Eibar – Valencia 1:0 (kon.) | Real Betis – Espanyol 1:0 (kon.)
konec
Real Betis
1:0 (0:0)
Espanyol Barcelona
Čtvrtek 25.06.2020, 22:00 • Estadio Benito Villamarín (Sevilla) • Španělská LaLiga • 31. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z tohoto střetnutí už je to vše. Děkujeme za pozornost a u fotbalu zase někdy na viděnou. (00:06:31)
     
    V příštím kole bude Betis zajíždět na půdu tabulkového souseda z Levante, který má na kontě jen o bod více. Espanyol se pokusí o senzaci, a to jakkoliv bodovat s vedoucím Realem Madrid.
     
    Real Betis si díky vítězství polepšil v tabulce La Ligy na třináctou pozici před Alavés. Espanyol zůstává pochopitelně i nadále na úplném chvostu dvacetičlenného pořadí.
     
    Držení míče: 66 % : 34 %.
    Střely na branku: 6:2. Střely mimo: 3:3. Rohy: 6:5. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 18:18.
     
    Betis poráží na domácím stadionu nejtěsnějším rozdílem 1:0 poslední Espanyol a připisuje si do tabulky velice důležité body, díky kterým již má na sestupové pozice jedenáctibodový polštář. Real byl po většinu zápasu aktivnějším týmem, prosadil se však až po změně stran. Po kratším centru od rohového praporku hlavičkoval k bližší tyči Marc Bartra. Betis měl posléze i další zajímavé možnosti, ty ale nevyužil a v závěru ho to mohlo mrzet. To když se soupeř z Barcelony dostal do ojedinělého protiútoku, na jehož konci mohl zakončovat Wu Lej do odkryté části klece. Střídající Číňan ale z bezprostřední blízkosti zcela nepochopitelně selhal a napálil balon pouze do přesouvajícího se Roblese.
     
    90+7
    Konec zápasu.
     
    90+6
    Již končí šestá minuta nastavení. Domácí rozhazují rukami, přesto se ještě bude kopat roh. Do vápna míří i brankář Diego López.
     
    90+6
    Wu Lej se hnal středem hřiště do zakončení, poté si ale příliš předkopl míč, a tak z jeho snahy nic nebylo.
     
    90+5
    Na druhé straně je pískán velice těsný ofsajd, v němž se octl Alex Moreno.
     
    90+4
    Zakončení z levé strany zkoušel Sergi Darder, jeho sražený pokus ale doletěl obloučkem až do rukavic Joela Roblese.
     
    90+3
    Polovina avizovaného pětiminutového nastavení je minulostí. Betis hraje s balonem na polovině Espanyolu, což mu maximálně vyhovuje.
     
    90+2
    Střídání v týmu Real Betis: ze hřiště odchází Alfonso Pedraza, přichází Alex Moreno.
     
    90+1
    Střídání v týmu Real Betis: ze hřiště odchází Andrés Guardado, přichází Carles Aleñá.
     
    90+1
    Nastavovat se bude pět minut.
     
    90
    Marc Roca rozehrál hostující roh, po němž se však Espanyol do zakončení nedostal. Po chvíli přišel další čechraný centr, který Joel Robles vyboxoval daleko mimo pokutové území.
     
    89
    Neskutečné! Espanyol ubránil roh a dral se do rychlého protiútoku. Střídající Wu Lej dostal na jeho konci namazáno z levé strany od Nica Melameda takřka před prázdnou branku, čínský reprezentant ale mířil z bezprostřední blízkosti přesně do Joela Roblese! To byla tisíciprocentní loženka!
     
    88
    Hra se bleskově přesunula na protější konec hřiště, kde si kopne Betis další roh.
     
    88
    Nico Melamed nakopával balon do skrumáže před brankou, nikdo z jeho spoluhráčů ale na míč nedosáhl, a tak skončil až v zámezí.

    Filip Lefenda

    Branky: 48. Bartra (Canales)

    Karty:   28. G. Rodríguez (RBE), 69. Pedraza (RBE), 76. Iglesias (RBE), 83. Emerson (RBE) – 10. Pipa (ESB), 35. Pedrosa (ESB), 74. Naldo (ESB), 79. Darder (ESB)


    Držení míče: 66 % : 34 %.
    Střely na branku: 6:2. Střely mimo: 3:3. Rohy: 6:5. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 18:18.
    Real Betis: Robles – Mándí, Bartra, Feddal – Emerson (84. Barragán), G. Rodríguez, Guardado (C) (90+1. Aleñá), Pedraza (90+2. Moreno) – Fékir (80. W. Carvalho), Canales, Iglesias (81. Loren).
    Náhradníci: D. Martín – Aleñá, Barragán, W. Carvalho, Sidnei, García, González, Juanmi, D. Lainez, Moreno, Loren, Tello.

    Espanyol Barcelona: Diego López – Pipa (79. V. Gómez), David López (C), Naldo, Pedrosa – Darder, Iturraspe (56. Melendo), Roca, Embarba (80. Melamed) – Campuzano (56. de Tomás), Calleri (56. Lej).
    Náhradníci: Olazábal – F. Calero, de Tomás, Javi López, Lozano, Melamed, Melendo, V. Sánchez, V. Gómez, Lej, Villahermosa, Tugarinov.

    Rozhodčí: J. Munuera – P. Fuertes, A. Moreno
    bahis siteleri