Inter – Turín 3:1 (kon.)
konec
Inter Milán
3:1 (0:1)
Turín FC
Pondělí 13.07.2020, 21:45 • Stadio Giuseppe Meazza (San Siro), Milán (82 955 míst) • Italská Serie A • 32. kolo
Předzápasové kurzy
     
    To je ode mě vše. Děkuji za pozornost a u dalších přenosů se budu těšit zase někdy na počtenou. (23:45:11)
     
    Máme za sebou utkání 32. kola italské Seria A, v němž Inter Milán potvrdil roli favorita a Turín porazil na San Siru 3:1. Do vedení se přitom dostali hosté, když v 17. minutě zužitkoval obrovské chyby Handanoviče v gól Andrea Belotti.

    Svěřenci kouče Conteho si schovávali branky až do druhého poločasu, hned v jeho úvodu předvedli obrat v průběhu tří minut. Nejprve vyrovnal Ashley Young utěšenou střelou z voleje, na Angličana pak navázal svým prvním ligovým zásahem Diego Godín. Pojistku na vítězství Nerazzurri dal po hodině střetnutí Lautaro Martínez, jemuž ke gólu výrazně pomohla teč jednoho z bránících hráčů.

    Inter Milán získal kýžené tři body a v tabulce se vyhoupl na druhou pozici před Atalantu a Lazio. Conteho družina mí ještě šanci prohnat i vedoucí Juventus, ztráta na něj činí šest kol před koncem osm bodů.
     
    Držení míče: 62 % : 38 %.
    Střely na branku: 11:4. Střely mimo: 9:2. Rohy: 9:2. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 21:18.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Inter hraje na jistotu. Místo typického nákopu zvolil rozehrávku na krátko. Poslední vteřiny ubíhají na obranné polovině domácích, kde kombinují hráči v modrém.
     
    90+2
    V závěru střetnutí má možnost rozehrávat standardku rovněž Inter. Byl to Antonio Candreva, kterého Millico nedovoleně atakoval.
     
    90+1
    Ještě, než pas z přímého kopu doletěl do vápna, se ozvala píšťalka sudího oznamující útočný faul. Až příliš důrazně si tvořil prostor Singo.
     
    90
    Hlavní rozhodčí nastavuje nad rámec základní hrací doby tři minuty.
     
    89
    Střídající střední obránce Alessandro Bastoni se nezachoval úplně ideálně, když se nechal v blízkosti vlastní šestnáctky přeskočit Berenguerem, stejného hráče posléze fauloval.
     
    88
    Stoper Bremer ztratil balón ve středu hřiště a Inter podnikl rychlý protiútok. Marcelo Brozović poslal po lajně Eriksena, jehož centr před Candrevou pokryl N'Koulou.
    87. Sirigu nadvakrát vychytal Gagliardiniho
     
    87
    Skvělý Sirigu zachránil Turín od inkasování čtvrtého gólu! Nejprve vytáhl parádní reflexivní zákrok proti tečované střele Gagliardiniho, vsedě si poradil i s jeho dorážkou!
     
    86
    Po čtvrt hodině strávených ve hře inkasuje žlutou kartu Cristiano Biraghi. Sedmadvacetiletý stoper před soupeřovou šestnáctkou trefil skluzem Ainovu pravou nohu, nikoliv však míč.
     
    86
    Tomás Rincón krásnou kličkou obelstil Valera a za hranicí šestnáctky natáhl k technické střele. Kulatý nesmysl o pár centimetrů minul pravou část brankové konstrukce.
     
    85
    Hosté chtěli penaltu po zákroku Milana Škriniara na Andreu Belottiho. Marně, slovenský stoper odstavil útočníka čistým způsobem.
     
    84
    Střídání v týmu Inter Milán: ze hřiště odchází Lautaro Martínez, přichází Christian Eriksen.
     
    83
    Střelecký pokus vyprodukoval Lautaro Martínez. Autor druhého gólu domácích vypálil zhruba z osmnácti metrů o metr vedle levé tyče.
     
    82
    Vekou bojovnost ukázal Alexis Sánchez. jenž i v pokročilé fázi střetnutí prosprintoval třicet metrů s míčem na kopačkách a ještě se přitom zbavil tří protihráčů. Pak byl ale zahnán do blízkosti rohového praporku, odkud nic zajímavého nevymyslel.

    Milan Huppert

    Branky: 49. Young (Lautaro Martínez), 51. Godín (Alexis Sánchez), 61. Lautaro Martínez (Alexis Sánchez) – 17. Belotti

    Karty:   21. Godín (INM), 60. Brozović (INM), 62. Alexis Sánchez (INM), 69. D'Ambrosio (INM), 86. Biraghi (INM) – 24. Aina (TUI), 30. Meïté (TUI), 49. De Silvestri (TUI)


    Držení míče: 62 % : 38 %.
    Střely na branku: 11:4. Střely mimo: 9:2. Rohy: 9:2. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 21:18.
    Inter Milán: Handanovič (C) – Bastoni, de Vrij, Godín (76. Škriniar) – D'Ambrosio (71. Biraghi), Gagliardini, Brozović, Young (71. Candreva) – Valero – Lautaro Martínez (84. Eriksen), Alexis Sánchez.
    Náhradníci: Berni, D. Padelli – Agoume, Asamoah, Biraghi, Candreva, Eriksen, S. Esposito, Pirola, Ranocchia, Škriniar.

    Turín FC: Sirigu – Izzo, N'Koulou, Bremer – De Silvestri (64. Singo), Rincón, Meïté (64. Lukić), Ansaldi (64. Berenguer), Aina – Verdi (76. Millico), Belotti (C).
    Náhradníci: Rosati, Ujkani – Adopo, Berenguer, Djidji, Edera, Ghazoini, Freddi Greco, Lukić, Lyanco, Millico, Singo.

    Rozhodčí: Massa – Di Iorio, Bottegoni
    bahis siteleri