Spal – Fiorentina 1:3 (kon.) | Bologna – Turín 1:1 (kon.) | Janov – Hellas Verona 3:0 (kon.)
Lecce – Parma 3:4 (kon.) | Sassuolo – Udinese 0:1 (kon.)
konec
US Sassuolo Calcio
0:1 (0:0)
Udinese Calcio
Neděle 02.08.2020, 20:45 • MAPEI Stadium - Città del Tricolore, Reggio nell'Emilia • Italská Serie A • 38. kolo
Předzápasové kurzy
     
    To je ode mě vše. Děkuji za pozornost a u dalších přenosů se budu těšit zase někdy na počtenou. (22:52:40)
     
    Gólman Juan Musso zásluhou čistého konta získává cenu pro nejlepšího gólmana ligy v počtu udržených nul. Těch celkově udržel 14 a na tu poslední se dnes pořádně nadřel, symbolicky předvedl 14 úspěšných zákroků. Na prvním místě odskočil Samiru Handanovičovi a Gianluigimu Donnarummovi, oba vychytali udrželi 13 čistých štítů.
     
    Držení míče: 63 % : 37 %.
    Střely na branku: 14:3. Střely mimo: 4:4. Rohy: 6:7. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 9:11.
     
    Sezóna 2019/2020 je minulostí! A to i pro celky Sassuola a Udinese, které spolu změřili síly v rámci 38. kola. Všechny tři body sebrali hosté, kteří zvítězili nejtěsnějším možným rozdílem 1:0.

    Klíčovým momentem celého utkání byla 53. minuta. Lasagna utekl po pravé straně a jako na zlatém podnose připravil balón pro Stefana Okaku, jemuž stačilo pouze poslat míč do odkryté svatyně. Domácí byli po většinu času aktivnějším týmem, ale na skvělého Mussa recept nenašli, dvakrát navíc argentinského gólmana zachránila horní tyč.

    Sassuolo navzdory porážce zůstává osmé, protože ani devátá Verona nezvládla závěrečné utkání sezóny. Udinese poskočilo o dvě příčky na třináctou pozici před Sampdorii a Cagliari.
     
    90+7
    Konec zápasu.
     
    90+6
    V posledních vteřinách utkání ještě inkasoval žlutou kartu gólman Juan Musso. Argentinský strážce svatyně příliš dlouho váhal s rozehrávkou výkopu.
     
    90+5
    Poměrně dlouho jsme čekali na finální rozhodnutí. Nakonec ale videorozhodčí potvrdil původní výrok hlavního, penalta se kopat nebude.
     
    90+4
    Střídání v týmu Udinese Calcio: ze hřiště odchází Walace, přichází Martin Palumbo.
     
    90+3
    Dvacetiletý útočník Giacomo Raspadori vběhl do šestnáctky soupeře, kam obdržel přihrávku od Berardiho. Při nepřesném zakončení došlo ke kontaktu mezi ním a ter Avestem, celou situaci aktuálně přezkoumává VAR.
    90+2. Consigli nepustil za svá záda střelu Lasagny
     
    90+2
    Rozhodnutí bylo blízko! Walace z levé strany našel nabíhajícího Lasagnu, jenž tentokráte trefil cílové zařízení, avšak skvělý zákrok vytasil Consigli!
     
    90+1
    Kevin Lasagna mohl k asistenci přidat i vstřelenou branku. Střelu ovšem příliš uspěchal, balón napálil do chráničů Merta Müldüra.
     
    90
    Hlavní rozhodčí Amabile při své ligové premiéře nastavuje nad rámec základní hrací doby pět minut.
     
    89
    Udinese pochopitelně zaměřilo poslední zbytky sil do obrany. Sassuolo kombinuje na útočné polovině, ale prostor v soupeřově šestnáctce zůstává uzavřený.
     
    88
    Příliš dlouho otálel s balónem Lukáš Haraslín. Ilja Nestorovski soka výborně vystál, navíc zahrál tak dobře, že následuje odkop od brány.
     
    87
    Domenico Berardi poslal centr na malé vápno, kde byl připravený zakončovat Gian Marco Ferrari. Nestalo se, domácího obránce si pohlídal Sebastien De Maio.
     
    86
    Ránu z velké vzdálenosti vyzkoušel střední záložník Mehdi Bourabia. Obětavý zákrok předvedl Walace, budeme pokračovat rohovým kopem.
     
    85
    Mladičký Stefano Piccinini o sobě dal rychle vědět. Nejprve obelstil ter Avesta a už se chystal ke střele, ale v posledním možném okamžiku přispěchal s výborným obranným skluzem jeden ze stoperů.
     
    84
    Seko Fofana upadl na trávník a drží se za pravé rameno. Může si za to ale sám, zranění si přivodil při zákroku na nic netušícího Caputa.
     
    83
    Střídání v týmu Udinese Calcio: ze hřiště odchází Stefano Okaka, přichází Ilja Nestorovski.
    Střídání v týmu Udinese Calcio: ze hřiště odchází Ken Sema, přichází Hidde ter Avest.
     
    82
    Střídání v týmu US Sassuolo Calcio: ze hřiště odchází Jeremy Toljan, přichází Mert Müldür.
    Střídání v týmu US Sassuolo Calcio: ze hřiště odchází Rogério, přichází Stefano Piccinini.
     
    81
    Gólman Consigli místo dlouhého odkopu poslal krátkou a pomalou přihrávku Pelusovi. Ten pod tlakem rozehrál napříč vlastním vápnem k Toljanovi, až jemu se podařilo míč odklidit mimo nebezpečí.
     
    80
    Rozběhla se závěrečná desetiminutovka základní hrací doby. Sassuolo působí svěžejším dojmem, jenže i nadále ztrácí jedinou branku. Musso je pár minut od čtrnáctého čistého konta v lize.
     
    79
    Tahoun Udinese Rodrigo de Paul měl několik možností. Rozhodl se nahrát Semovi, který z voleje posouval Lasagnovi, před ním míč sebral pozorný Consigli.
     
    78
    Lukáš Haraslín střílel, přitom si však sám ublížil. Z bezprostřední blízkosti totiž napálil clonícího Samira, od nějž se kulatý nesmysl odrazil do obličeje slovenského hráče.
     
    77
    Středopolař Mehdi Bourabia čistým způsobem obral o balón pasivně stojícího Semu. Ihned chtěl centrovat, jenže balón hodně podkopl, poslal ho vysoko nad bránu.
     
    76
    Zpátky ke hře. S velkou porcí štěstí Giacomo Raspadori obehrál Walace. Následně mu do cesty vstoupil Jens Stryger Larsen, to už pro domácího útočníka znamenalo konečnou.
     
    75
    Sudí Amabile podobně jako v prvním poločase, tak i teď poslal oba celky ke střídačkám k menšímu občerstvení. Hráči brejk viditelně vítají.
     
    74
    Tradiční exekutor Berardi našel hlavu stopera Pelusa. Ten měl velmi málo času na zakončení, protože na něj dotíral Sema. Hlavička proto měla velmi slabou razanci.
     
    73
    Nyní hlavní arbitr musel zapískat. A to po skluzu Seka Fofany. Střídající fotbalista při skluzu trefil protihráče, nikoliv míč.
     
    72
    Slovenský reprezentant Lukáš Haraslín chtěl naivně přifilmovat penaltu, jako by zapomněl, že v dnešní době už existuje VAR. Jeho úmysl ale prokoukl i hlavní, který nechal ve hře pokračovat.
    71. Berardiho dělily od parádní branky centimetry
     
    71
    Domenico Berardi byl blízko úchvatnému zásahu! Na hranici šestnáctky si balón nadhodil do vzduchu a poté vypálil. Kulatý nesmysl trefil břevno a odrazil se zpátky do hry!
     
    70
    Proti vysokému balónu De Paula vystartoval dopředu Andrea Consigli. Brankář míč vyboxoval přímo ke kopačkám Fofany, ten naštěstí pro domácí přestřelil.
     
    69
    Udinese má k dispozici šestý rohový kop zápasu. Vybojoval ho Kevin Lasagna, jenž sice neuspěl v souboji s Rogériem, ale míč skončil v zámezí od nohy obránce.
     
    68
    Krátce po svém příchodu na hřiště mohl srovnat stav utkání Giacomo Raspadori. Italský mladík chytře naběhl za obranu pro pas Berardiho, v jasné šanci minul levou tyč.
     
    67
    Střídání v týmu US Sassuolo Calcio: ze hřiště odchází Manuel Locatelli, přichází Andrea Ghion.
     
    66
    Sassuolo zvyšuje aktivitu. V blízkosti rohového praporku vyslal centr do vápna Jeremy Toljan, útočník Caputo zakončoval v záklonu nad.
     
    65
    Propagační projektil vypálil zhruba z dvaceti metrů Giacomo Raspadori. Dvacetiletý forward poslal míč do rukou jistého brankáře.
    64. Troost-Ekong zakončil těsně vedle
     
    64
    Rodrigo de Paul vyslal fantastický centr za obranu, kde William Troost-Ekong poslal ve skluzu míč kousek vedle pravé tyče! Možná mohl balón přenechávat Samirovi, který stál ve výrazně lepší pozici.
     
    63
    Standardka pro hosty. Federica Pelusa zradilo zpracování, čehož okamžitě využil Ken Sema. Domácí stoper musel zatáhnout za záchrannou brzdu.
     
    62
    Střídání v týmu Udinese Calcio: ze hřiště odchází Marvin Zeegelaar, přichází Seko Fofana.
     
    61
    I navzdory velkému záklonu dokázal Stefano Okaka poslat míč do šestnáctky Sassuola. Tam se ho chopil Lasagna, z otočky napálil dobře postaveného obránce.
     
    60
    Hodina střetnutí je minulostí, do konce základní hrací doby zbývá posledních třicet minut. Udinese míří za úspěšným uzavřením ročníku Serie A, avšak domácí jim body určitě nedají lacino.
     
    59
    Více volného prostoru využil na středu hřiště Mehdi Bourabia. Maročanovi ovšem rána vůbec nesedla, míč letěl přímo do středu hostující svatyně.
     
    58
    Přesně mezi dva spoluhráče poslal přihrávku středopolař Manuel Locatelli. Rogério a Hamed Traorè se na sebe jen smutně pohlédli.
     
    57
    Střídání v týmu US Sassuolo Calcio: ze hřiště odchází Hamed Traorè, přichází Lukáš Haraslín.
    Střídání v týmu US Sassuolo Calcio: ze hřiště odchází Filip Djuričić, přichází Giacomo Raspadori.
     
    56
    Domácí hráči budou muset pořádně přidat. Sice jsou mírně aktivnějším týmem, avšak černo-zelení zatím marně hledají recept na skvěle chytajícího Mussa.
     
    55
    Stoper Samir získal balón a rozjel rychlý brejk na opačnou stranu. Středem našel Okaku, který marně bojoval v souboji jeden na jednoho proti Pelusovi.
    53. Stefano OKAKA - 0:1
     
    53
    Udinese právě vstřelilo branku!
    Svěřenci kouče Gottiho jdou do vedení! Za nákopem se po pravé straně rozběhl Lasagna, který s míčem doběhl až do šestnáctky, odkud přihrál na střed nikým nepokrytému STEFANOVI OKAKOVI, útočník před prázdnou bránou nemohl minout.
     
    52
    Filip Djuričić lehl na zem po souboji s Troost-Ekongem, ale píšťalka sudího zůstala němá. Proto Srb velmi rychle vstal a pokračuje ve hře bez známky zranění.
     
    51
    Těžko říct, zda Berardi střílel nebo přihrával. Každopádně z toho bylo něco mezi. Míč proletěl daleko vedle branky, stejně tak od kopačky Caputa.
     
    50
    Poprvé se dnes některý z fotbalistů ocitl v ofsajdovém postavení. Tím jedincem se stal Hamed Traorè, jehož defenziva Udinese chytila do pasti.
     
    49
    Exekuce se chopil sám faulovaný kapitán Domenico Berardi. Střelecký pokus ještě skočil těsně před Mussem, který přesto zapisuje sedmý úspěšný zákrok.
     
    48
    Úplně zbytečný zákrok udělal v blízkosti šestnáctky Ken Sema. U míče by nejspíš byl první, přesto Berardiho stáhl k zemi.
     
    47
    Ani jeden z trenérů neudělal v poločasové přestávce žádnou změnu. Do druhé půle tedy naskočily sestavy v původním rozpoložení.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 21:50.
     
    Skončil první poločas zápasu mezi Sassuolem a Udinese, v němž jsme na gól čekali marně. Sledujeme ale velmi zajímavou podívanou, oba celky měli několik zajímavých šancí. Největší příležitost domácích měl Jeremy Toljan, Musso ovšem střelci skvěle zmenšil střelecký úhel a zasáhl pravou nohou. Na druhé straně zase mohl skóroval Jens Stryger Larsen, jeho pokus však orazítkoval pouze horní tyč.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    45+3
    První poločas skončil.
     
    45+2
    Defenziva domácích zabránila jakémukoliv ohrožení vlastní svatyně. Nejvýše vyskočil proti centru Federico Peluso, míč hlavou poslal do bezpečné vzdálenosti od brány.
     
    45+1
    Pěknou narážečku ukázali po pravé straně Walace a Ken Sema. První jmenovaný posléze vyslal přízemní centr do pokutového území, patičkou zakončující Okaka otřel balón o jednoho z protihráčů. V závěru úvodního dějství ještě uvidíme rohový kop.
     
    45
    Hlavní rozhodčí nastavuje nad rámec prvního poločasu dvě minuty.
     
    44
    Svěřenci trenéra De Zerbiho chtěli penaltu po údajném faulu na Filipa Djuričiće. William Troost-Ekong ovšem soka odstrčil čistým způsobem.
     
    43
    Kapitán Sassuola Domenico Berardi zatím není moc vidět. Nyní na sebe poukázal, ale ne v dobrém světle. Na polovině hřiště fauloval Lasagnu, ten zůstává ležet.
     
    42
    Bek Jens Stryger Larsen riskantní malou domů pořádně zahnal vlastního brankáře. Musso musel zabrat, aby odkopl do bezpečí před sprintujícím Caputem.
    41. Musso si věděl rady i s dělovkou Traorèho
     
    41
    Hamed Traorè pořádně vystrašil Mussa! Parádní dělovka pravého křídelníka mířila pod břevno, gólman ještě stihl reflexivně vystrčit pravou ruku a míč vytěsnit nad břevno.
     
    40
    Do konce prvního poločasu zbývá posledních pět minut. Dočkáme se gólu nebo půjdou týmy do kabin za bezbrankového stavu?
     
    39
    Přetažený centr Rodriga de Paula našel hlavu Sebastiena De Maia. Francouz hlavičkoval v menším záklonu, proto míč proletěl těsně nad.
     
    38
    Druhý z útočníků Kevin Lasagna obelstil Pelusa, který nešel do skluzu, aby neriskoval druhou žlutou kartu. Ital vzápětí narazil na Bourabiu, jehož napálil a vybojoval roh.
     
    37
    Stefano Okaka disponuje velkou silou, čemuž odpovídá i jeho postava. Forward k sobě natáhl dva hráče, posléze přihrál dozadu Samirovi. Udinese pokračuje v kombinaci.
     
    36
    S útočnou agresivitou to přehnal Manuel Locatelli. Sám si navíc při faulu na Semu ublížil, protihráč mu totiž celou svou váhou zalehl pravou ruku.
     
    35
    Mehdi Bourabia skvělým obranným zákrokem odstavil od míče Walace a sám pokračoval směrem k soupeřově šestnáctce. Středopolař chtěl vypálit, balón se zastavil ve změti těl pohybujících se v útočné šestnáctce hostů.
     
    34
    Pěkná akce rovněž na straně Sassuola. Tu zhatil Hamed Traorè, křídelník udělal s balónem o jeden, možná dva doteky navíc. Finální pas na Caputa zblokoval skluzující Stryger Larsen. Dán po nastřeleném břevnu ukazuje, že umí i dobře bránit.
     
    33
    Rodrigo de Paul ukázal parádní techniku. Ideálním pasem poslal do úniku Okaku. Útočník mohl ještě přihrát Lasagnovi, ale rozhodl se zakončit sám. Ránu zblokoval Peluso, jenž se stihl včas vrátit.
     
    32
    Po menším brejku se nadechl k dvacetimetrovému sólu Filip Djuričić. Srb patičkou přenechal balón Caputovi, ten ještě nabil Rogeriovi. Dělovka z jedničky trefila blokujícího Troost-Ekonga.
     
    31
    Hlavní rozhodčí nařizuje oběma táborům pauzu na občerstvení. Jejím cílem je předejít případným zraněným některého fotbalistů, přeci jen doba bez fotbalu byla opravdu dlouhá.
     
    30
    Máme za sebou úvodní půl hodinu, po níž zůstává skóre bezbrankové. Avšak na nudu si určitě stěžovat nemůžeme, oba týmy již měly své šance.
     
    29
    Pokud ještě chvíli zůstaneme u strážce svatyně hostujícího celku, tak zjistíme, že Juan Musso může v případě čistého konta odskočit Samiru Handanovičovi, který se právě s Argentincem momentálně dělí o vedoucí příčku v počtu čistých kont, kterých oba udrželi třináct.
     
    28
    Gólman Juan Musso zatím předvádí velmi jistý výkon. Technický pokus Hameda Traorèho šel do středu jeho svatyně, míč zalepil ve svých rukavicích.
     
    27
    Bek Rogério zajímavým polovysokým balónem našel Caputa. Ten chtěl okamžitě sklepnout balón Djuričićovi, který ale úmysl spoluhráče nepochopil a pokračoval po lajně v pohybu vpřed.
    26. Stryger Larsen orazítkoval horní tyč
     
    26
    Consigliho zachránila od inkasované branky konstrukce! Na pas ze středu pole naběhl pravý obránce Jens Stryger Larsen, střela z voleje zasáhla břevno!
     
    25
    Francesco Caputo má snad oči i vzadu. Útočník pouštěl za sebe přízemní centr Locatelliho, avšak Toljana skvěle pokryl De Maio.
     
    24
    Místo zakončení přišel nacvičený signál, kdy Berardi posílá přes zeď lob Hamedovi Traorèmu. Hráč Pobřeží Slonoviny čekal marně, míč totiž zblokovala právě vysoko vyskočivší obranný val hostů.
     
    23
    Domácí hráči budou zahrávat standardní situaci v podobě volného přímého kopu ze zajímavé vzdálenosti od brány. Po faulu De Paula si staví balón Berardi.
     
    22
    Motory nastartoval Francesco Caputo a už to vypadalo, že osobnímu strážci Williamu Troost-Ekongovi uteče. Ten v nouzi srazil soka k zemi, arbitr k překvapení všech přítomných nechal ve hře pokračovat.
     
    21
    Mehdi Bourabia si při zpracování těžkého míče pomohl rukou. Maročan měl velké štěstí, že rozhodčí jeho prohřešek přehlédli.
     
    20
    Velice dobrou práci odvedl Manuel Locatelli. Z postu středopolaře utekl po levé straně, ve finále běhu centroval do rukavic Mussa.
     
    19
    Hamed Traorè dosáhl branky po krátkém centru z pravé strany, křídelník posléze zakončil nechytatelně k levé tyči. Sám si však byl vědom, že byl v ofsajdu, gól neplatí.
     
    18
    Peluso spoléhal na Ferrariho a naopak. Minelu domácích hráčů nepotrestal Rodrigo de Paul, kterého nakonec prvně jmenovaný stoper udržel na zádech.
     
    17
    Forward Okaka patří k nejaktivnějším fotbalistů Udinese. Nyní obdržel pěknou nahrávku do šestnáctky, avšak stál zády k bráně, proto vracel balón dozadu.
     
    16
    Gian Marco Ferrari měl plné ruce práce s presujícím Okakou. Ital padal, i v krkolomné pozici ale dokázal míč poslat do rukavic gólmana.
     
    15
    Hraje se nahoru dolů. Gól na kopačce mel Kevin Lasagna, který měl dostatek času i prostoru, přesto poslal technický pokus o metr vedle levé tyče.
    14. Ránu Caputa vyrazil Musso, střela Toljana zblokována obráncem
     
    14
    Další pohlední akce Sassuola! Do vápna si sběhl na přihrávku útočník Francesco Caputo, jehož dělovku Musso vyrazil, dorážku Toljana zase zblokoval Samir!
     
    13
    Gólovka se rýsovala i pro hosty, jenže zde selhala komunikace. Tak dlouho si Okaka s Lasagnou dávali přednost, až míč sebral Consigli.
    12. Velkou šanci Toljana vyřešil Musso
     
    12
    Velká příležitost Sassuola, skóre zůstává bezbrankové! Filip Djuričić jedním dotekem poslal dopředu Jeremyho Toljana, zakončení pravého beka vykopl pravou nohou Juan Musso!
     
    11
    Máme tu první žlutou kartu. Jejím držitelem se stal stoper Federico Peluso, který až moc dlouho držel za dres unikajícího protihráče.
     
    10
    Standardku v podobě rohu uvidíme i na straně domácích. Velmi šikovně si vedl v těžké pozici Filip Djuričić, jenž nastřelil Semu a míč skončil v zámezí.
     
    9
    Premiérový rohový kop Udinese rozehrálo na krátko. Lasagna přiťukl De Paulovi, jemuž vyšel i druhý centr v krátkém časovém sledu. Tentokráte Okaka hlavičkoval těsně nad.
     
    8
    Poprvé zahrozili také hosté. Rodrigo de Paul vyslal nadýchaný centr od pravé lajny, před Okakou na poslední chvíli odvracel Bourabia.
     
    7
    Caputo ovšem situaci nevzdal a vydal se vysoko napadat rozehrávku brankáře Mussa. Ten měl obrovské problémy, míč raději odkopl mimo hrací plochu.
     
    6
    Pravý křídelník Hamed Traorè vymýšlel průnikový pas na Caputa. Balón prošel mezi obránci, jenže domácímu útočníkovi šel na paty.
     
    5
    Úvod střetnutí jednoznačně patří domácí družině. Ta po neproměněné šanci rychle získala balón zpátky na svou stranu a kombinuje v blízkosti středového kruhu.
     
    4
    Velmi rychle svěřenci kouče De Zerbiho vyprodukovali střelecký pokus na bránu. Z levé strany odcentroval kapitán Domenico Berardi a Francesco Caputo v pádu hlavičkoval přímo do gólmana.
     
    3
    V utkání mezi Sassuolem a Udinese již o nic nejde, oba celky nemohou promluvit do bojů o evropské poháry, rovněž jim nehrozí sestup. Přesto musel rozhodčí čekat na signál z vyšších pater, všechny večerní zápasy musely být zahájeny ve stejnou dobu.
     
    2
    Domácí vstoupili do utkání v tradičních zeleno-černých dresech. Fotbalisté Udinese zvolili pro závěrečný zápas Serie A dresy bílé.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Úvodní sestavy:

    US Sassuolo Calcio: Consigli – Toljan, G. M. Ferrari, Peluso, Rogério – Bourabia, Locatelli – D. Berardi (C), Djuričić, Traorè – Caputo.
    Náhradníci: Pegolo, Russo – Ghion, Haraslín, Kiriakopoulos, Marlon, Magnanelli, Manzari, Mercati, Müldür, Piccinini, Raspadori.

    Udinese Calcio: Musso – De Maio, Troost-Ekong, Samir – Stryger Larsen, de Paul, Walace, Sema, Zeegelaar – Okaka, Lasagna (C).
    Náhradníci: Nicolas, Perisan – Ballarini, Compagnon, Fofana, Lirussi, Mazzolo, Nestorovski, Oviszach, Palumbo, ter Avest.

    Rozhodčí: Amabile – Schirru, Rossi.
     
    Zápas na MAPEI Stadium – Città del Tricolore začne ve 20:45, takže si na večer nic neplánujte a buďte u našeho přenosu. Jste k němu všichni zváni.
     
    Udinese Calcio

    Hosté jsou na tom hůře, na 14. místě mají 42 bodů a jistotu prvoligové příslušnosti i na příští sezónu. Udinese si jistotu zajistilo v zápasech proti Juventusu a Cagliari, kdy bralo plný počet bodů a tak mužstvo nemusela trápit porážka z minulého kola proti Lecce. Na svém trávníku Udinese podlehlo 1:2, i když vedlo po gólu Samira. Ještě do pauzy srovnal Mancosu a devět minut před koncem rozhodl o exportu bodů do Lecce Lapadula.

    Posledních pět ligových utkání

    Udinese – Lazio 0:0
    Neapol – Udinese 2:1
    Udinese – Juventus 2:1
    Cagliari – Udinese 0:1
    Udinese – Lecce 1:2
     
    US Sassuolo Calcio

    Domácí tým je před posledním kolem na osmém místě s 51 body a již nemá šanci se posunout vpřed. Sassuolo se ale dnes pokusí navázat na minulý zápas, kdy na svém stadionu zválcovalo FC Janov vysoko 5:0. O dvě branky se postaral Caputo, po jedné trefě přidali Traoré, Berardi a Raspadori.

    Posledních pět ligových utkání

    Sassuolo – Juventus 3:3
    Cagliari – Sassuolo 1:1
    Sassuolo – AC Milán 1:2
    Neapol – Sassuolo 2:0
    Sassuolo – FC Janov 5:0
     
    Dobrý večer u italské Serie A. Společně se podíváme na utkání 38. kola, ve kterém se střetnou US Sassuolo Calcio a Udinese Calcio.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:45.

    Milan Huppert

    Branky: 53. Okaka (Lasagna)

    Karty:   11. Peluso (SAS) – 90+6. Musso (UDI)


    Držení míče: 63 % : 37 %.
    Střely na branku: 14:3. Střely mimo: 4:4. Rohy: 6:7. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 9:11.
    US Sassuolo Calcio: Consigli – Toljan (82. Müldür), G. M. Ferrari, Peluso, Rogério (82. Piccinini) – Bourabia, Locatelli (67. Ghion) – D. Berardi (C), Djuričić (57. Raspadori), Traorè (57. Haraslín) – Caputo.
    Náhradníci: Pegolo, Russo – Ghion, Haraslín, Kiriakopoulos, Marlon, Magnanelli, Manzari, Mercati, Müldür, Piccinini, Raspadori.

    Udinese Calcio: Musso – De Maio, Troost-Ekong, Samir – Stryger Larsen, de Paul, Walace (90+4. Palumbo), Sema (83. ter Avest), Zeegelaar (62. Fofana) – Okaka (83. Nestorovski), Lasagna (C).
    Náhradníci: Nicolas, Perisan – Ballarini, Compagnon, Fofana, Lirussi, Mazzolo, Nestorovski, Oviszach, Palumbo, ter Avest.

    Rozhodčí: Amabile – Schirru, Rossi
    thejrc.org