Colorado – St. Louis 2:1 (kon.) | Toronto – Columbus 0:2 (kon.) | Vancouver – Minnesota 0:3 (kon.)
Carolina – NY Rangers 4:1 (kon.) | Calgary – Winnipeg 2:3 (kon.) | Tampa – Washington 3:2 (2:1 po s.n.)
konec
Colorado Avalanche
2:1 (0:1, 0:0, 2:0)
St. Louis Blues
Pondělí 03.08.2020, 00:30 • Rogers Place, Edmonton • Play-off NHL • O umístění
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:59 Nazem KADRI - 2:1
     
    59:59
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Úřadující šampióni z St. Louis utrpěli pořádnou facku, když se jednu desetinu sekundy před koncem normální hrací doby prosadil z dorážky NAZEM KADRI! Gól je zkoumán a měl by platit. A je to potvrzeno! Colorado vítězí. Asistence: Gabriel Landeskog a Nathan MacKinnon. (2:1)
    45:33 Ryan GRAVES - 1:1
     
    45:33
    Colorado právě vstřelilo branku!
    RYAN GRAVES si najel na ose útočného pásma na nádhernou zadovku od Mikka Rantanena, a přestože mu puk sjel při pokusu o zakončení z čepele hole, na druhý pokus vzápětí parádní střelou zápěstím zamířil nad lapačkou Jordana Binningtona k pravé tyči! Avs konečně vyrovnali a skóre duelu je 1:1. Asistence: Mikko Rantanen.
    16:46 David PERRON - 0:1
     
    16:46
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    DAVID PERRON vypálil bez přípravy a jeho rána z levého kruhu pro vhazování vymetla vzdálenější pravý horní roh brány! Philipp Grubauer máchl lapačkou naprázdno a St. Louis vede po využití přesilové hry v závěru první třetiny utkání 1:0. Asistence: Brayden Schenn a Ryan O'Reilly.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 46. Graves (Rantanen), 60. Kadri (Landeskog, MacKinnon) – 17. Perron (B. Schenn, R. O'Reilly)


    Colorado Avalanche: Grubauer (Francouz) – Makar, Graves, E. Johnson (A), Girard, Cole, Zadorov – Rantanen, MacKinnon (A), Burakovsky – Ničuškin, Kadri, Landeskog (C) – Donskoi, Compher, Naměstnikov – Calvert, Bellemare, Jost. Hlavní trenér: Jared Bednar.
    St. Louis Blues: Binnington (Allen) – Pietrangelo (C), Gunnarsson, Parayko, Scandella, Faulk, Dunn – Tarasenko (A), B. Schenn, Schwartz – Perron, R. O'Reilly, Sanford – Bozak, Thomas, Blais – Steen (A), Sundqvist, Barbašev. Hlavní trenér: Craig Berube.

    Rozhodčí: Marc Joannette, Dan O'Rourke. Čároví: Brad Kovachik, Libor Suchánek
    thejrc.org