Inter – Bologna 1:2 (kon.) | Cagliari – Atalanta BC 0:1 (kon.) | Parma – Fiorentina 1:2 (kon.)
Udinese – Janov 2:2 (kon.) | Brescia – Hellas Verona 2:0 (kon.) | Sampdoria – Spal 3:0 (kon.)
Neapol – AS Řím 2:1 (kon.)
konec
SSC Neapol
2:1 (0:0)
AS Řím
Neděle 05.07.2020, 21:45 • Stadio San Paolo, Neapol • Italská Serie A • 30. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Dobrou noc! (23:43:29)
     
    Držení míče: 59 % : 41 %.
    Střely na branku: 12:4. Střely mimo: 6:1. Rohy: 8:1. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 10:16.
     
    Je konec! Neapol ve šlágru kola poráží AS Řím 2:1. Vše podstatné se dnes stalo až po změně stran. Deset minut po přestávce otevřel skóre domácí José María Callejón! AS Řím však rychle zabralo a Henrich Mchitarjan pěknou střelou vyrovnal na 1:1. Poté mělo AS o něco více ze hry, ale Neapol tlak přestála. V závěru utkání pak přispěchal s fotbalovou parádou Lorenzo Insigne, který rozhodl o triumfu domácího celku. Neapol se tak na svého dnešního soupeře bodově dotáhla.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    AS Řím se už málem hnalo do rychlého protiútoku, jenže Edin Džeko si při odstavení soupeře pomohl rukou, což neuniklo zraku hlavního arbitra. Domácí zůstanou u balónu.
     
    90+2
    Neapol zahrávala v nastavení rohový kop. Mertens se rozhodl pro uvedení míče do kombinace. Domácí celek jej chvíli udržel u lajny a vybojoval vhazování.
     
    90+1
    Nastavují se čtyři minuty!
     
    90
    Mertens se ještě hnal za přihrávkou do pokutového území. Fazio byl u míček o dva kroky dříve a stačil míč posunout na rohový kop.
     
    89
    Dries Mertens dostal krásnou přihrávku na levou stranu, potáhl míč vpřed a nasbíral pro domácí celek cenné vteřinky k dobru. Neapol ovládá dění na trávníku.
     
    88
    Koulibaly si bez problémů poradil s přítomností dotírajícího soupeře a krásně rozehrál na pravou stranu. Domácí celek navíc vybojoval přímý kop.
     
    87
    Střídání v týmu SSC Neapol: ze hřiště odchází Fabián Ruiz, přichází Eljif Elmas.
     
    86
    Na druhý pokus už domácí celek míč do branky dokonce dopravil, jenže gól nemůže platit kvůli zdviženému praporku asistenta rozhodčího. Ofsajd!
     
    85
    Neapol mohla bleskově přidat pojistku! Dries Mertens utekl stoperům a řítil se sám na hostující branku! Pau López jeho přízemní ránu fantasticky vyškrábl na roh!
    83. Lorenzo INSIGNE - 2:1
     
    83
    Neapol právě vstřelila branku!
    Tak tohle byla fotbalová paráda! Domácí Neapol se nakonec dostává do vedení! LORENZO INSIGNE si našel prostor na levé straně a fantastickým obstřelem poslal míč ke vzdálenější tyči! Tenhle gól rozhodně obletí sestřihy nejhezčích branek víkendu!
     
    83
    Nikola Maksimović diriguje rozehrávku Neapole na polovině soupeře. Domácí celek v posledních minutách stupňuje svůj tlak a snaží se rozhodnout.
     
    82
    Fazio skvěle vystihl rozehrávku domácího celku na hranici pokutového území a špičkou kopačky na poslední chvíli vypíchl balón mimo nebezpečný prostor.
     
    81
    Mário Rui obětavým skluzem udržel míč na hrací ploše. Domácí fotbalista následně přihrál do středu hřiště, kde nebyl nikdo v modrém dresu.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 55. Callejón (Rui), 83. L. Insigne – 61. Mchitarjan (Džeko)

    Karty:   8. Demme (NEA), 49. Koulibaly (NEA) – 10. Lorenzo Pellegrini (ASR), 66. Mancini (ASR), 76. Veretout (ASR)


    Držení míče: 59 % : 41 %.
    Střely na branku: 12:4. Střely mimo: 6:1. Rohy: 8:1. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 10:16.
    SSC Neapol: Meret – Di Lorenzo, Manolas (64. Nikola Maksimović), Koulibaly, Rui – Ruiz (87. Elmas), Demme (71. Lobotka), P. Zieliński – Callejón (71. Lozano), Milik (64. D. Mertens), L. Insigne.
    Náhradníci: Karnezis – Elmas, Ghoulam, Hysaj, Lobotka, Lozano, Luperto, Nikola Maksimović, D. Mertens, Politano, Younes.

    AS Řím: Pau López – Zappacosta, Smalling (30. Fazio), Mancini, Ibañez – Spinazzola, Veretout – Mchitarjan, Lorenzo Pellegrini (77. Cristante), Kluivert (66. Zaniolo) – Džeko.
    Náhradníci: Mirante – Cristante, Diawara, Fazio, N. Kalinić, Kolarov, C. Pérez, Pastore, Ünder, Zaniolo, Santon, Villar.

    Rozhodčí: Rocchi – Passeri, Lo Cicero
    bahis siteleri