konec
Boston Bruins
1:4 (0:0, 1:3, 0:1)
Philadelphia Flyers
Neděle 02.08.2020, 21:15 • Scotiabank Arena • Play-off NHL • O umístění
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:31
    Vyloučení v týmu Philadelphia Flyers (James van Riemsdyk – 2 min., držení).
    Vyloučení v týmu Boston Bruins (Torey Krug – 2 min., držení).
     
    56:15
    Jaroslav Halák je na střídačce! Boston zkouší i tuto variantu!
     
    56:00
    Marchand ještě mohl snížit! Produktivní hokejista Bostonu si nabruslil na přihrávku zpoza branky, ale jeho pokus skončil na betonu Cartera Harta!
     
    53:48
    Vyloučení v týmu Boston Bruins (Jérémy Lauzon – osobní trest do konce utkání, nesportovní chování).
     
    50:40
    Vyloučení v týmu Philadelphia Flyers (Matt Niskanen – 2 min., vysoká hůl).
    44:07 Scott LAUGHTON - 1:4
     
    44:07
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Philadelphia přidává čtvrtou branku a výrazně se přibližuje k triumfu v dnešním souboji! Do rychlého protiútoku se dostal SCOTT LAUGHTON, jehož krásná rána zápěstím skončila v horním rohu Halákovy klece! Asistence: Kevin Hayes.
    38:59 Philippe MYERS - 1:3
     
    38:59
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Jenže Philadelphia dokázala odpovědět hned po vhazování! Flyers vystihli špatnou rozehrávku Zdena Cháry, který namazal PHILIPPE MYERSOVI, který se dostal do útočného pásma a krásnou střelou do růžku vrátil svému týmu dvoubrankové vedení! Asistence: Jakub Voráček.
    38:51 Chris WAGNER - 1:2
     
    38:51
    Bruins právě vstřelili branku!
    Boston se nakonec dočkal branky ještě před koncem druhé třetiny! CHRIS WAGNER si počkal na přihrávku za branku Flyers, bleskově vyjel do střelecké pozice a zakončením o brusli soupeře dostal puk do sítě! Asistence: Joakim Nordström, Charlie McAvoy.
     
    36:10
    Karson Kuhlman si počkal na krásnou přihrávku z pravé strany a zakončil z prostoru mezi kruhy. Jeho pohotová rána příklepem skončila na betonu brankáře!
     
    29:39
    Boston si zahraje přesilovku. Robert Hägg dostává dvě minuty za nedovolené bránění.
    29:31 Nate THOMPSON - 0:2
     
    29:31
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Hostující celek přidává druhou branku! Philadelphia udeřila jako blesk z čistého nebe! K volnému kotouči se na levém kruhu dostal NATE THOMPSON, který svou ránu otřel o hůl Jaroslava Haláka a dostal puk do sítě! Asistence: Michael Raffl, Ivan Provorov.
     
    26:00
    Boston mohl bleskově odpovědět! Carlo zakončil dělovkou od modré čáry. Brankář Flyers vůbec nic neviděl a kotouč prosvištěl těsně kolem levé tyčky!
    25:33 Michael RAFFL - 0:1
     
    25:33
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Philadelphia se možná trošičku překvapivě dostává do vedení! Obrana Bostonu zapomněla na MICHAELA RAFFLA, který si nabruslil na přihrávku Travise Sanheima, přehodil si puk na bekhend a zakončil nad beton bezmocného Haláka! Asistence: Travis Sanheim.
     
    19:08
    Ještě jedna přesilovka pro Philadelphii! Carlo vyfasoval dvě minuty za podrážení.
     
    15:06
    Philadelphia se mohla dostat do vedení! Voráček přihrál na modrou čáru, odkud zakončoval Claude Giroux a jeho dělovku zastavila až branková konstrukce!
     
    14:39
    Také Philadelphie si vyzkouší svou první přesilovku. David Krejčí totiž dostává dvě minuty za hákování.
     
    08:51
    Boston si zahraje svou první přesilovou hru! Michael Raffl dostává dvě minuty za sekání.
     
    08:14
    Philadelphia si vypracovala první slušnou příležitost! Do volného prostoru si nabruslil Philippe Myers, který zakončoval zápěstím, ale jeho pokus prolétl kolem vzdálenější tyče!

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 39. Wagner (Nordström, McAvoy) – 26. M. Raffl (Sanheim), 30. N. Thompson (M. Raffl, Provorov), 39. P. Myers (Voráček), 45. Laughton (K. Hayes)


    Boston Bruins: Halák (Vladař) – McAvoy, Chára (C), Carlo, Krug, Lauzon, Grzelcyk – Pastrňák, Bergeron (A), Marchand (A) – Studnicka, Krejčí, DeBrusk – Kuhlman, Coyle, Bjork – Wagner, Kuraly, Nordström.
    Philadelphia Flyers: Hart (Elliott) – Niskanen, Provorov, P. Myers, Sanheim, Braun, Hägg – Voráček (A), Couturier (A), Giroux (C) – Konecny, K. Hayes, Laughton – Aube-Kubel, D. Grant, J. van Riemsdyk – Pitlick, N. Thompson, M. Raffl.

    Rozhodčí: McCauley, L´Ecuyer – Alphonso, Devorski
    bahis siteleri