Mountfield HK – Pardubice 5:4 (kon.)
konec
Mountfield HK
5:4 (1:2, 2:0, 2:2)
HC Dynamo Pardubice
Pátek 31.07.2020, 12:00 • Malá hala ČPP Arény • Přípravné zápasy juniorů
Partner:
     
    57:18
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Pardubice jsou ještě ve hře, právě totiž vstřelily kontaktní branku! Vít Kaštánek v přesilovce nahodil od modré čáry a odražený kotouč dorazil pod horní tyč ADAM PALEČEK – 5:4. Asistence: Vít Kaštánek, Radek Šír.
     
    53:54
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradec je v plném počtu a hned toho využívá ve svůj prospěch! Tři domácí hokejisté ujížděli dopředu, předali si kotouč a nakonec se k úspěšnému zakončení zblízka do odkryté brány dostal KRYŠTOF LANG – 5:3. Asistence: Tadeáš Pinkas, Lukáš Pajer.
     
    42:35
    Hradec právě vstřelil branku!
    Jenže Hradec předvedl nejlepší možnou reakci na inkasování a už po devíti vteřinách znovu odskočil do vedení! Jeden z pardubických hráčů odklidil kotouč k mantinelu, puk se odrazil k JANU JUŠTOVI, a ten z nulového úhlu s pomocí odrazu od brankářovy výstroje skóroval – 4:3. Asistence: Tomáš Perička.
     
    42:26
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Pardubice využívají početní převahu a máme vyrovnáno! VÍT KAŠTÁNEK vystřelil zprostřed modré čáry a jeho pokus byl cestou ještě tečován a zapadl až do brány – 3:3. Asistence: Petr Antoníček, Jakub Lichtag.
     
    39:58
    Hradec právě vstřelil branku!
    Ale tahle akce už gólem končí, na kostce přitom svítí pouze tři vteřiny do konce druhé třetiny! TADEÁŠ PINKAS se dostal ke kotouči u pravé tyče, s ničím se nepáral a nahrnul černou pryž do klece – 3:2. Asistence: Lukáš Pajer.
     
    22:20
    Hradec právě vstřelil branku!
    Nedlouho po startu prostřední dvacetiminutovky máme vyrovnáno! MATĚJ MORONG mířil z hranice brankoviště mezi betony, kotouč se ale zvláštně odrazil a pomalým obloučkem nakonec zapadl za brankovou lajnu – 2:2. Bez asistence.
     
    18:59
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Hradec má sice na kontě víc šancí, Dynamo ale zatím vede na góly! DANIEL HLEDÍK obdržel puk u levé tyčky, vytočil se s ním k té pravé a zasunul jej mezi brankovou konstrukci a výstroj – 1:2. Asistence: Michal Trejbal, Dominik Secký.
     
    08:12
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    A máme vyrovnáno na 1:1! Pardubičtí předvedli křižnou kombinaci, kdy kotouč směřoval z pravé půlky kluziště na levou a DANIEL HLEDÍK zakončil akci ranou za přesouvajícího se brankáře. Asistence: Zdeněk Pavlík, Adam Paleček.
     
    03:42
    Hradec právě vstřelil branku!
    Východočeši jsou aktivnějším celkem, čehož také využívají ke vstřelení první branky! Tomáš Perička vypálil z vrcholu levého kruhu a pardubický gólman jeho střelu jen vyrazil před sebe. Toho využil KRYŠTOF LANG, jenž sebral odražený kotouč a uklidil jej do volné poloviny klece – 1:0. Asistence: Tomáš Perička.

    Klára Petrásková

    Branky a nahrávky: 4. Lang (Perička), 23. Morong, 40. T. Pinkas (Pajer), 43. Jušta (Perička), 54. Lang (T. Pinkas, Pajer) – 9. Hledík (Pavlík, Paleček), 19. Hledík (Trejbal, Secký), 43. Kaštánek (Antoníček, Lichtag), 58. Paleček (Kaštánek, Šír)


    Mountfield HK: Sajdl (Vacek) – Perička, Naar, Pelda, Králik, M. Pinkas, Havlíček, Drbal – Jirků, Šedivý, Janda, Lang, T. Pinkas, Moravec, Pajer, Lukačka, Morong, Budina, Matěj Beneš, Michal Beneš, Jušta.
    HC Dynamo Pardubice: Borovička (Kadlc) – Chabada, Kaštánek, M. Kubíček, Secký, Nedelka, Odehnal, P. Kubíček – Trejbal, Antoníček, Hledík, Lichtag, Herčík, Šír, Paleček, Pavlík, Kloz, Půlpán.

    Rozhodčí: Veinfurter – Hofman, Šesták
    thejrc.org