Levante – Real Betis 4:2 (kon.) | Villarreal – Valencia 2:0 (kon.) | Granada – Eibar 1:2 (kon.)
Espanyol – Real Madrid 0:1 (kon.)
konec
Granada CF
1:2 (0:1)
SD Eibar
Neděle 28.06.2020, 19:30 • Estadio Nuevo Los Cármenes (Granada) • Španělská LaLiga • 32. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek večera a někdy zase u onlajnu na počtenou! (21:35:05)
     
    Držení míče: 58 % : 42 %.
    Střely na branku: 5:6. Střely mimo: 6:2. Rohy: 8:5. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 6:13.
     
    A je konec! Eibar nakonec bere z dnešního zápasu tři body za výhru 2:1! Vstup do druhého poločasu měla Granada skvělý. Už po třech minutách se trefil střídající Roberto Soldado. Domácí následně měli více ze hry, avšak ani to nestačilo. Kike Garcíase totiž ukázal jako správný kapitán a střelou z otočky určil stav zápasu.
     
    90+7
    Konec zápasu.
     
    90+6
    Dmitrović má znovu bezpečně balón ve své moci a s rozehrávkou rozhodně nikam nebude spěchat. Granada si nejspíše před svými fanoušky zapíše prohru.
     
    90+4
    Žlutou kartu dostává Sánchez (Granada CF).
     
    90+4
    I když to mohl být opravdu jen bod! Dlouhá přihrávka totiž propadla až za obranu, jenže v tu chvíli ukázal skvělý odhad Marko Dmitrović, jenž byl u míče dříve a odkopl ho daleko!
     
    90+3
    Eibar tuto velkou šanci tedy přežil a mohl na druhé straně zahrávat rohový kop. Troufnu si tvrdit, že hostující fotbalisté si minimálně bod dnes odvezou.
     
    90+2
    Carlos Fernández se mohl postarat o vyrovnání! Z ničeho nic k němu propadl balón a měl před sebou jen gólmana. Ten jeho tvrdou ránu dokázal vyrazit na roh!
     
    90+1
    Vysoké číslo zvolil rozhodčí jako nastavení, přitom i občerstvovací pauza nebyla tak dlouhá a celkově se moc nezdržovalo. Domácí mají ale ještě šanci.
     
    90
    Nastavovat se bude sedm minut!
     
    89
    Hráče Granady na druhé straně značně zradilo zpracování, a tak se od něj míč jen odrazil mimo hrací plochu. S domácími nadějemi to nevypadá vůbec dobře.
     
    88
    Eibar se dostal do rychlého přečíslení, ale branka z toho není! Jeden z hostujících hráčů dostal přihrávku do strany a šel sám na gólmana. Jeho pokus mezi nohy ale nebyl úspěšný!
     
    87
    Střídání v týmu SD Eibar: ze hřiště odchází Kike García, přichází Eduardo Expósito.
     
    86
    Každopádně Granadě se směrem dopředu znovu nedaří ani trochu. Začátek poločasu sice měla skvělý, ale obrana Eibaru působí o dost lepším dojmem.
     
    85
    Za několik okamžiků sáhne hostující tým i k poslednímu možnému střídání. Zatím však hráč poslouchá taktické pokyny, Marko Dmitrović mezitím odkopával.
     
    84
    Domácí fotbalisté by potřebovali útočit, avšak balón na svých kopačkách drží hráč v zelených dresech. Ti navíc vybojovali roh a samozřejmě trochu šetří čas.
     
    82
    Střídání v týmu Granada CF: ze hřiště odchází Antonio Puertas, přichází Antoñín.
     
    81
    Dlouhý centr do šestnáctky však nepřinesl pro bránu Aaróna Escandella žádné nebezpečí. Domácím hráčům se však čas začíná neúprosně krátit.

    Denisa Józsová

    Branky: 48. Soldado (Puertas) – 16. De Blasis (Kike García), 69. Kike García (Orellana)

    Karty:   90+4. Sánchez (GRN)


    Držení míče: 58 % : 42 %.
    Střely na branku: 5:6. Střely mimo: 6:2. Rohy: 8:5. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 6:13.
    Granada CF: A. Escandell – Díaz, Sánchez, J. Vallejo, Neva (73. Bastiao Dias) – Eteki (46. Soldado), Y. Herrera – Puertas (82. Antoñín), Vico, Machís – C. Fernández.
    Náhradníci: Andorinha, Etxebarría – Foulquier, Azeez, Köybaşı, Soldado, Antoñín, Bastiao Dias, D. Duarte, Rodríguez Ruiz, J. A. Martínez.

    SD Eibar: Dmitrović – R. Correa, Burgos, Bigas, Rafa (66. Cote) – Papakouli Diop, S. Álvarez – De Blasis, Orellana (75. Charles), Inuj (66. Cristóforo) – Kike García (87. Expósito).
    Náhradníci: Y. Rodríguez – P. Oliveira, Marí, Cristóforo, Cote, Cubero, Expósito, Atienza, Tejero, P. León, Charles, Quique.

    Rozhodčí: Del Cerro – Yuste, Álvarez
    thejrc.org