Třebíč – Havlíčkův Brod 6:2 (kon.) | Kadaň – Ústí n/L 3:1 (kon.)
konec
SK Trhači Kadaň
3:1 (2:1, 1:0, 0:0)
HC Slovan Ústí nad Labem
Úterý 04.08.2020, 18:00 • ZS Kadaň • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    20:39
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Třetí branku na konto Kadaně přidává ROMAN CHLOUBA, který prošel přes tři hostující hráče. Blafákem nakonec překonal s přehledem Petra Hamalčíka. Asistence: Jakub Trefný
     
    03:21
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Pádu ústeckého obránce využil JAN SVOBODA, který se zasloužil již o druhé vedení Kadaňských. Střelec druhé branky objel ústeckého obránce a bekhendem zakončil. Asistence: Tomáš Koblížek, Sebastian Šmída.
     
    02:59
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Vedení domácího celku netrvalo dlouho. Z druhé strany se ozval JAN TLAČIL, který vyrovnává na remízový stav. Asistence: Jiří Benák, Petr Eret.
     
    02:22
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Trhači se ujímají vedení hned v úvodu utkání. Jako první se při střele nemýlil JAKUB VESELÝ, kterému nahrával na střed Radek Havel. Střelec Veselý se trefil nad beton hostující gólmana k tyči. Asistence: Radek Havel.

    Sabina Nováková

    Branky a nahrávky: 3. Veselý (Havel), 4. Svoboda (Koblížek, Šmída), 21. Chlouba (Trefný) – 3. Tlačil (Benák, Eret)


    SK Trhači Kadaň: Hanuljak (Běhula R.) – Kottek, Trefný, Běhula T., Smutný, Havel, Foltýn – Svoboda M., Chlouba, Müller – Koblížek, Šmída, Svoboda J. – Chrpa, Bucek, Veselý – Kubišta, Rindoš Homer.
    HC Slovan Ústí nad Labem: Hamalčík (Kmoch) – Havránek, Pika, Mareš, Benák, Zich, Slabý – Tůma, Matějček, Protasenja – Eret, Furch, Tlačil – Bláha, Kordule, Gottfried.
    bahis siteleri