Sereď – Nitra 1:0 (kon.) | Pohronie – Zlaté Moravce 0:0 (kon.) | Michalovce – Trnava 2:2 (kon.)
Senica – Trenčín 1:3 (kon.)
konec
FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa
0:0 (0:0)
FC ViOn Zlaté Moravce
Sobota 27.06.2020, 17:00Niké liga • 3. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Druhý poločas ve Žiaru nad Hronom byl nakonec hektický. V 53. minutě šli domácí do vedení po gólu Abraháma a začínali přebírat iniciativu hry. V 60. minutě byl vyloučen hostující Tóth a od tohoto momenty hrálo pochopitelně aktivněji Pohronie, které postupně nevyužilo své další gólové šance. V 79. minutě dostal druhou žlutou kartu hostující Hrnčár a tak Zlaté Moravce musely zápas dohrávat jen s devíti hráči v poli. Náročný závěr utkání domácí i se štěstím zvládli, v domácím prostředí získávají velmi důležité tři body a ještě tak stále mají šanci vyhnout se případné baráži o Fortuna ligu.

    V této chvíli vám již děkuji za pozornost a přeji ještě hezký zbytek sobotního večera! (18:57:32)
     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Žlutou kartu dostává Branislav Pindroch (FC ViOn Zlaté Moravce – Vráble).
     
    90+2
    Pohronie zachytilo míč a zkoušelo jít do rychlého brejku, Badolo byl však v ofsajdu. To je už z tohoto setkání všechno!
     
    90+1
    Zlaté Moravce získávají v závěru nastaveného času přímý kop. Je to však téměř ze středu hřiště, ale šance na ohrožení brány ještě přijít může.
     
    90
    V druhém poločase se nastavují 2 minuty!
     
    90
    ViOn zaútočil i v oslabení o dva hráče, Brašeň našel přesným přízemním centrem Richtárecha, jehož volej však z gólové pozice směřoval pouze do středu brány, kde naštěstí pro domácí stál brankář Jenčo a dokázal jeho zakončení zkrotit!
     
    89
    Zlaté Moravce zahrávaly přímý kop, ale po něm se jen píská ofsajd, ve kterém se ocitl Richtárech.
     
    88
    Hatok našel přesným centrem před bránou hostů Matiće, jeho vzdušné zakončení však směřuje těsně vedle tyčky! Další obrovská šance Pohronie zůstává nevyužitá!
     
    86
    Obrovská šance pro Pohronie přidat gólovou pojistku! Nový muž na hřišti Pellegrini se ihned zapojil do útočné akce, přesnou přihrávkou do běhu vysunul do velké šance Badola, ale ten zakončuje těsně vedle brány, takové situace by měly končit gólem!
     
    86
    Pohronie kombinovalo před pokutovým územím soupeře, snažilo se tak co nejvíce natahovat čas ve svůj prospěch.
     
    85
    Střídání v týmu FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa: ze hřiště odchází Patrik Blahút, přichází Lukáš Pellegrini.
     
    83
    Weirova zblokovaná střela jen doputovala k brankáři Pindrochovi, ten už rozehrává míč na své spoluhráče.
     
    82
    Matić zatáhl rychlý protiútok domácích, na hranici pokutového území našel úplně volného Gerebenitse, ale ten míč nezpracoval a z nadějné pozice tak ani nezakončil.
     
    79
    ViOn bude tento zápas dohrávat jen s 9 hráči! Hrnčár dostal za ostrý zákrok druhou žlutou kartu a tak ani on toto utkání nedohraje a oslabuje svůj celek!
     
    78
    Gerebenits vyslal centr před bránu soupeře, tam se k míči dostal Matić, který i dostal míč do sítě, ale bylo to z jasného ofsajdu a tak tento gól platit nemůže.
     
    78
    Velmi pěkná kombinace domácích, Matić z levé strany poslal přízemní centr před bránu soupeře, Chríbikovi chyběl snad krok, aby na míč dosáhl a usměrnil jej do sítě.
     
    76
    Weir zahrával další přímý kop domácího celku, centr do pokutového území však defenziva soupeře odvrátila do bezpečí.
     
    75
    Po rohovém kopu se k míči dostal Pavlík, kapitán domácích našel na vzdálenější tyčce svým centrem Badola, ale jeho akrobatické zakončení jde vysoko nad bránu Pindrocha.

    Jan Hochman

    Branky: 53. Abrahám

    Karty:   8. Abrahám (POH), 41. Chríbik (POH) – 9. Richtárech (ZMO), 41. Brašeň (ZMO), 43. Mészáros (ZMO), 47. Hrnčár (ZMO), 90+2. Pindroch (ZMO)   79. Hrnčár (ZMO)   60. Tóth (ZMO)


    FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa: Jenčo – Hatok, Pavlík (C), Jacko, Župa – Blahút (85. Pellegrini), Weir, Chríbik, Fadera (64. Badolo) – Matić, Abrahám (70. Gerebenits).
    Náhradníci: Pellegrini, Gerebenits, Dzurík, Obročník, Badolo, Luksch, Kasan.

    FC ViOn Zlaté Moravce: Pindroch – Hrnčár, Haspra, Tóth, Brašeň – Válovčan (46. Švec), Ďubek (C) (57. Grozdanovski), Duga, Richtárech, Kovaľ – Mészáros (62. Cmiljanić).
    Náhradníci: Chovan – Grozdanovski, Švec, Orávik, Mihálik, Gustavo, Cmiljanić.
    ocianews.com