Mladá Boleslav – K. Vary 5:7 (kon.) | Olomouc – Mountfield HK 2:5 (kon.) | Třinec – Přerov 7:2 (kon.)
Zlín – Vítkovice 4:3 (kon.) | Kometa Brno – Pardubice 0:2 (kon.)
konec
Berani Zlín
4:3 (0:1, 1:0, 3:2)
HC Vítkovice Ridera
Úterý 04.08.2020, 17:30 • Zimní stadion Luďka Čajky, Zlín • Generali Česká Cup • Skupina D
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:59
    Střídání v týmu PSG Berani Zlín: ze hřiště odchází Libor Kašík, přichází Daniel Huf.
    59:59 Patrik DEMEL - 4:3
     
    59:59
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Hosté ještě opravují na konečných 4:3! PATRIK DEMEL se zničehonic uvolnil před bránou a nádhernou bekhendovou střelou poslal kotouč pod horní tyč. Bez asistence.
    56:17 Jakub ŠLAHAŘ - 4:2
     
    56:17
    Zlín právě vstřelil branku!
    Ševci využívají přesilovku a nejspíš si už zajišťují vítězství! Antonín Honejsek se blýskl opravdu fenomenální křižnou přihrávkou, díky které JAKUB ŠLAHAŘ přesně zakončil k protější tyči, gólman hostů nestačil zareagovat. Asistence: Antonín Honejsek a David Nosek.
     
    54:19
    Vyloučení v týmu HC Vítkovice Ridera (Rostislav Marosz – 2 min., hákování).
     
    53:19
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Jakub Šlahař – 2 min., krosček).
     
    49:44
    Současné vyloučení:
    Vyloučení v týmu HC Vítkovice Ridera (Tomáš Kubalík – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Pavel Sedláček – 2 min., hrubost).
     
    49:07
    Vyloučení v týmu HC Vítkovice Ridera (Alexandre Mallet – 2 min., podrážení).
    43:24 Dalibor ŘEZNÍČEK - 3:2
     
    43:24
    Zlín právě vstřelil branku!
    Vyrovnaný stav však moc dlouho neplatil, protože žlutomodří se zase ujímají vedení! Tentokrát se o branku postaral DALIBOR ŘEZNÍČEK, který nádhernou střelou k tyči nedal Danielu Dolejšovi šanci k zákroku. Asistence: Tomáš Fořt.
    42:29 Rostislav MAROSZ - 2:2
     
    42:29
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Hosté bleskově srovnávají krok! Vítkovice se hned po vhazování usadili v útoku, kde sice Libor Kašík vyrazil střelu Zbyňka Irgla, ale puk následně vrátil před bránu Alexandre Mallet. Tam byl připraven ROSTISLAV MAROSZ, který zejména díky přesnosti překonal Libora Kašíka. Asistence: Alexandre Mallet, Zbyněk Irgl.
     
    42:08
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Štěpán Fryšara – 2 min., vysoká hůl).
    41:30 Jakub ŠLAHAŘ - 2:1
     
    41:30
    Zlín právě vstřelil branku!
    Ševci během necelých tří minut otáčí z 0:1 na 2:1! Štěpán Fryšara vyvezl kotouč přes modrou čáru, následně ho předal JAKUBU ŠLAHAŘOVI, který z hranice levého kruhu vymetl pavučinky v pravém horním rohu vítkovické klece. Asistence: Štěpán Fryšara.
    39:13 Jakub HERMAN - 1:1
     
    39:13
    Zlín právě vstřelil branku!
    Berani se přece jen dočkali a do závěrečné periody se bude vstupovat za vyrovnaného stavu! Po nahození Davida Noska gólman nedokázal schovat kotouč do své výstroje, čehož si jako první všiml JAKUB HERMAN, který mezi jeho betony prostrčil kotouč až do brány. Asistence: David Nosek.
     
    34:15
    Zlín byl po delší době opravdu blízko vyrovnání! Nejprve střílel z velké blízky Pavel Sedláček, ale trefil se jen do skvěle postaveného gólmana. Akci pak zakončoval ještě jednou střelou Tomáš Žižka, Daniel Dolejš pořád drží!
     
    26:45
    Vyloučení v týmu HC Vítkovice Ridera (Jan Hruška – 2 min., podrážení).
     
    26:18
    Bedřich Köhler mohl skórovat ve vlastním oslabení, protože si kotouč prohodil mezi nohama protihráče a následně si zkoušel vymíchat také Daniela Dolejše, ale kotouč už nedokázal zasunout do odkryté klece!
     
    24:23
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Tomáš Žižka – 2 min., podrážení).
     
    22:50
    Alexandre Mallet se dostal do dalšího vítkovického úniku, který tentokrát řešil jednoduchou střelou, kterou však Libor Kašík úspěšně vyrazil!
     
    21:45
    Patrik Demel zkoušel obejít Štěpána Fryšaru, ale ten ho poslal k ledu. Zlínský útočník se následně dostal až do úniku, který řešil střelou do dolního rohu brány, ale nakonec se netrefil ani mezi tři tyče!
     
    18:49
    Ridera mohla vsítit gól do šatny, avšak díky zlínskému brankáři se tak neděje! Jan Bernovský totiž jel na Libora Kašíka úplně sám, toho zkoušel vymíchat forhendovým blafákem, ale domácí gólman si to nenechal líbit a zasáhl betonem!
     
    17:33
    Pavel Kubiš měl na hokejce vyrovnání, protože měl po přihrávce odkrytou bránu, ale rozhodl se k ještě jednomu pasu, což neměl dělat, protože puk na spoluhráče ani neprošel!
     
    12:45
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Bedřich Köhler – 2 min., hrubost).
     
    12:45
    Patrik Demel dobře ujel zlínské defenzivě, načež se protlačil až před Libora Kašíka, do kterého po bekhendovém zakončení narazil. Za to se ihned omlouvá, ale i přesto schytal od Bedřicha Köhlera pár tvrdých ran. Zlínský útočník si dokonce půjde sednou na trestnou.
     
    11:32
    Vyloučení v týmu HC Vítkovice Ridera (Patrik Koch – 2 min., vysoká hůl).
    08:52 Tomáš MACHŮ - 0:1
     
    08:52
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Ridera se i přes svou pasivitu dostává do vedení! Stačilo jí na to krátké usazení v útoku, které vedle k dobré střele mladíčka TOMÁŠE MACHŮ, který zcela zaskočil Libora Kašíka střelou do bližší pravé šibenice. Asistence: Tomáš Kubalík, Nicolas Werbik.
     
    04:40
    Pozor, tak Danielu Dolejšovi pořádné zatrnulo! První ránu sice v pohodě pokryl, ale dorážka Zdeňka Okála mu smolně prošla přes výstroj až na brankovou čáru, kde ho zastoupil jeden z obránců!
     
    03:22
    Libor Kašík musel vytahovat první složitější zákrok, protože odražený kotouč si před brankou našel jako první Lukáš Kovář, který se však trefil jen do ramena zlínského brankáře.

    Lukáš Mihal

    Branky a nahrávky: 40. Herman (Nosek), 42. Šlahař (Fryšara), 44. Řezníček (Fořt), 57. Šlahař (Honejsek, Nosek) – 9. Machů (T. Kubalík, Werbik), 43. Marosz (Mallet, Irgl), 60. Demel


    Berani Zlín: Kašík (60. Huf) – Gazda, Žižka (C), Nosek (A), Hamrlík, Řezníček, Dluhoš – Šlahař, Honejsek, Okál – J. Ondráček, Fořt, Herman – Dufek, Fryšara, Köhler – Karafiát, P. Sedláček, Kubiš (A).
    HC Vítkovice Ridera: Dolejš (A) (Mi. Svoboda) – Machů, Trška, Koch, Kubeš, L. Kovář, Demel – Irgl (A), Hruška (C), Fridrich – Bernovský (A), Marosz, Schleiss (A) – Baláž, J. Mikyska, Mallet – T. Kubalík, Werbik, Šišovský.

    Rozhodčí: Obadal, Kubičík – Bryška, Hranoš
    bahis siteleri