AS Řím – Udinese 0:0 (odl.) | Atalanta BC – Neapol 0:0 (odl.) | Bologna – Cagliari 0:0 (odl.)
Janov – Juventus 0:0 (odl.) | Fiorentina – Sassuolo 0:0 (odl.) | Inter – Brescia 0:0 (odl.)
Lecce – Sampdoria 0:0 (odl.) | Spal – AC Milán 0:0 (odl.) | Turín – Lazio 0:0 (odl.)
Hellas Verona – Parma 0:0 (odl.)
odloženo
ACF Fiorentina
0:0 (-:-)
US Sassuolo Calcio
Neděle 22.03.2020, 15:00Italská Serie A • 29. kolo
Předzápasové kurzy
Videopřenos
     
    84
    Odpískání ofsajdu se vůbec nelíbilo hostujícímu trenérovi De Zerbimu, který byl u střídačky hodně hlasitý. Arbitr Chiffi ukázal koučovi za jeho výlevy žlutou kartu.
     
    73
    Pokračovala trpělivá kombinace Fiorentiny do té doby, dokud špatnou přihrávku Sottila nevystihl Vlad Chiricheş. Do rumunského stoper ihned zajel skluzem Rachid Ghezzal. Výsledkem je čtvrtá žlutá karta do domácích řad.
     
    63
    Fotbalisté ve fialovém dnes sbírají jen žluté karty. Dalším, v pořadí již čtvrtým hříšníkem je Gaetano Castrovilli, středopolař zatáhnutím za dres zastavil do brejku mířícího Defrela.
     
    50
    Stoper Federico Ceccherini se nezvládl dostatečně rychle otočit, Defrel se mu už chystal pláchnout. Ital v poslední chvíli zatáhl za záchrannou brdu, když soupeři přišlápl pravou nohu. Žlutá karta je neoddiskutovatelná.
     
    44
    Žlutá karta rovněž na druhé straně. Erick Pulgar zajel zezadu do Locatelliho s jasným cílem zastavit brejk, balón v souboji nehrál žádnou roli.
     
    43
    Hamed Traorè zakopl a při té příležitosti s sebou vzal Pulgara. Hlavní arbitr nechal celou akci domácích dohrát, k faulu se vrátil až po přerušení hry. Křídelníka z Poběží Slonoviny odměnil žlutou kartou.
     
    4
    Ve čtvrté minutě tu máme první žlutou kartu. Jejím autorem je hráč Sassuola Rogério, jenž na polovině hřiště tvrdě podrazil Ghezzala.

    Milan Huppert

    Branky:


    ACF Fiorentina:
    US Sassuolo Calcio:
    thejrc.org