Mladá Boleslav – K. Vary 5:7 (kon.) | Olomouc – Mountfield HK 2:5 (kon.) | Třinec – Přerov 7:2 (kon.)
Zlín – Vítkovice 4:3 (kon.) | Kometa Brno – Pardubice 0:2 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
7:2 (3:1, 2:1, 2:0)
HC ZUBR Přerov
Úterý 04.08.2020, 17:00 • WERK ARENA, Třinec • Generali Česká Cup • Skupina D
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:11
    Vyloučení v týmu HC Oceláři Třinec (Kurovský – 2 min., vysoká hůl).
     
    58:22
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (J. Dvořák – 2 min., podrážení).
    53:02 CHMIELEWSKI - 7:2
     
    53:02
    Třinec právě vstřelil branku!
    Ocelářská exhibice pokračuje! Domácí zvyšují už na 7:2! O. Kovařčík prošel přes osu hřiště až k Holíkovi, těsně před ním však perfektní nahrávkou našel ARONA CHMIELEWSKÉHO, který zakončil přesně mezi Holíkovy betony. Asistence: Ondřej Kovařčík.
     
    46:16
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Klimíček – 2 min., podrážení).
    46:16 M.KOVAŘČÍK - 6:2
     
    46:16
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři využívají další přesilovku a navyšují skóre na 6:2. O. Kovařčík našel v předbrankovém prostoru MICHALA KOVAŘČÍKA, který střelou k bližší tyči překonal Holíka. Asistence: Ondřej Kovařčík a Aron Chmielewski.
     
    45:35
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Dřímal – 2 min., podrážení).
    38:59 VESELÝ - 5:2
     
    38:59
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři navyšují skóre na 5:2! Od modré čáry pálil nepřesně Zahradníček, kotouč se ale od zadního mantinelu dostal přímo na hůl RADKA VESELÉHO, pro kterého už nebyl problém trefit odkrytou klec. Asistence: Jan Zahradníček a Filip Haman.
     
    26:11
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (J. Dvořák – 2 min., sekání).
    25:53 M. KOVAŘČÍK - 4:2
     
    25:53
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři jdou opět do dvoubrankového vedení a využívají přesilovou hru! MICHAL KOVAŘČÍK skvělou individuální akcí přešel přes dva bránící hráče a střelou bekhendem zakončil přesně k bližší tyči. Asistence: Aron Chmielewski.
     
    24:05
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Forman – 2 min., vysoká hůl).
    21:01 SÜSS - 3:2
     
    21:01
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři snižují na rozdíl jediné branky! Hrabal rozhodil Douderu na ose obranného pásma a následně skvěle našel JANA SÜSSE, který střelou bekhendem překonal Suchánka. Asistence: Josef Hrabal a Lukáš Forman.
     
    16:07
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Dvořák F. – 2 min., hákování).
     
    13:15
    Po kombinaci Ocelářů v útočném pásmu zvoní tyč! Adámek přihrával na modré čáře na Husáka, který střílel příklepem. Jeho střela se zastavila na tyčce a kotouč doputoval přímo mezi betony Holíka, který si jej poté pohlídal a přerušil hru.
    12:04 CHMIELEWSKI - 3:1
     
    12:04
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři odskakují do dvoubrankového vedení! U pravého mantinelu díky dobrém forčekingu vybojoval kotouč M. Kovařčík, který si všiml mezi kruhy zcela osamoceného ARONA CHMIELEWSKÉHO. Třinecký útočník ranou bez přípravy vymetl pravý horní růžek Holíkovy klece. Asistence: M. Kovařčík, O. Kovařčík.
    05:32 HUSÁK - 2:1
     
    05:32
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři jdou do vedení! Střelou od modré čáry se prosazuje třinecký bek PATRIK HUSÁK. Jeho střela prosvištěla kolem Holíkovy lapačky přesně k jeho pravé tyči. Asistence: Juraj Mikúš.
    05:01 KUROVSKÝ - 1:1
     
    05:01
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři srovnávají se Zubry krok! DANIEL KUROVSKÝ se ocitl zcela sám před Holíkem, bekhendovou kličkou mu roztáhl betony a přerovskému brankáři nasadil jesle. Asistence: Aron Chmielewski.
    03:07 ŠTEFKA - 0:1
     
    03:07
    Přerov právě vstřelil branku!
    Hosté jdou z protiútoku do vedení! Süss vybojoval kotouč v útočném pásmu a pokoušel se zakončit obkroužením branky. To se mu sice nepovedlo, ale to mu vadit nemusí, protože v předbrankovém prostoru operoval JAN ŠTEFKA, který kotouč usměrnil k pravé tyči. Asistence: Jan Süss.

    Dominik Stošek

    Branky a nahrávky: 6. Kurovský (Chmielewski), 6. Husák (Mikúš), 13. Chmielewski (M. Kovařčík, O. Kovařčík), 26. M. Kovařčík (Chmielewski), 39. Veselý (Zahradníček, Haman), 47. M.Kovařčík (O. Kovařčík, Chmielewski), 54. Chmielewski (O. Kovařčík) – 4. Štefka (Süss), 22. Süss (Hrabal, Forman)


    HC Oceláři Třinec: Suchánek (Daneček) – Jaroměřský, Doudera (C), Zahradníček, Haman, Husák, Adámek – Chmielewski, Kovařčík M. (A), Kovařčík O. – Kofroň, Veselý, Kurovský – Hrehorčák, J. Mikúš, Roman.
    HC ZUBR Přerov: Holík (Dvořák) – Krisl (C), Forman, Kleiner, Zbořil (A), Dřímal, Klimíček, Gréč, Weintritt, Hrabal (A) – Dvořák F., Hejcman, Dostálek – Süss, Štefka, Dvořák J.- Hradil, Hajšman, Dobša – Fencl.

    Rozhodčí: Šír, Mrkva – Hlavatý, Lederer
    thejrc.org