Dukla Praha – Varnsdorf 2:1 (kon.) | Líšeň – Třinec 6:2 (kon.) | Prostějov – Brno 0:0 (kon.)
Pardubice – Vyšehrad 4:1 (kon.) | Ústí n. L. – Žižkov 1:0 (kon.) | Vlašim – Jihlava 2:3 (kon.)
Vítkovice – Hr. Králové 1:4 (kon.) | Sokolov – Chrudim 3:0 (kon.)
konec
FK VIAGEM Ústí nad Labem
1:0 (0:0)
FK Viktoria Žižkov
Sobota 11.07.2020, 17:00 • Městský stadion, Masarykova 780/228, Ústí nad Labem-Bukov • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA • 29. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+3
    Třetí střídání Ústí nad Labem. Aktivního Václava Proška nahradí Petr Kunc.
     
    86
    Druhé střídání Severočechů. Za Daniela Richtera, kterého chytaly v posledních okamžicích křeče, přichází čerstvý Adam Černý.
     
    Dnešní utkání sleduje 912 diváků.
     
    68
    Střídat poprvé budou také domácí. Z hrací plochy odstupuje Fortune Akpan Bassey, příležitost naopak dostane Adam Čičovský.
     
    67
    Třetí změna v sestavě Viktorie. Na místo Aleše Nešického přichází Filip Halgoš.
     
    60
    Karel Hanousek o přestávce karty vyfasoval, a tak začíná s nadílkou. Za odtlačování v souboji inkasoval žlutou kartu Jakub Urbanec (ŽIŽ).
     
    54
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    S neprůstřelností Karla Hrubeše jsem to zakřikl, zde již byl hostující brankář bezmocný! Lukáš Matějka, přestože bojuje o krále střelců celé soutěže, nebyl sobecký a vyměnil si v předbrankovém prostoru míč s DANIELEM CHODOROU, který svou jedovkou otevírá gólový účet utkání.
     
    54
    Neskutečné, co Karel Hrubeš dokáže dnes zneškodnit a Milan Švenger to bude mít s návratem mezi tyče hodně těžké. Fortune Akpan Bassey, Youba Drame a na konci kombinace Lukáš Matějka. Nejlepší střelec Army si doslova vylámal zuby na hostujícím brankáři, který se stihl na poslední chvíli přesunout.
     
    47
    Vyložená šance Ústí nad Labem! Václav Prošek zleva nejprve nastřelil břevno, následně se míč odrazil k Bohumilu Hudcovi, který byl úplně sám před Karlem Hrubešem. Stoper Army vystřelil vedle pravé tyče a chytá se za hlavu.
     
    46
    O přestávce připravil realizační tým hostů dvojité střídání. Josefa Bazala nahradí Jaroslav Diviš, odchází také Felipe De Oliveira Egidio, opačným směrem putuje Tadeáš Zeman.
     
    37
    Tutová šance Army a opět u toho byl francouzský pravý záložník. Youba Drame tentokrát nevyužil přihrávky Václava Proška z levé strany a vyslal balón na výlet směrem do oblak.
     
    35
    Youba Drame po přihrávce Daniela Richtera pálil zblízka do Karla Hrubeše. Případný gól by ale neplatil, neboť prvně zmiňovaný se nacházel v ofsajdové pasti (na ofsajdy 2:1).
     
    13
    Míč putoval ve velkém vápně po ose Václav Prošek, Fortune Akpan Bassey, Daniel Richter, Youba Drame a Lukáš Matějka, přičemž posledně jmenovaný po zmatení obrany soupeře trefil boční síť.
     
    7
    Hrubá chyba hostující obrany, kdy Václav Prošek šel úplně sám na Karla Hrubeše. Levý záložník Ústí nad Labem selhal ve finální fázi, kdy vystřelil vedle levé tyče.

    Zdeněk Kamínek ml.

    Branky: 54. Chodora

    Karty:   60. Urbanec (ZIZ)


    Střely na branku: 6:2. Střely mimo: 8:10. Rohy: 4:6. Ofsajdy: 2:3. Fauly: 11:12.
    FK VIAGEM Ústí nad Labem: Tvrdoň – M. Bílek, Hudec, Pimpara (C), Chodora – Drame, D. Richter (86. A. Černý), M. Valenta, Prošek (90+3. Kunc) – L. Matějka, Bassey (68. Čičovský). Trenéři: Václav Kožíšek, Petr Vrabec, Juraj Šimurka.
    Náhradníci: J. Plachý – P. Škoda, A. Černý, Čičovský, Kunc, Bechyně, Zůza.

    FK Viktoria Žižkov: K. Hrubeš – Urbanec, Březina, Žežulka, Tusjak – Nešický (67. Halgoš), Batioja (C), Súkenník – Bazal (46. Jaroslav Diviš), Egidio (46. T. Zeman), Nabijev. Trenéři: Daniel Veselý, Zdeněk Hašek, Daniel Sochor.
    Náhradníci: Konečný – Jaroslav Diviš, Halgoš, Řezáč, Antl, Dudl, T. Zeman.

    Rozhodčí: Hanousek – J. Kříž, Vodrážka; delegát: Hojsík; technický delegát: Hrinko

    Diváci: 912
    thejrc.org