Mladá Boleslav – K. Vary 5:7 (kon.) | Olomouc – Mountfield HK 2:5 (kon.) | Třinec – Přerov 7:2 (kon.)
Zlín – Vítkovice 4:3 (kon.) | Kometa Brno – Pardubice 0:2 (kon.)
konec
Berani Zlín
4:3 (0:1, 1:0, 3:2)
HC Vítkovice Ridera
Úterý 04.08.2020, 17:30 • Zimní stadion Luďka Čajky, Zlín • Generali Česká Cup • Skupina D
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:59 Patrik DEMEL - 4:3
     
    59:59
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Hosté ještě opravují na konečných 4:3! PATRIK DEMEL se zničehonic uvolnil před bránou a nádhernou bekhendovou střelou poslal kotouč pod horní tyč. Bez asistence.
    56:17 Jakub ŠLAHAŘ - 4:2
     
    56:17
    Zlín právě vstřelil branku!
    Ševci využívají přesilovku a nejspíš si už zajišťují vítězství! Antonín Honejsek se blýskl opravdu fenomenální křižnou přihrávkou, díky které JAKUB ŠLAHAŘ přesně zakončil k protější tyči, gólman hostů nestačil zareagovat. Asistence: Antonín Honejsek a David Nosek.
    43:24 Dalibor ŘEZNÍČEK - 3:2
     
    43:24
    Zlín právě vstřelil branku!
    Vyrovnaný stav však moc dlouho neplatil, protože žlutomodří se zase ujímají vedení! Tentokrát se o branku postaral DALIBOR ŘEZNÍČEK, který nádhernou střelou k tyči nedal Danielu Dolejšovi šanci k zákroku. Asistence: Tomáš Fořt.
    42:29 Rostislav MAROSZ - 2:2
     
    42:29
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Hosté bleskově srovnávají krok! Vítkovice se hned po vhazování usadili v útoku, kde sice Libor Kašík vyrazil střelu Zbyňka Irgla, ale puk následně vrátil před bránu Alexandre Mallet. Tam byl připraven ROSTISLAV MAROSZ, který zejména díky přesnosti překonal Libora Kašíka. Asistence: Alexandre Mallet, Zbyněk Irgl.
    41:30 Jakub ŠLAHAŘ - 2:1
     
    41:30
    Zlín právě vstřelil branku!
    Ševci během necelých tří minut otáčí z 0:1 na 2:1! Štěpán Fryšara vyvezl kotouč přes modrou čáru, následně ho předal JAKUBU ŠLAHAŘOVI, který z hranice levého kruhu vymetl pavučinky v pravém horním rohu vítkovické klece. Asistence: Štěpán Fryšara.
    39:13 Jakub HERMAN - 1:1
     
    39:13
    Zlín právě vstřelil branku!
    Berani se přece jen dočkali a do závěrečné periody se bude vstupovat za vyrovnaného stavu! Po nahození Davida Noska gólman nedokázal schovat kotouč do své výstroje, čehož si jako první všiml JAKUB HERMAN, který mezi jeho betony prostrčil kotouč až do brány. Asistence: David Nosek.
    08:52 Tomáš MACHŮ - 0:1
     
    08:52
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Ridera se i přes svou pasivitu dostává do vedení! Stačilo jí na to krátké usazení v útoku, které vedle k dobré střele mladíčka TOMÁŠE MACHŮ, který zcela zaskočil Libora Kašíka střelou do bližší pravé šibenice. Asistence: Tomáš Kubalík, Nicolas Werbik.

    Lukáš Mihal

    Branky a nahrávky: 40. Herman (Nosek), 42. Šlahař (Fryšara), 44. Řezníček (Fořt), 57. Šlahař (Honejsek, Nosek) – 9. Machů (T. Kubalík, Werbik), 43. Marosz (Mallet, Irgl), 60. Demel


    Berani Zlín: Kašík (60. Huf) – Gazda, Žižka (C), Nosek (A), Hamrlík, Řezníček, Dluhoš – Šlahař, Honejsek, Okál – J. Ondráček, Fořt, Herman – Dufek, Fryšara, Köhler – Karafiát, P. Sedláček, Kubiš (A).
    HC Vítkovice Ridera: Dolejš (A) (Mi. Svoboda) – Machů, Trška, Koch, Kubeš, L. Kovář, Demel – Irgl (A), Hruška (C), Fridrich – Bernovský (A), Marosz, Schleiss (A) – Baláž, J. Mikyska, Mallet – T. Kubalík, Werbik, Šišovský.

    Rozhodčí: Obadal, Kubičík – Bryška, Hranoš
    bahis siteleri