Lazio – Brescia 2:0 (kon.) | Sampdoria – AC Milán 1:4 (kon.) | Sassuolo – Janov 5:0 (kon.)
Udinese – Lecce 1:2 (kon.) | Hellas Verona – Spal 3:0 (kon.) | Cagliari – Juventus 2:0 (kon.)
Fiorentina – Bologna 4:0 (kon.) | Turín – AS Řím 2:3 (kon.)
konec
Hellas Verona
3:0 (2:0)
Spal
Středa 29.07.2020, 19:30 • Stadio Marcantonio Bentegodi, Verona • Italská Serie A • 37. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Spalu se dnešní zápas vůbec nevydařil. Po zpackaném prvním poločase přišly hned na počátku toho druhého tři změny, jenže plánovaná taktika na obrat ve skóre pohasla už po necelých dvou minutách, kdy skvěle rozehraný rohový kop umístil hlavou do branky Marco Davide Faraoni. Po jeho zásahu se hrál vcelku vyrovnaný fotbal bez výraznějších šancí, přestože Karlo Letica musel ještě několikrát do akce. Spoluhráči před ním ale dnes nedokázali skórovat a Verona si tak na domácí půdě nechává tři body po výsledku 3:0. Momentálně Hellas zabírá 9. místo Serie A, zato Spal je beznadějně poslední. (21:27:36)
     
    Držení míče: 55 % : 45 %.
    Střely na branku: 9:5. Střely mimo: 5:6. Rohy: 7:1. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 15:13.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Rozehrát zkoušel Mattia Zaccagni, jenže jeho centr byl až příliš krátký a hostující obrana ho dokázala zpracovat.
     
    90+3
    Navíc přichází faul na Giampaoloa Pazziniho. Domácí se pokusí skórovat z přímého kopu.
     
    90+2
    Hlavou se znovu neprosadil hrotový útočník Andrea Petagna. Šance Spalu na čestný gól se otřásá v základech.
     
    90+1
    Verona chtěla přiložit Spalu ještě čtvrtý gól na cestu. Mattia Zaccagni ale z ideálního místa zklamal, když netrefil svůj volej čistým způsobem a pálil jen vedle levé tyče.
     
    90
    Druhý poločas by se měl protáhnout o čtyři nastavené minuty.
     
    89
    Dvojnásobné střídání na straně Verony odnesli Valentin Eysseric a Miguel Veloso, který dnes na hrací ploše mnoho umění nepředvedl. Emmanuel Badu a Eddy Anthony Salcedo Mora jsou novými muži na trávníku.
     
    87
    Moc hezky to teď vymyslel Marco D'Alessandro. Po svém rychlém průniku s míčem na noze strhl pozornost obránce na pravou stranu a prostrčil pas na Andreu Petagnu. Ten pálil v podstatě ze země, střelu mu v poslední chvíli vychýlil bránící hráč.
     
    86
    Jakub Cezary Iskra zkoušel propasírovat balon na Krisztofera Horvátha, který by rád využil vyšší fyzické kondice oproti unaveným soupeřům. Jenže k přihrávce se nyní vůbec nedostal.
     
    85
    Vzájemný souboj ve skluzu na středu hřiště a bolestivá grimasa ve tváři Alessandra Murgiy. Jenže sudí uklidňuje vyhrocenou situaci pouze slovně.
     
    84
    Střídání tentokrát na obou stranách. Velké penzum práce v dnešním utkání odvedl jak Espeto, tak i jeho konkurent v dresu Verony Borini. Na hřiště vbíhá Krisztofer Horváth, respektive Mattia Zaccagni.
     
    82
    Nenad Tomović ukázal v praxi důvod, proč se Spalu v dnešním utkání nedaří vstřelit gól. Poté, co vyvezl míč, ho zase rychle vrátil zpátky na půlící čáru. Až postupná kombinace dostala Spal do nebezpečného prostoru, Federico Di Francesco zakončoval zpoza vápna jen na připraveného gólmana.
     
    81
    Spal si dovolil velký luxus v podobě kombinace na jeden dotek ve vlastním vápně. Zřejmě to byla ale jediná možná cesta, jak konstruktivně odvrátit centr Boriniho z pravého křídla.
     
    80
    Aut na útočné polovině obstaral Fabio Borini, poté si však neporadil s průnikovou přihrávkou na Giampaola Pazziniho.
     
    79
    Osamoceného vojáka v poli připomíná Andrea Petagna. Ten si sběhl tentokrát pro příhru až na střed hřiště, kde ale zvedl loket až příliš vysoko, konkrétně do obličeje obránce Verony.
     
    78
    Marco Davide Faraoni podsekl míč svou pravou nohou, ve vápně se mu totiž ukázal Giampaolo Pazzini. Ten se zkoušel zbavit svého strážce, ale nepovedla se mu plánovaná otočka.
     
    76
    Chvíli na to střídají i hosté, už počtvrté v zápase. Georgi Tunjov se dnes neprezentoval v dobrém světle, reputaci Spalu zkusí vylepšit Federico Di Francesco.

    Patrik Czepiec

    Branky: 7. Di Carmine (Lazović), 11. Di Carmine (Dimarco), 47. Faraoni (Dimarco)

    Karty:   54. Eysseric (VRN) – 66. Bryan Dabo (SPAL)


    Držení míče: 55 % : 45 %.
    Střely na branku: 9:5. Střely mimo: 5:6. Rohy: 7:1. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 15:13.
    Hellas Verona: B. Radunović – Faraoni, Günter, Veloso (89. Badu) – Lazović, S. Amrabat, Pessina, Dimarco – Eysseric (89. Salcedo Mora), Borini (84. Zaccagni) – Di Carmine (75. Pazzini).
    Náhradníci: Silvestri, A. Berardi – Stępiński, Verre, Salcedo Mora, Zaccagni, Lucas Felippe, Pazzini, Badu, Terracciano.

    Spal: Letica – Fáris (46. Cezary Iskra), Bonifazi, Salamon, Tomović – Bryan Dabo, Valdifiori (46. Murgia), Valoti (46. D'Alessandro) – Tunjov (76. Di Francesco), Petagna, Espeto (84. Horváth).
    Náhradníci: Meneghetti, Thiam – Kryeziu, Felipe, Di Francesco, Vicari, Horváth, D'Alessandro, Murgia, Missiroli, Cionek, Cezary Iskra.

    Rozhodčí: Sozza – Meli, Marchi
    bahis siteleri