Kayserispor – Besiktas 3:1 (kon.)
konec
Kayserispor
3:1 (0:0)
Besiktas Istanbul
Pondělí 06.07.2020, 20:00 • Kadir Has Stadium, Kayseri • Turecká Superliga • 30. kolo
Předzápasové kurzy
     
    On-line přenos je u konce. Děkujeme za pozornost. (22:02:10)
     
    Kayserispor dnes zaznamenal nečekaný úspěch, ať už vzhledem k průběhu zápasu, nebo podle předpokladů před utkáním. Díky vítězství se usazuje na 14. místě tabulky a oddaluje tak přímé ohrožení sestupu. Navíc proti týmu, který momentálně bojuje o účast v evropských pohárech. První poločas branky nenabídl, v tom druhém se ale začaly dít věci. Hosté dlouho tlačili na pilu, jenže v 51. minutě nepochopitelnou přihrávkou Gökhana Gönüla odstartovali festival chyb ve vlastní defenzivě. Na úvodní gól Hasana Hüseyina Acara ještě zareagoval Atiba Hutchinson, avšak stejný záložník domácích přidal v 83. minutě svůj druhý gól ze standardní situace a chvíli po něm potvrdil výsledek zápasu při svém úspěšném úniku Arťom Kravec. Není třeba zapomínat ani na skvělý výkon brankáře Silvia Lunga, který hlavně v prvním poločase držel svůj tým neustále ve hře. Kayserispor poráží Besiktas na vlastním stadionu překvapivě 3:1.
     
    Držení míče: 35 % : 65 %.
    Střely na branku: 4:8. Střely mimo: 5:4. Rohy: 0:7. Ofsajdy: 3:2. Fauly: 18:15.
     
    90+7
    Konec zápasu.
     
    90+6
    Je před námi poslední minuta nastavení. Dopředu se hnal Aksel Aktas, Hasan Hüseyin Acar pak povodil Alnaního a míč získal až Hutchinson.
     
    90+5
    Hutchinson ještě vybojoval jednu standardní situaci, když se na něj jako na vánoční stromeček zavěsil Aksel Aktas.
     
    90+4
    Ani tentokrát se Hutchinson do vápna nedostal. Pak přihrávky Georges-Kévina NKoudoua nevyužil dezorientovaný Burak Yılmaz, který ve středu vápna marně naháněl míč.
    90+3. Hosté reklamovali ruku Săpunara. Ten si ji ale nastřelil sám a podle pravidel by se taková penalta pískat neměla, což byl i názor rozhodčího.
     
    90+3
    Hosté reklamovali hraní rukou v podání Cristiana Săpunara. To skutečně proběhlo, protože ale obránce Kayserisporu předtím zasáhl míč i nohou, vše je v pořádku.
     
    90+2
    Již běží nastavení, které má hodnotu šesti minut. Proti hlavě Boatenga se vytáhl dnes skvěle chytající Lung.
     
    89
    Domagoj Vida nenašel místo na centr, a tak vrací míč znovu až ke středové linii. Besiktas i přes jasnou dominanci v držení balonu nedokáže vymyslet účinný recept na obranu soupeře.
     
    88
    Učesaný pas Atiby Hutchinsona do křídla našel Canera Erkina. Ten ale přesto nedokázal odcentrovat. Pak už se Hutchinson do vápna hrnul zbytečně.
     
    87
    Čerstvý střelec Arťom Kravec si užil krásný poslední dotek s míčem v utkání. Aksel Aktas dostává šanci.
     
    87
    Hodně náročných soubojů dnes absolvoval Miguel Lopes. Na hřišti se objeví také Emre Taşdemir.
    86. Arťom KRAVEC - 3:1
     
    86
    Kayserispor právě vstřelil branku!
    Zdá se být definitivně rozhodnuto. Ukrajinský útočník ARŤOM KRAVEC využívá třetí obrovské chyby v defenzivně Besiktase, která absolutně nezvládla pokus o ofsajdovou past. Mario Šitum dokázal míč dostal na nohy hrotového forvarda a ten si již poradil přízemní střelou okolo ležícího těla brankáře Ersina Destanoglua. Domácí dnes těží z minima maximum. 3:1. Asistence: Mario Šitum.
     
    84
    Po gólu vystřídal Abdoulay Diaby, který byl v prvním poločase aktivnější než nyní. Na trávník jde Güven Yalcın.
    83. Hasan Hüseyin Acar - 2:1
     
    83
    Kayserispor právě vstřelil branku!
    Tak to je neuvěřitelné. I po opakované rozehrávce se domácí radují z gólu. HASAN HÜSEYIN ACAR přetáhl svůj centr, který brankář Ersin Destanoglu podběhl a dopustil tak druhý gól ve své brance. Aktivnější hosté znovu prohrávají, a opět pustili soupeře ke skórování velmi lacino. Bez asistence.

    Patrik Czepiec

    Branky: 51. H. H. Acar (Şahin), 83. H. H. Acar, 86. Kravec (Šitum) – 74. Hutchinson (K-P. Boateng)

    Karty:   52. Şahin (KAY) – 47. Diaby (BES)


    Držení míče: 35 % : 65 %.
    Střely na branku: 4:8. Střely mimo: 5:4. Rohy: 0:7. Ofsajdy: 3:2. Fauly: 18:15.
    Kayserispor: Lung – Dja Djedjé, Miguel Lopes (87. Taşdemir), Ângelo, Săpunaru – H. H. Acar, Şahin, Campanharo, Henrique (67. Šitum) – Kravec (87. Aktas), Kvržić.
    Náhradníci: Çipe – Polat, Demir, Uzun, Aktas, B. Rienstra, Mešanović, Taşdemir, Šitum, Kula.

    Besiktas Istanbul: Destanoglu – R. Yilmaz (62. Erkin), V. Ruiz, D. Vida, Gönül – Alnaní, Hutchinson – Uysal (62. K-P. Boateng), Diaby (84. Yalcın), Lens (62. NKoudou) – B. Yılmaz.
    Náhradníci: Yuvakuran – K-P. Boateng, Erkin, Yalcın, NKoudou, K. Yılmaz, Kaya, Roco, Kalafat.

    Rozhodčí: Kardeşler – Özay, Hanoğlu
    bahis siteleri