Norwich – Brighton 0:1 (kon.) | Leicester – Crystal Palace 3:0 (kon.) | Manchester Utd. – Bournemouth 5:2 (kon.)
Wolverhampton – Arsenal 0:2 (kon.) | Chelsea – Watford 3:0 (kon.)
konec
Leicester City
3:0 (0:0)
Crystal Palace FC
Sobota 04.07.2020, 16:00 • King Power Stadium, Leicester • Anglická Premier League • 33. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Leicesteru, který svého soupeře porazil výsledkem 3:0. Domácí se do kýženého vedení dostali hned v úvodu druhého poločasu, navíc se jim po další chybě soupeře povedlo zvýšit vedení o další trefu. Crystal Palace se přesto pokoušel s nepříznivým výsledkem něco udělat, avšak za celý zápas si nevypracoval žádnou vyloženou šanci. Leicester tak zvládl velice náročný zápas, v nastaveném čase navíc přidal třetí přesný zásah. (17:56:06)
     
    Držení míče: 52 % : 48 %.
    Střely na branku: 4:1. Střely mimo: 6:4. Rohy: 3:7. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 17:8.
     
    90+6
    Konec zápasu.
    90+4. Jamie VARDY - 3:0
     
    90+4
    Leicester právě vstřelil branku!
    Je tu definitivní tečka za dnešním zápasem! Leicester se totiž pustil do dalšího rychlého protiútoku, při kterém se JAMIE VARDY dostal do samostatného úniku. Domácí kanonýr před Guaitou zvolil chytrý lob pravou nohou, který se snesl až za záda španělského brankáře.
     
    90+3
    Domácím se daří držet hrací předmět na svých kopačkách, což jim pochopitelně maximálně vyhovuje. Před malým momentem se k balónu dostal i Schmeichel.
     
    90+2
    Crystal Palace si ve druhé minutě nastaveného času zajistil další rohový kop. Po něm se na zadní tyči natahoval Milivojević, avšak nejvýše do vzduchu vyšplhal Choodhury.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o šest minut.
     
    89
    Střídání v týmu Leicester City: ze hřiště odchází Youri Tielemans, přichází Hamza Choudhury.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby. Leicester i nadále v poklidu kontroluje dvoubrankové vedení, ještě ale musíme počítat s nastavením.
     
    88
    Crystal Palace se na delší časový úsek usídlil s míčem na útočné polovině. Towsend se na pravém křídle protáhl až k centru, Ayew ovšem pálil pouze do soupeře.
     
    87
    I tentokráte se to na sebe pokoušel vzít Zaha, který ovšem u pokutového území narazil pouze do Evanse. Daleko nedoběhl ani Barnes, který nohou fauloval Cahilla.
     
    84
    U vlastního pokutového území se povedlo v pádu zakročit Justinovi, který na jistotu odehrál míč ven z hrací plochy. Z levé strany tak bude moci vhazovat Ward.
     
    83
    Střídání v týmu Crystal Palace FC: ze hřiště odchází Christian Benteke, přichází Andros Townsend.
    Střídání v týmu Crystal Palace FC: ze hřiště odchází Patrick van Aanholt, přichází Tyrick Mitchell.
     
    82
    Tielemans měl před sebou hodně prostoru, nakonec se ještě rozhodl pro nahrávku do strany na volného spoluhráče. Toto řešení ovšem dokázal přečíst McCarthy.
     
    81
    Do konce tohoto zápasu zbývá něco málo kolem deseti minut. Leicester má na svém kontě dvoubrankové vedení, navíc je i po druhé trefě o něco aktivnější.
     
    80
    Rozehrávky se nakonec ujal sám faulovaný, tedy van Aanholt. Jeho rozehrávka levou nohou se stáčela do malého vápna, tam ale nebyl nikdo ze spoluhráčů.
     
    79
    Krátce po rozehrávce jsme sledovali nedovolený zákrok, při kterém se na zemi ocitl van Aanholt. Crystal Palace bude zahrávat standardku, dočkáme se snížení?
    77. Jamie VARDY - 2:0

    David Suchý

    Branky: 49. Iheanacho (Tielemans), 77. Vardy (H. Barnes), 90+4. Vardy (H. Barnes)

    Karty:   45+3. Chilwell (LEC), 50. Albrighton (LEC) – 57. McArthur (CRP)


    Držení míče: 52 % : 48 %.
    Střely na branku: 4:1. Střely mimo: 6:4. Rohy: 3:7. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 17:8.
    Leicester City: Schmeichel (C) – Justin, J. Evans, Söyüncü, Chilwell (46. R. Bennett) – Ayoze Pérez (75. H. Barnes), Tielemans (89. Choudhury), Ndidi, Albrighton (75. Fuchs) – Iheanacho (63. Praet), Vardy.
    Náhradníci: D. Ward – H. Barnes, Morgan, Fuchs, R. Bennett, D. Gray, N. Mendy, Praet, Choudhury.

    Crystal Palace FC: Guaita – J. Ward, Cahill, M. Sakho, van Aanholt (83. T. Mitchell) – McArthur (69. James McCarthy), Milivojević (C), Riedewald (60. Kouyaté) – J. Ayew, Zaha – Ch. Benteke (83. Townsend).
    Náhradníci: Hennessey – Pierrick, James McCarthy, Dann, Woods, Kouyaté, Meyer, Townsend, T. Mitchell.

    Rozhodčí: Moss – Perry, Kirkup
    bahis siteleri