránu. Následná rána jednoho z Boskovických sice byla tvrdá, ale nepřesná.
     
    36:19
    V přesilovce nahrnul puk na Külzera Bartko, ovšem zblízka neuspěl. Následně vypálil Ondřej Sluštík a gólman Boskovic schoval puk do své výstroje.
     
    36:01
    Začala čtvrtá čtvrtina.
     
    Po 36 minutách hry stále vedou Boskovice. Jejich náskok se ovšem ztenčil na rozdíl jediné branky, aktuální stav je 5:4 z pohledu domácího celku. Nový Jičín stále zůstává ve hře o body z tohoto utkání

    Petr Komárek

    Branky a nahrávky: 3. Němec (Pilát), 6. Sekanina (Němec, Antal), 20. Sekanina (Šmíd, Müller), 24. Šmíd (Ošlejšek, Antal), 33. Němec (Sekanina), 39. Šmíd (Šmahel, Antal) – 11. Novák (Kaukič), 28. Bartko (Kaukič), 29. J. Sluštík (O. Sluštík, Novák), 34. O. Sluštík, 40. O. Sluštík (Chvostek), 44. Novák (O. Sluštík), 44. O. Sluštík (TS), 46. O. Sluštík (Chvostek, Kubičík), 48. J. Sluštík (Kaukič, Bartko)


    HC Boskovice inline: J. Külzer – N. Külzer, Formánek, Němec, Ošlejšek – Antal, Pilát, Šmíd, Müller, Sekanina, Šmahel
    IHC Nový Jičín: Gebauer (13. Palička) – Kaukič, O. Sluštík, Kubičík, Bartko, Novák – Plitko, J. Sluštík, Chvostek

    Rozhodčí: Šico, Šiška

    Diváci: 88
    thejrc.org