Göztepe – Gençlerbirliği 1:3 (kon.)
konec
Göztepe SK
1:3 (0:2)
Gençlerbirliği S.K.
Sobota 11.07.2020, 20:00 • Venue Göztepe Gürsel Aksel Stadı • Turecká Superliga • 32. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí celkem překvapivým vítězstvím Gençlerbirliği, které svého soupeře porazilo výsledkem 3:1. Domácí vstoupili do druhého poločasu aktivně, avšak dnes jim prostě nebylo přáno. Göztepe sice mělo územní převahu, jenomže neustále naráželo na pozornou obranu soupeře. Gençlerbirliği tak vycházelo z fungující defenzívy, ba naopak se hostům povedlo ještě jednou skórovat, a sice díky pokutovému kopu. Domácí se na jedinou branku zmohli až v samotném závěru. (21:57:39)
     
    Držení míče: 64 % : 36 %.
    Střely na branku: 6:3. Střely mimo: 3:1. Rohy: 6:0. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 6:13.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Z obrovské vzdálenosti zkoušel své štěstí domácí Emir, kterému se zakončení ovšem vůbec nepovedlo. Brankář Özbir tak nemusel vůbec zasahovat.
     
    90+2
    Útočným faulem si pomohl domácí Nukan, který u postranní lajny zasáhl do obličeje protihráče.
     
    90+1
    Druhý poločas bude nastaven o pět minut.
    90. Alpaslan ÖZTÜRK - 1:3
     
    90
    Göztepe právě vstřelilo branku! Domácím se přeci jenom povedlo snížit nepříznivý výsledek! Na levém křídle měl jeden z domácích hodně místa k centru, který nakonec se štěstím propadl až k osamocenému ALPASLANOVI ÖZTURKOVI, jenž v pádu dopravil míč přesně pod horní konstrukci branky.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, do konce zápasu tak moc času nezbývá. Zcela určitě ještě budeme počítat s nastavením.
     
    88
    Střídání v týmu Gençlerbirliği S.K.: ze hřiště odchází Daniel João Candeias, přichází Rahmetullah Berişbek.
    Střídání v týmu Gençlerbirliği S.K.: ze hřiště odchází Bogdan Stancu, přichází İlker Karakaş.
    Střídání v týmu Gençlerbirliği S.K.: ze hřiště odchází , přichází Ahmet Oğuz.
     
    87
    Moc nechybělo ani Wilczekovi, který za protihráčem číhal na případný padající míč. Nakonec se do vzduchu dokázal vyškrábat Touré, který ho odehrál pryč.
     
    86
    Na útočnou polovinu se vydal také střídající Gassama, který raději ještě přenášel hru do volného prostoru, odkud se Borgesovi nepovedlo najít kolegu Kesgina.
     
    85
    Gençlerbirliği se v koncovce utkání daří narušovat útočné akce soupeře, což jim pochopitelně maximálně vyhovuje. Mossóro ovšem obstará další standardku.
     
    83
    Střídání v týmu Göztepe SK: ze hřiště odchází André Biyogo Poko, přichází Celso Borges.
    Střídání v týmu Göztepe SK: ze hřiště odchází Zlatko Tripić, přichází Kerem Atakan Kesgin.
     
    81
    Do konce tohoto zápasu zbývá něco málo kolem deseti minut. Göztepe se sice snaží s výsledkem něco udělat, avšak domácím hráčům dnes nevychází vůbec nic.
     
    80
    Po delší době si s míčem zahrál také domácí brankář Bakirbas, který dnes neměl moc práce, avšak zatím inkasoval už třikrát. A to stále není konec zápasu.
     
    79
    Göztepe se však díky dobré kombinaci vymanilo kolem smečky protihráčů, avšak taktickým zákrokem si pomohl Candeias, který soupeři přichystal standardku.
     
    78
    Brankář Özbir se svým odkopem od branky pochopitelně nikam nespěchal, ba naopak předvedl další dlouhý pas. Na útočné polovině se navíc prosadil Özdemir.

    David Suchý

    Branky: 90. Öztürk – 33. Sio (Stancu), 45+3. Stancu (Candeias), 75. Sessègnon (pen.)

    Karty:   37. Aydogdu (GZT), 75. Öztürk (GZT) – 77. M. Seuntjens (GEN)


    Držení míče: 64 % : 36 %.
    Střely na branku: 6:3. Střely mimo: 3:1. Rohy: 6:0. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 6:13.
    Göztepe SK: Bakırbaş – Paluli (69. Gassama), Öztürk, Nukan, Emir – Biyogo Poko (83. C. Borges), Aydogdu – Kayan (46. Napoleoni), A. Castro (58. Mossoró), Tripić (83. Kesgin) – Wilczek.
    Náhradníci: Bilen – Özkayımoğlu, C. Borges, Mossoró, Napoleoni, Yildirim, Kesgin, Wallace, Titi, Gassama.

    Gençlerbirliği S.K.: Özbir – Özgenç, Flávio, Z. Touré, Polomat – Özdemir, Dikmen – Candeias (88. Berişbek), S. Yilmaz (16. Sessègnon), Sio (64. M. Seuntjens) – Stancu (88. Karakaş).
    Náhradníci: Capkinoglu – Kizildag, M. Seuntjens, Y. Pehlivan, Altiparmak, Karakaş, Sessègnon, Şahindere, Berişbek, Oğuz.

    Rozhodčí: Kalkavan – Sesigüzel, Ersoy
    thejrc.org