Opava – Příbram 0:0 (kon.) | Olomouc – Karviná 3:1 (kon.) | Teplice – Zlín 4:1 (kon.)
konec
FK Teplice
4:1 (1:1)
FC Zlín
Neděle 28.06.2020, 14:30 • AGC Aréna Na Stínadlech, Teplice • FORTUNA:LIGA - Skupina o záchranu • 3. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z Teplic je to dnes vše. Poslední domácí utkání odehrají Teplice 12.7.2020 s Opavou. Opět bude připraven online přenos a já se budu těšit na vaši pozornost. Utkáním vás provedl Tomáš Suchánek. (16:30:05)
     
    Domácí svěřenci trenéra Stanislava Hejkala vstřelili potřetí v řadě na Stínadlech čtyři branky. Jakub Řezníček se dnes prezentoval hattrickem a „skláři“ jsou definitivně zachráněni. Vskutku příjemné teplické odpoledne. Přitom se zápas nevyvíjel pro domácí ideálně, jelikož hosty poslal do vedení Tomáš Poznar, nicméně Teplice zaslouženě utkání otočily a tři body zůstaly na severu Čech. Každopádně ševci ze Zlína jsou díky prohře Karviné v Olomouci také definitivně zachráněni.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Jakub Řezníček je dnes hladový. Hrál by dnes s takovou formou asi až do půlnoci. Opět si zaběhl za obranu a skóroval. Radost mu pokazil asistent na lajně se zdviženým praporkem. Hraniční situace.
     
    90+2
    Míč má v rukavicích Tomáš Grigar. Teplice dohrají utkání s míčem ve své moci. Trenér Stanislav Hejkal může být s dnešním výkonem spokojen.
     
    90+1
    Hlavní sudí Hocek nastavuje utkání o 3 minuty.
     
    89
    „Skláři“ mají míč na svých kopačkách a hrají v pohodě. Potřetí v řadě nastříleli doma čtyři branky.
    87. Jakub ŘEZNÍČEK - 4:1
     
    87
    Teplice právě vstřelily branku!
    Hattrick na Stínadlech dokonán! Střídající Tomáš Vondrášek prodloužil míč hlavou na hrot, kde klíčový, silový souboj se Simerským vyhrál JAKUB ŘEZNÍČEK a v této formě bylo jeho zakončení rutinní – 4:1. Jakub Řezníček se navíc posouvá aktuálně po bok Kangy a Kozáka na čelo nejlepších střelců F:L se dvanácti brankami. Asistence: Tomáš Vondrášek.
     
    86
    Střídání v týmu FK Teplice: ze hřiště odchází Pavel Moulis, přichází Tomáš Vondrášek.
     
    85
    Domácí miláček „Ljeva“ napřáhl z velké dálky a vyzkoušel pozornost Stanislava Dostála. Zlínský brankář byl ve svém pracovišti nachystán.
     
    84
    Lamin Jawo nešetrně povalil na zem Pavla Čmovše. Obešlo se to však bez karetního trestu.
     
    83
    Teplice mají aktuálně ve skupině o záchranu pozitivní skóre 11:2. Jakoby z Teplic spadla všechna nervozita a Severočeši se začali fotbalem bavit. Jen je škoda, že tato forma a lehkost přišla až v samém závěru sezony.
     
    82
    Střídání v týmu FC Fastav Zlín: ze hřiště odchází Marek Hlinka, přichází Pedro Martínez García.
     
    80
    Střídání v týmu FC Fastav Zlín: ze hřiště odchází Róbert Matejov, přichází Ondřej Bačo.
    79. Jakub ŘEZNÍČEK - 3:1
     
    79
    Teplice právě vstřelily branku!
    Automat na branky JAKUB ŘEZNÍČEK opět rozdává radost. Pavel Moulis jej vyslal do brejku a chladnokrevně příbramský rodák zakončil po zemi ke vzdálenější tyči. Branka číslo jedenáct a vedení – 3:1! Asistence: Pavel Moulis.
    77. Poznar v dobré šanci přehodil Grigara i bránu

    Tomáš Suchánek

    Branky: 21. Jakub Řezníček, 65. Shejbal (Nazarov), 79. Jakub Řezníček (Moulis), 87. Jakub Řezníček (Vondrášek) – 16. Poznar (Jiráček)

    Karty:   41. Džafić (ZLN)


    Držení míče: 49 % : 51 %.
    Střely na branku: 8:4. Střely mimo: 4:6. Rohy: 5:6.
    FK Teplice: Grigar – Nazarov, Čmovš, Shejbal, Hyčka (69. Černý) – Žitný, P. Mareš (59. Ljevaković) – Moulis (86. Vondrášek), Trubač (69. Emmer) – J. Mareš (C) (59. Radosta), Jakub Řezníček.
    Náhradníci: Jakub Diviš – Černý, Ljevaković, Emmer, Vondrášek, Radosta, Paradin.

    FC Zlín: S. Dostál – Matejov (80. Bačo), P. Buchta, Simerský, Bartošák (69. Cedidla) – Džafić (62. Conde), Hlinka (82. Martínez García), Jiráček (C), Fantiš – Janetzký (61. Jawo), Poznar.
    Náhradníci: Rakovan – Conde, Chwaszcz, Jawo, Cedidla, Bačo, Martínez García.

    Rozhodčí: Hocek – Šimáček, Matoušek
    thejrc.org