Arsenal – Watford 3:2 (kon.) | Burnley – Brighton 1:2 (kon.) | Crystal Palace – Tottenham 1:1 (kon.)
Everton – Bournemouth 1:3 (kon.) | Chelsea – Wolverhampton 2:0 (kon.) | Leicester – Manchester Utd. 0:2 (kon.)
Manchester City – Norwich 5:0 (kon.) | Newcastle – Liverpool 1:3 (kon.) | Southampton – Sheffield Utd. 3:1 (kon.)
West Ham – Aston Villa 1:1 (kon.)
konec
Newcastle United
1:3 (1:1)
Liverpool FC
Neděle 26.07.2020, 17:00 • St James' Park, Newcastle upon Tyne • Anglická Premier League • 38. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Liverpoolu, který svého soupeře porazil výsledkem 3:1. Hosté měli i ve druhém dějství výrazně navrch, což přineslo další dva přesné zásahy. O ten první se zhruba po hodině hry postaral Origi, navíc si Liverpool schoval další zásah do koncovky utkání, tentokráte se prosadil střídající Sadio Mané. Liverpool si tak z tohoto zápasu odváží všechny tři body, naopak domácí přišli o nadějný jednobrankový náskok. (18:55:00)
     
    Držení míče: 25 % : 75 %.
    Střely na branku: 2:6. Střely mimo: 1:5. Rohy: 2:4. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 11:5.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Robertson si seběhl do pokutového území, kde ovšem neprošel přes dvojici protihráčů. Domácí obránci tak zafungovali na jedničku, Dúbravka odkopl od branky.
     
    90
    Sudí přidal další tři minuty.
    89. Sadio MANÉ - 1:3
     
    89
    Liverpool právě vstřelil branku!
    Je tu definitivní tečka za dnešním utkáním! Parádním způsobem to totiž provedl SADIO MANÉ, jenž se sám dostal až k pokutovému území. Uvnitř šestnáctky si navíc hodil míč na pravou nohu a poté se dostal k nechytatelnému zakončení na vzdálenější konstrukci. Dúbravka byl i tentokráte bez šance, jeho celek tak dnes odejde bez bodů.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, hosté jsou i nadále u míče. Dost možná se bude nastavovat, čas na vyrovnání tak rozhodně je.
     
    87
    Robertson s provedením autového vhazování celkem dlouhou dobu váhal. Nakonec se mu ke spolupráci nabídl Jones, avšak před ním se povedlo zakročit Lazarovi.
     
    86
    Nakonec se skutečně střídalo, a to hned dvakrát. V současné době oba celky mají za sebou všechny možnosti ke střídání, žádné nás tedy už nečeká.
     
    85
    Střídání v týmu Liverpool FC: ze hřiště odchází Neco Williams, přichází Trent Alexander-Arnold.
    Střídání v týmu Liverpool FC: ze hřiště odchází Naby Keïta, přichází Curtis Jones.
     
    85
    Před malým momentem se nehrálo zhruba minutu. Zdravotní problém měl totiž hostující Williams, který ulehl na zelený pažit. Dost možná se bude vynuceně střídat.
     
    84
    Riskantní nahrávku dokázal přečíst pozorný Robertson, který ovšem kousek za středovým kruhem narazil do postaveného Shelveyho. Akce Liverpoolu je u konce.
     
    83
    Pokus o roztažení hry na pravou stranu se zrovna moc nepovedl, Ritchie celou situaci zkontroloval na jedničku. Newcastle se stále nedokáže dostat na druhou stranu.
     
    82
    Vypadalo to na nechtěné hraní rukou v podání Firmina, avšak sudí nechal pokračovat ve hře. Milnerovi se na levém křídle povedlo najít Robertsona, který neodcentroval.
     
    81
    Tak tady moc nescházelo. Firmino si počkal na náběh Maného, který se málem dostal do vyložené šance. Kolmice byla o něco delší, což hrálo pro Dúbravku.
     
    80
    Padající míč se pokoušel na hrací ploše ještě udržet Ritchie, který ho hlavičkou otřel o záda Williamse. Následoval aut, který domácí hráči rozehráli rychle.
     
    79
    Salah to opět zkoušel vzít sám na sebe, avšak jeho zakončení levou nohou putovalo vysoko nad břevno. Brankář Dúbravka tak nemusel ani nyní zasahovat.
     
    74
    Střídání v týmu Newcastle United: ze hřiště odchází Danny Rose, přichází Kelland Watts.

    David Suchý

    Branky: 1. Gayle (Shelvey) – 38. V. van Dijk (Oxlade-Chamberlain), 59. Origi (Robertson), 89. Mané (Firmino)

    Karty:   34. F. Fernández (NEW)


    Držení míče: 25 % : 75 %.
    Střely na branku: 2:6. Střely mimo: 1:5. Rohy: 2:4. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 11:5.
    Newcastle United: Dúbravka – Manquillo, F. Fernández, Rose (74. Watts) – Lazaro, Shelvey (C), bin Tálib (49. S. Longstaff), Almirón (70. Hayden), Ritchie – Saint-Maximin (46. Joelinton), Gayle (70. Carroll).
    Náhradníci: Darlow – Joelinton, Carroll, Hayden, S. Longstaff, Watts, Muto, Young, Yedlin.

    Liverpool FC: Alisson – N. Williams (85. Alexander-Arnold), Joe Gomez, V. van Dijk, Robertson – Milner (C), Wijnaldum, Keïta (85. Jones) – Oxlade-Chamberlain (64. Firmino), Origi (64. M. Salah), Minamino (64. Mané).
    Náhradníci: Adrián – Elliott, Alexander-Arnold, Fabinho, Firmino, Jones, Mané, M. Salah, Shaqiri.

    Rozhodčí: Taylor – Beswick, Mainwaring
    bahis siteleri