Eibar – Valladolid 3:1 (kon.) | Ath. Bilbao – Leganés 0:2 (kon.) | Barcelona – Osasuna 1:2 (kon.)
Real Betis – Alavés 1:2 (kon.) | Celta Vigo – Levante 2:3 (kon.) | Getafe – Atlético 0:2 (kon.)
Mallorca – Granada 1:2 (kon.) | Real Madrid – Villarreal 2:1 (kon.) | Real Sociedad – Sevilla 0:0 (kon.)
Valencia – Espanyol 1:0 (kon.)
konec
Celta de Vigo
2:3 (2:2)
Levante UD
Čtvrtek 16.07.2020, 21:00 • Abanca-Balaídos (Vigo) • Španělská LaLiga • 37. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vigo se i přes prohru drží těsně nad osmnáctou sestupovou příčkou! Mallorca nakonec prohrála svůj souboj s Granadou 1:2 a je druhým sestupujícím (prvním je již delší dobu Espanyol). Nicméně třetí sestupové místo je stále nevyřešené! Závěrečné kolo tedy rozlouskne, jestli sestoupí Vigo nebo Leganes, který dnes dokázal zvítězit 2:0 na hřišti Bilbaa!
    Vigo má v posledním důležitém kole hratelného soupeře. Střetne se s Espanyolem, který si zahraje (minimálně na rok) poslední zápas v nejvyšší španělské lize. Leganes bude hrát s Realem Madrid. Papírově proti favoritovi, nicméně Real Madrid dnes zvítězil 2:1 nad Villarrealem, zatímco Barcelona překvapivě prohrála 1:2 s Osasunou, čímž Real Madrid kolo před koncem soutěže získal mistrovský titul. Nabízí se zde úvaha, že Real již nebude mít takovou motivaci v následujícím zápase s Leganesem, pro kterého to bude stěžejní záchranářský duel!
     
    Držení míče: 56 % : 44 %.
    Střely na branku: 7:4. Střely mimo: 7:3. Rohy: 8:4. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 11:15. (23:13:59)
     
    Druhý poločas nám také přinesl zajímavé momenty. Zpočátku Vigo hrálo velmi špatně a jejich špatný vstup do druhého poločasu byl odměněn inkasovanou brankou. Následně dostal Jorge Miramón červenou kartu za faul na Aspase a tím se naskytla šance pro Vigo. To však nedokázalo vytvořit drtivý tlak na svého soka a téměř žádné brankové šance si nevytvářelo. Až v nastaveném čase se jim podařilo skórovat, avšak (podruhé v dnešním zápase) VAR odhalil ofsajd, který předcházel vyrovnávací brance. Video bylo celkově dnes vytěžováno, dokonce poradilo hlavnímu sudí, aby dal červenou kartu Miramónovi za zmíněný faul na Aspase.
     
    90+9
    Konec zápasu.
     
    90+8
    Vigo se ještě snaží něco kloudného vymyslet, avšak vypadá to, že si Levante již pohlídá těsné vedení.
     
    90+6
    Nastavených sedm minut bude nejspíše o nějakou minutu prodlouženo, neboť tři minuty v nastaveném čase se řešila nevyrovnávací branka Viga.
     
    90+5
    Nolito nejspíše neunesl tento zpětný verdikt a dostává od hlavního arbitra žlutou kartu. Vzhledem k tomu, že už jednu má, tak musí jít ze hřiště.
     
    90+3
    Střídání v týmu Levante UD: ze hřiště odchází Rubén Rochina, přichází Nikola Vukčević.
    Střídání v týmu Levante UD: ze hřiště odchází Nemanja Radoja, přichází Sergio Postigo.
     
    90+2
    Celta de Vigo dosáhlo branky, kdy si Nolito naběhl před branku a tečoval střílený centr. Avšak VAR ukazuje, že se jednalo o těsný ofsajd z pohledu Nolita a obrovská radost hráčů Viga je předčasná!
     
    90+2
    Tak nakonec je to sedm minut!
     
    90+1
    Běží nám nastavený čas a dá se předpokládat, že se tři, čtyři minutky ještě nastaví.
     
    90+1
    Střídání v týmu Real Club Celta de Vigo: ze hřiště odchází Néstor Araujo, přichází Juan Hernandez García.
     
    89
    Vypadá, že nakonec bude vše v pořádku a hra pokračuje. Vigo zahrávalo další roh, který Levante ubránilo vez větších obtíží.
     
    88
    Rober už sedí na trávníku, avšak Coke je na tom hůře a stále leží na hrací ploše.
     
    87
    Po souboji ve vápně, zůstávají na trávníku dva hráči, jeden z každého týmu a nyní probíhá ošetřovací proces.
     
    86
    Vigo si rozehrálo rohový kop na krátko, ale kromě dvou centrů do vápna, se nedostalo k ničemu vážnějšímu. No, Vigo se nedostává do nějakých větších brankových šancí, vzhledem k tomu, že mají o jednoho hráče v poli více, než jejich soupeř.
     
    85
    Střídání v týmu Real Club Celta de Vigo: ze hřiště odchází Brais Méndez, přichází Gabriel Fernández.
     
    84
    Žlutou kartu dostává Nolito (Real Club Celta de Vigo).

    Adam Dořák

    Branky: 36. S. Mina (N. Araujo), 45+1. Aspas (S. Mina) – 11. E. Bardhi (Campaña), 28. E. Bardhi (Rochina), 52. B. Mayoral (Rochina)

    Karty:   42. Rafinha (CVG), 84. Nolito (CVG)   90+5. Nolito (CVG)   58. Miramón (LVN)


    Držení míče: 56 % : 44 %.
    Střely na branku: 7:4. Střely mimo: 7:3. Rohy: 8:4. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 11:15.
    Celta de Vigo: Villar – Olaza, N. Araujo (90+1. Hernandez García), Murillo, K. Vázquez (80. Mallo) – Rafinha, Yokuşlu (46. Bradarić), Beltrán (46. Nolito) – S. Mina, Aspas (C), Méndez (85. G. Fernández).
    Náhradníci: Rosić – Bermejo, Bradarić, Nolito, G. Fernández, Fontán, Jacobo González, Hernandez García, Pape Diop, Mallo, Sáenz, Sisto.

    Levante UD: Koke – Miramón, Vezo, Rober, C. Clerc – Rochina (90+3. N. Vukčević), Campaña, Radoja (90+3. Postigo), E. Bardhi (75. Melero) – Martí (C) (66. Coke), B. Mayoral (78. Morales).
    Náhradníci: Aitor Fernández – Coke, Blesa, Ó. Duarte, Toňo, Kočorašvili, S. León, Melero, Morales, Postigo, Hernâni, N. Vukčević.

    Rozhodčí: J. Munuera Montero
    bahis siteleri