Alavés – Getafe 0:0 (kon.) | Villarreal – Real Sociedad 1:2 (kon.) | Granada – Real Madrid 1:2 (kon.)
konec
Granada CF
1:2 (0:2)
Real Madrid
Pondělí 13.07.2020, 22:00 • Estadio Nuevo Los Cármenes (Granada) • Španělská LaLiga • 36. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Realu Madrid, který svého soupeře dokázal porazit výsledkem 2:1. Granada přitom vstoupila do druhého poločasu velice dobře, neboť se jí hned v úvodu povedlo snížit na rozdíl jediné branky. Nadcházející průběh druhého poločasu ovšem už nic zajímavého nepřinesl, celek z Madridu si totiž jednobrankové vedení pohlídal až do konce. Dnes jsme přesto sledovali celkem vyrovnané utkání, které nabízelo minimum vyložených šancí. Přesto byly oba celky nesmírně efektivní.
     
    Držení míče: 37 % : 63 %.
    Střely na branku: 4:5. Střely mimo: 5:3. Rohy: 4:3. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 18:18. (23:55:05)
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Pomalu a jistě se nám blíží konec zápasu. Real Madrid kráčí za dalším vítězstvím, domácí přesto mají na případné vyrovnání několik desítek vteřin.
     
    90+3
    Žlutou kartu dostává Thibaut Courtois (Real Madrid CF).
     
    90+3
    Silva poslal do pokutového území vysoký centr, který si ovšem ve vzduchu dokázal najít Varane. Poté pro změnu centroval Montoro, jenž trefil pouze soupeře.
     
    90+1
    Rodrygovi se na levém křídle povedlo nasbírat cenné vteřinky, což hostujícímu celku rozhodně vyhovuje. Granada by se potřebovala dostat zpět k balónu.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o pět minut.
     
    89
    Standardka nebyla vůbec špatná. Hostující obrana totiž opět zapomněla na jednoho z hráčů, kterým tentokráte byl Sánchez. Jeho hlavička o zem nebyla přesná.
     
    88
    Hodně zbytečný faul vyprodukoval Benzema, který v souboji o míč evidentně podrazil Montora. Další standardní situace pro domácí, povede se Granadě vyrovnat?
     
    87
    Mendy mohl vhazovat z levé strany, avšak ani tentokráte se jeho celek nedostal ani na útočnou polovinu. Ba naopak Granada rozjela další kombinaci u vápna.
     
    85
    Granada nebyla daleko od vyrovnání! Míč totiž propadl až na zadní tyč, kde se zjevil jeden z domácích. Jeho ránu do odkryté branky dokázal vykopnout Ramos.
     
    84
    Střídání v týmu Granada CF: ze hřiště odchází Darwin Machís, přichází Ismail Köybaşı.
     
    84
    Courtois si dal s odkopem od své svatyně celkem dost načas. Nakonec se pokoušel na opačné polovině oslovit Benzemu, ten si v souboji s Duartem pomáhal rukama.
     
    83
    Příliš čitelnou nahrávkou mezi obránce to zkoušel domácí Machís, který se pokoušel nastartovat nevýrazného Fernándeze. Bílý balet bude rozehrávat od branky.
     
    82
    Po následném rohovém kopu se na malém vápně utvořil velký závar, který nakonec končí útočným faulem. Domácí hráči se přitom dožadovali pokutového kopu.
     
    81
    Do konce tohoto zápasu zbývá závěrečná desetiminutovka. Granada se stále snaží s nepříznivým výsledkem něco udělat, nyní se jí povedlo vybojovat roh.
     
    80
    Po jeho pasu si ovšem útočným faulem pomohl Benzema, který doslova vletěl do bránícího protihráče. Sudí byl pozorný, volný kop rychle rozehrál zadák Sánchez.

    David Suchý

    Branky: 50. Machís (Y. Herrera) – 10. F. Mendy (Casemiro), 16. Benzema (Modrić)

    Karty:   46. D. Duarte (GRN), 58. Bastiao Dias (GRN) – 17. F. Mendy (REA), 90+3. Courtois (REA)


    Držení míče: 37 % : 63 %.
    Střely na branku: 4:5. Střely mimo: 5:3. Rohy: 4:3. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 18:18.
    Granada CF: Rui Silva – Díaz (C) (46. Puertas), Sánchez, D. Duarte – Bastiao Dias, Azeez, Y. Herrera (75. Antoñín), Foulquier (54. Montoro) – Vico (75. Eteki), Machís (84. Köybaşı), C. Fernández.
    Náhradníci: Andorinha, A. Escandell – Eteki, Köybaşı, Antoñín, Neva, Montoro, Puertas, Rodríguez Ruiz, P. Sánchez, Soldado.

    Real Madrid: Courtois – Carvajal, Ramos (C), Varane, F. Mendy – Valverde (63. Asensio), Casemiro, Kroos – Modrić, Isco (63. Rodrygo) – Benzema.
    Náhradníci: Altube, Aréola – Bale, Asensio, B. Díaz, Gutiérrez, E. Hazard, Hernandez, L. Vázquez, Militao, Rodrygo, Vinícius Júnior.

    Rozhodčí: Jaime – Bueno, Tresaco
    bahis siteleri