Mladá Boleslav – K. Vary 5:7 (kon.) | Olomouc – Mountfield HK 2:5 (kon.) | Třinec – Přerov 7:2 (kon.)
Zlín – Vítkovice 4:3 (kon.) | Kometa Brno – Pardubice 0:2 (kon.)
konec
Berani Zlín
4:3 (0:1, 1:0, 3:2)
HC Vítkovice Ridera
Úterý 04.08.2020, 17:30 • Zimní stadion Luďka Čajky, Zlín • Generali Česká Cup • Skupina D
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To už je ode mne pro tuto chvíli vše. Děkuji za pozornost a přeji příjemný zbytek dnešního večera. (20:11:15)
     
    Dnešní vyhecovaný zápas nakonec končí těsným vítězstvím Zlína, který vyhrál zejména díky povedenému začátku třetí třetiny. Tam okamžitě skóroval a i když dokázaly Vítkovice rychle odpovědět, tak stejně vyrovnaný stav dlouho neplatil, protože se Zlín prosadil nedlouho na to. Žlutomodří pak v závěru zápasu navýšili na 4:2 a bylo hotovo. V poslední sekundě sice ještě na 3:4 korigoval Patrik Demel, ale nic to neměnilo na tom, že tři body zůstávají ve Zlíně.
     
    Konec zápasu.
     
    59:59
    Střídání v týmu PSG Berani Zlín: ze hřiště odchází Libor Kašík, přichází Daniel Huf.
    59:59 Patrik DEMEL - 4:3
     
    59:59
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Hosté ještě opravují na konečných 4:3! PATRIK DEMEL se zničehonic uvolnil před bránou a nádhernou bekhendovou střelou poslal kotouč pod horní tyč. Bez asistence.
     
    59:24
    Libor Kašík se ještě musí soustředit, ale zejména díky svým spoluhráčům nemusel řešit nic složitého a první letošní výhru má na dosah.
     
    58:54
    Ještě se přece jen o průnik pokusil Peter Šišovský, ale ten pod tlakem dokázal vymyslet jen nepřesné zakončení.
     
    58:27
    Vítkovice se přece jen ještě usazují v útoku, ale nějakému tlaku mají daleko. Chybí jim k tomu potřebné odhodlání.
     
    57:54
    Zlín si jistě brání dvoubrankové vedení, kotouč drží v útočném pásmu, takže nic neriskuje.
     
    57:13
    Ridera se pořád nevzdává a o kotouč bojuje v útočné třetině, ale dvě branky už pravděpodobně nestihne vsítit.
    56:17 Jakub ŠLAHAŘ - 4:2
     
    56:17
    Zlín právě vstřelil branku!
    Ševci využívají přesilovku a nejspíš si už zajišťují vítězství! Antonín Honejsek se blýskl opravdu fenomenální křižnou přihrávkou, díky které JAKUB ŠLAHAŘ přesně zakončil k protější tyči, gólman hostů nestačil zareagovat. Asistence: Antonín Honejsek a David Nosek.
     
    55:28
    Berany čeká ještě krátká minutová přesilovky, kterou ještě opatrně zkusí využít. Proto se docela rychle usadili v útočném pásmu.
     
    55:00
    Při hře čtyři na čtyři jde Zlínu o jediné – držet kotouč co nejdál od své brány. To se mu veleúspěšně daří, protože se hraje zejména poblíž Daniela Dolejše.
     
    54:19
    Vyloučení v týmu HC Vítkovice Ridera (Rostislav Marosz – 2 min., hákování).
     
    53:27
    Hned v úvodu přesilovky opravdu nebezpečně vypálil Zbyněk Irgl, Libor Kašík tentokrát k zákroku musel použít své kalhoty.
     
    53:19
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Jakub Šlahař – 2 min., krosček).
     
    52:57
    Ridera ještě nikam extra nespěchá, ale přece jen toho času už nemá úplně mnoho. Zlín navíc výborně brání střední pásmo.
     
    52:10
    Domácího brankáře nyní čeká nejvíce práce v zápase. Závěrečný tlak Vítkovic tak zahájil střelou Jozef Baláž, ale Libor Kašík výborně zasáhl ramenem.
     
    51:34
    Domácí se zkoušeli dopředu dostat pomocí nahození, ale to skončilo až na zakázaném uvolnění, takže se bude hrát před Liborem Kašíkem.
     
    51:01
    V závěru přesilovky ještě vypálil Tomáš Žižka, ale ten nešťastně trefil jednoho ze spoluhráčů. Poté už je Alexandre Mallet zpět na ledě.
     
    50:24
    Zlín pořád hraje klasickou přesilovku pět na čtyři. V té už začíná být o něco opatrnější, protože nechce riskovat žádný soupeřící únik.
     
    49:44
    Současné vyloučení:
    Vyloučení v týmu HC Vítkovice Ridera (Tomáš Kubalík – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Pavel Sedláček – 2 min., hrubost).
     
    49:07
    Vyloučení v týmu HC Vítkovice Ridera (Alexandre Mallet – 2 min., podrážení).
     
    49:07
    Na zemi končí již třetí zlínský hráč během chvíle. Dnešní zápas je opravdu hodně vyhecovaný, hraje se hodně tvrdě.
     
    48:30
    Postižený hráčem je Tomáš Fořt, který nemůže došlápnout na jednu nohu. Na střídačku každopádně odjíždí po svých, takže snad bude v pořádku.
     
    48:08
    Ševci rozhodně nejsou spokojení s jednobrankovým náskokem a tlačí se za dalším gólem. Z toho ale vzešel jen další zlínský hráč na ledě, který se svíjí v opravdu pořádných bolestech.
     
    47:38
    Pavel Kubiš dostal opravdu hodně nepříjemně hokejkou do obličeje, načež se strhla pořádná mela, protože ho chtěli spoluhráči pomstít. Vylučovat se však nejspíš nebude na ani jedné straně.
     
    47:25
    Lukáš Kovář místo síly vsadil na přesnost, takže puk letěl k tyči o něco pomaleji, čehož Libor Kašík dokázal využít, protože stačil vytáhnout svou vyrážečku.
     
    46:49
    Hosté tentokrát dovolili jen jednu nepřesnou dalekonosnou ránu, po které se sami vydávají dopředu. Soupeře však nemůžou zatlačit.
     
    46:14
    Ridera má nemalé problémy se přechodem středního pásma. Díky tomu mohou Berani zaútočit a odskočit na rozdíl dvou branek.
     
    45:34
    Josef Mikyska při napadání srazil kotouč do ofsajdu, takže nemohl hrát. To nakonec vlastně bylo dobře, protože Zlín poté nechtěně vyhodil na zakázané uvolnění.
     
    44:42
    Opět se zase musí dotahovat hostující klub, který to však bude mít hodně těžké. Zlín je na koni a tentokrát o vedení rozhodně nechce přijít.
    43:24 Dalibor ŘEZNÍČEK - 3:2
     
    43:24
    Zlín právě vstřelil branku!
    Vyrovnaný stav však moc dlouho neplatil, protože žlutomodří se zase ujímají vedení! Tentokrát se o branku postaral DALIBOR ŘEZNÍČEK, který nádhernou střelou k tyči nedal Danielu Dolejšovi šanci k zákroku. Asistence: Tomáš Fořt.
    42:29 Rostislav MAROSZ - 2:2
     
    42:29
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Hosté bleskově srovnávají krok! Vítkovice se hned po vhazování usadili v útoku, kde sice Libor Kašík vyrazil střelu Zbyňka Irgla, ale puk následně vrátil před bránu Alexandre Mallet. Tam byl připraven ROSTISLAV MAROSZ, který zejména díky přesnosti překonal Libora Kašíka. Asistence: Alexandre Mallet, Zbyněk Irgl.
     
    42:08
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Štěpán Fryšara – 2 min., vysoká hůl).
    41:30 Jakub ŠLAHAŘ - 2:1
     
    41:30
    Zlín právě vstřelil branku!
    Ševci během necelých tří minut otáčí z 0:1 na 2:1! Štěpán Fryšara vyvezl kotouč přes modrou čáru, následně ho předal JAKUBU ŠLAHAŘOVI, který z hranice levého kruhu vymetl pavučinky v pravém horním rohu vítkovické klece. Asistence: Štěpán Fryšara.
     
    41:05
    Už se ozvaly také Vítkovice, konkrétně se do šance dostal Jan Schleiss který však svůj průnik zakončil jen nepřesnou ránou.
     
    40:24
    Zlín se chce postarat o obrat, proto se už zpočátku závěrečné periody usazuje v útočném pásmu, kde už vymyslet několik střel, avšak žádná neskončila v síti.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Druhé dějství bylo také z obou stran hodně opatrné, Zlín však postupem času získal výhodu, kterou se velmi aktivně pokoušel proměnit ve vyrovnávací branku. Té se po spoustě nevyužitých šancí dostal až v samotném závěru periody, kdy se díky výborné práce v brankovišti prosadil Jakub Herman. V závěrečné části se tak bude začínat od nuly.
     
    Další třetina začne přibližně v 19:12.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
    39:13 Jakub HERMAN - 1:1
     
    39:13
    Zlín právě vstřelil branku!
    Berani se přece jen dočkali a do závěrečné periody se bude vstupovat za vyrovnaného stavu! Po nahození Davida Noska gólman nedokázal schovat kotouč do své výstroje, čehož si jako první všiml JAKUB HERMAN, který mezi jeho betony prostrčil kotouč až do brány. Asistence: David Nosek.
     
    38:07
    Zlín se pořád snaží prosadit v druhé části, ale je od toho daleko. Nyní dokonce spěchal do úniku Alexandre Mallet, Matyáš Hamrlík mu puk vypíchl až na poslední chvíli.
     
    37:28
    Berani se ukázkově dostali přes střední pásmo, ale vepředu se zase moc dlouho neohřáli, protože Vítkovice se raději osvobodily vyhozením.
     
    36:47
    Bedřich Köhler výborně vycítil šanci na krádež kotouče, ale i přes svou vysokou rychlost ho nedokázal vybojovat.
     
    35:53
    Ridera už chce udržet aktuální stav alespoň do přestávky, která už je docela blízko. Zlínský tlak se však každým okamžikem stupňuje.
     
    35:14
    Domácí pálí jednu šanci za druhou, kvůli čemuž se zase musí bránit. To ale moc nechtějí, takže se rychle osvobozují čistým vyhozením.
     
    34:15
    Zlín byl po delší době opravdu blízko vyrovnání! Nejprve střílel z velké blízky Pavel Sedláček, ale trefil se jen do skvěle postaveného gólmana. Akci pak zakončoval ještě jednou střelou Tomáš Žižka, Daniel Dolejš pořád drží!
     
    33:15
    Vítkovice už možná mírně začínají hrát na to, že vedou 1:0. Toto vedení už by si klidně chtěly udržet až do konce zápasu, i když pořád je od toho dělí docela dost času.
     
    32:52
    Petr Fridrich se s kotoučem dostal přes dva protihráče, odstavil ho až Tomáš Fořt, který ho možná mírně přidržel, avšak tentokrát hlavní rozhodčí trochu přimhouřili oči.
     
    32:15
    Poprvé v zápase byl vidět Jiří Karafiát, který se podél pravého hrazení dostal až do pravého kruhu, odkud vypálil příklepem, ale mířil přímo doprostřed, kde byl připravený brankář.
     
    31:21
    Po delší době musel zasahovat také Libor Kašík, který mírně schovanou ránu Jakuba Kubeše schoval do lapačky.
     
    30:53
    Zdeněk Okál nabral rychlost, dostal přihrávku do jízdy a tlačil se před gólmana, ale poslední bránící hráč ho stejně stačil zastavit.
     
    30:35
    Jakub Šlahař výborně vybojoval kotouč za bránou, načež ho poslal do mezikruží, kde však žádný spoluhráč nebyl. Matyáš Hamrlík jen tak tak udržel puk v pásmu.
     
    29:51
    Daniel Gazda je rozhodně jedním z nejčastějších střelců domácího celku, ale většinu jeho střel vítkovický gólman naprosto bez problémů pokryje.
     
    29:00
    Zlín se usadil v útoku až za vyrovnaného počtu hráčů, ale ke střele to nevedlo. Vítkovice se stále naprosto bez problémů brání.
     
    28:27
    Berani pořád marně hledají cestu k jakémukoliv tlaku. Nyní se třeba dostali do pásma, ale Jan Dufek následně špatně přihrával jen do střední třetiny.
     
    27:54
    Alexandre Mallet vyváží kotouč až k brance soupeře, čímž získal par cenných sekund. Přesilovka Zlína se mezitím pomalu blíží do konce.
     
    27:10
    Jako první se v přesilovce dostal Daniel Gazda, který pálil z docela velkého úhlu, takže měl Daniel Dolejš docela snadnou práci.
     
    26:45
    Vyloučení v týmu HC Vítkovice Ridera (Jan Hruška – 2 min., podrážení).
     
    26:18
    Bedřich Köhler mohl skórovat ve vlastním oslabení, protože si kotouč prohodil mezi nohama protihráče a následně si zkoušel vymíchat také Daniela Dolejše, ale kotouč už nedokázal zasunout do odkryté klece!
     
    25:50
    Libor Kašík měl tentokrát štěstí, protože ránu soupeře vůbec neviděl, avšak kotouč ho trefil, takže dokázal zasáhnout.
     
    25:22
    Zlín zatím oslabení zvládá naprosto bez problémů, puk drží daleko od své klece a klidně vyčkává na návrat Tomáše Žižky.
     
    24:23
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Tomáš Žižka – 2 min., podrážení).
     
    23:45
    Hosté to nyní luxusně vykombinovali, díky čemuž byl Tomáš Machů sám před Liborem Kašíkem, ale rozhodně nevystřelil ideálně, protože se trefil jen do betonu gólmana.
     
    22:50
    Alexandre Mallet se dostal do dalšího vítkovického úniku, který tentokrát řešil jednoduchou střelou, kterou však Libor Kašík úspěšně vyrazil!
     
    22:27
    Daniel Gazda okamžitě po vyhraném vhazování prozkoušel pozornost Daniela Dolejše, který sice dokázal zasáhnout, ale po zákroku mu puk vypadl z lapačky. Naštěstí pro něj nebyl v okolí žádný ze soupeřů.
     
    21:45
    Patrik Demel zkoušel obejít Štěpána Fryšaru, ale ten ho poslal k ledu. Zlínský útočník se následně dostal až do úniku, který řešil střelou do dolního rohu brány, ale nakonec se netrefil ani mezi tři tyče!
     
    21:04
    Jako první z brankářů se však musel činit Libor Kašík, který po zákroku lapačkou přerušil hru.
     
    20:25
    Zlín začíná zostra a okamžitě se žene do útoku, kde se pokouší o vyrovnání, ale první rána od modré čáry končí jen za bránou.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    První dějství je za námi a rozhodně nám nenabídlo úplně nejlepší hokej. Jde moc dobře vidět, že oba celky hrají první duel po dlouhé pauze. Každopádně více se dařilo Vítkovicím, které se zásluhou svého mladého beka Tomáše Machů dostaly do vedení, které si poté už v klidu podržely. Zlín sice vepředu strávil docela dost času, ale cestu do brány soupeře pořád marně hledá.
     
    Další třetina začne přibližně v 18:19.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:40
    Jan Dluhoš schytal tvrdý hit, po kterém se zlínští fanoušci dožadovali vyloučení, každopádně ve hře se pokračuje bez přerušení.
     
    18:49
    Ridera mohla vsítit gól do šatny, avšak díky zlínskému brankáři se tak neděje! Jan Bernovský totiž jel na Libora Kašíka úplně sám, toho zkoušel vymíchat forhendovým blafákem, ale domácí gólman si to nenechal líbit a zasáhl betonem!
     
    18:07
    Dalibor Řezníček se prezentoval nebezpečnou přízemní skákavou ránou, se kterou mívají gólmani problémy, ale Daniel Dolejš jistě vytasil svůj beton!
     
    17:33
    Pavel Kubiš měl na hokejce vyrovnání, protože měl po přihrávce odkrytou bránu, ale rozhodl se k ještě jednomu pasu, což neměl dělat, protože puk na spoluhráče ani neprošel!
     
    17:03
    Tomáš Machů se pokusil o další přesnou ránu z hranice pravého kruhu, ale tentokrát si to Libor Kašík nenechal líbit a jistě zasáhl lapačkou.
     
    16:29
    O kotouč se pořád bojuje hlavně u mantinelů, kde však spíš kralují Vítkovice, které jsou tak směrem dopředu nebezpečnější.
     
    15:50
    Jiří Ondráček ztratil kotouč při přechodu útočné modré čáry, takže se Berani zase musí bránit. To však zvládají bezchybně, díky čemuž mohou ohrozit branku soupeře.
     
    14:55
    Už se zase hraje v klasickém rozestavení. Jako první v něm útočí Vítkovice, které se po nepřesné ráně musí za brankou rvát o puk.
     
    14:27
    Pavel Sedláček dostává kotouč ze zlínského pásma a následně ho vybojoval i v útočné třetině, kde ho však se spoluhráči moc dlouho neudržel.
     
    13:37
    Hostům právě začala minutová přesilovku. Tu okamžitě zkoušel využít, Rostislav Marosz, ale domácí gólman si proti němu chytře vyjel a bez problémů zasáhl.
     
    13:03
    Hra čtyř proti čtyřem zatím více vyhovuje Zlínu, který už usadil v útočném pásmu. Tam už dokonce tvrdě vypálil Daniel Gazda, ale trefil se jen do zadního hrazení.
     
    12:45
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Bedřich Köhler – 2 min., hrubost).
     
    12:45
    Patrik Demel dobře ujel zlínské defenzivě, načež se protlačil až před Libora Kašíka, do kterého po bekhendovém zakončení narazil. Za to se ihned omlouvá, ale i přesto schytal od Bedřicha Köhlera pár tvrdých ran. Zlínský útočník si dokonce půjde sednou na trestnou.
     
    12:03
    Hned na úvod oslabení se hosté bez problémů osvobozují, další cenné sekundy pak získávají povedeným napadáním.
     
    11:32
    Vyloučení v týmu HC Vítkovice Ridera (Patrik Koch – 2 min., vysoká hůl).
     
    11:02
    Do první větší šance po gólu se však dostaly Vítkovice, Libor Kašík si však střelu z bezprostřední blízkosti jistě pohlídal.
     
    10:22
    Po přihrávce Antonína Honejska se střelou od modré čáry pokusil prosadit Jan Dluhoš, ale ten napálil jen prvního protihráče před sebou.
     
    09:57
    Berani se okamžitě tlačí za vyrovnáním, jenže nyní jim jejich snahy pokazil čárový rozhodčí, který odpískal postavení mimo hru.
    08:52 Tomáš MACHŮ - 0:1
     
    08:52
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Ridera se i přes svou pasivitu dostává do vedení! Stačilo jí na to krátké usazení v útoku, které vedle k dobré střele mladíčka TOMÁŠE MACHŮ, který zcela zaskočil Libora Kašíka střelou do bližší pravé šibenice. Asistence: Tomáš Kubalík, Nicolas Werbik.
     
    08:12
    Daniel Gazda na útočné modré čáře protečoval kotouč až za bránu Daniela Dolejše, kde se o něj nyní tvrdě bojuje. Lépe to opět zvládly Vítkovice.
     
    07:19
    Zdeněk Okál výborně vypíchl kotouč a následně se pomocí kliček snažil dostat do zakončení, ale to jeden z bránících protihráčů prokoukl a v pohodě zasáhl.
     
    07:04
    Libor Kašík po svém zákroku raději přerušil hru a následovat tak bude vhazování po jeho levé ruce.
     
    06:27
    Jde moc dobře vidět, že je to pro oba celky první letošní zápas. Ani jeden tým totiž nechce udělat chybu a většinu svých sil soustředí do defenzivy.
     
    05:48
    Hosté zatím hrozí hlavně z rychlých protiútoků, nyní tomu opět tak bylo, avšak Jan Hruška z mezikruží bránu jen těsně netrefil.
     
    05:14
    Zlín se díky své předešlé šanci usazuje v útočném pásmu, kde chvíli s kotoučem kroužil Dalibor Řezníček, ale Ridera ho včas zdvojila, takže ho obrala o puk.
     
    04:40
    Pozor, tak Danielu Dolejšovi pořádné zatrnulo! První ránu sice v pohodě pokryl, ale dorážka Zdeňka Okála mu smolně prošla přes výstroj až na brankovou čáru, kde ho zastoupil jeden z obránců!
     
    04:11
    Daniel Dolejš si také poprvé sáhl na kotouč, prudkou střelu od levého hrazení v klidu schoval do své lapačky.
     
    03:52
    Hraje se v opravdu rychlém tempu, je tady teprve druhé přerušení hry. To si tentokrát vyžádal ofsajd Vítkovic.
     
    03:22
    Libor Kašík musel vytahovat první složitější zákrok, protože odražený kotouč si před brankou našel jako první Lukáš Kovář, který se však trefil jen do ramena zlínského brankáře.
     
    02:58
    Jan Dufek se pokusil o dost riskantní křižný pas, který však nevyšel, takže se Berani rychle musí vracet do svého pásma.
     
    02:22
    Pavel Sedláček se po tlakem napadajícího protihráče dostal až na útočného pásma, kde v pádu dokázal puk vrátit Janu Dufkovi, který už se však k ráně nedostal.
     
    01:37
    Vzápětí vypálil ještě Josef Mikyska, ale zlínský brankář měl opět dobrý výhled, tentokrát však k zákroku použil svou rukavici.
     
    01:16
    Jan Schleiss nakonec přece jen vypálil, a to když se pěkně uvolnil mezi kruhy, ale Libor Kašík vytáhl jistý zákrok vyrážečkou.
     
    00:44
    Na druhé straně se pokouší o zakončení Jan Schleiss, ale ten se s kotoučem dostal jen za bránu, kde o něj přišel.
     
    00:09
    Zlín se hned usazuje v útočném pásmu, kde jako první vypálil Daniel Gazda, ale ten mířil jen mimo tři tyče.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    PSG Berani Zlín: Kašík (Huf) – Gazda, Žižka (C), Nosek (A), Hamrlík, Řezníček, Dluhoš – Šlahař, Honejsek, Okál – J. Ondráček, Fořt, Herman – Dufek, Fryšara, Köhler – Karafiát, P. Sedláček, Kubiš (A).

    HC Vítkovice Ridera: Dolejš (Mi. Svoboda) – Machů, Trška, Koch, Kubeš, L. Kovář, Demel – Irgl (A), Hruška (C), Fridrich – Bernovský, Marosz, Schleiss (A) – Baláž, J. Mikyska, Mallet – T. Kubalík, Werbik, Šišovský.

    Rozhodčí: Obadal, Kubičík – Bryška, Hranoš.
     
    HC Vítkovice Ridera
    Vítkovice se jen tak tak udržely v Extralize, a to když loni skončily na třinácté pozice, přičemž na poslední Kladno měly jen tříbodový náskok. Ridera tak přes léto docela dost měnila svou sestavu. Nejzvučnější posila je určitě Roman Polák, který skončil v Dallasu a touží dohrát kariéru právě v domovských Vítkovicích. Velkým přínosem pro Vítkovice bude také samozřejmě Zbyněk Irgl, který poslední roky táhl ofenzivu Olomouce, takže by to mohlo být podobně i tady. Dnešní hosté se však i někoho museli zbavit, odešli třeba Jan Výtisk, Patrik Zdráhal nebo Šimon Stránský. Se svou sestavou ale rozhodně Ridera bude chtít aspirovat alespoň na předkolo, zejména pak spoléhá na Romana Poláka. Uvidíme, jak se mu bude dařit při jeho prvním zápase zpět v Česku.
     
    PSG Berani Zlín
    Zlín v loňském sezoně skončil na desátém místě, takže se opět kvalifikoval do předkola, ve kterém ho po dvou letech zase čekala Olomouc. Kohouti ještě před diváky ovládli první duel 5:1, druhý zápas se už hrál bez přítomnosti fanoušků, což přišlo vhod Beranům, kteří zvítězili 3:1. Pak už se ale ročník předčasně ukončil, protože za přísných vládních opatření se prostě nemohlo hrát. Zlín si i přes své ne úplně nejlepší umístění zachoval prakticky stejnou sestavu jako loni, odešli jen cizinci, tedy Ralfs Freibergs a Valentin Claireaux, což byli jedni z nejdůležitějších hráčů. Dnešní domácí se však po náhradě moc nesháněli, protože přivedli jen jednoho hráče, a to odchovance Jiřího Suhrada, který přišel z Finska. Ofenzivu Beranů by však zase měl táhnout nejproduktivnější loňský hráč Antonín Honejsek, další rok v Extralize pak přidá kapitán Tomáš Žižka. Branku žlutomodrých bude samozřejmě stále strážit Libor Kašík. Zlín tedy sehraje první zápas po odchodu svých dvou opor, tak uvidíme, jaký to bude mít dopad na výsledek.
     
    Zdravím všechny české hokejové fanoušky! Po dlouhé době je to opět konečně tady, extraligové celky započnou novou sezonu přípravných pohárem Generali Česká Cup, který nám určitě také nabídne zajímavé duely. Společně se mnou se pak zaměříme na skupiny D, kde své první utkání odehraje Zlín s Vítkovicemi. Tímto jste k utkání srdečně zváni a přeji příjemnou počtenou.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.

    Lukáš Mihal

    Branky a nahrávky: 40. Herman (Nosek), 42. Šlahař (Fryšara), 44. Řezníček (Fořt), 57. Šlahař (Honejsek, Nosek) – 9. Machů (T. Kubalík, Werbik), 43. Marosz (Mallet, Irgl), 60. Demel


    Berani Zlín: Kašík (60. Huf) – Gazda, Žižka (C), Nosek (A), Hamrlík, Řezníček, Dluhoš – Šlahař, Honejsek, Okál – J. Ondráček, Fořt, Herman – Dufek, Fryšara, Köhler – Karafiát, P. Sedláček, Kubiš (A).
    HC Vítkovice Ridera: Dolejš (A) (Mi. Svoboda) – Machů, Trška, Koch, Kubeš, L. Kovář, Demel – Irgl (A), Hruška (C), Fridrich – Bernovský (A), Marosz, Schleiss (A) – Baláž, J. Mikyska, Mallet – T. Kubalík, Werbik, Šišovský.

    Rozhodčí: Obadal, Kubičík – Bryška, Hranoš
    bahis siteleri