Písek – Příbram 4:5 (kon.)
konec
IHC Králové Písek
4:5 (0:4, 2:1, 2:0)
HC Baník Příbram
Středa 05.08.2020, 18:00 • Zimní stadion Písek • Přípravné zápasy
Partner:
     
    44:21
    Písek právě vstřelil branku!
    Králové dávají další trefu, kdy se v přesilové hře podruhé v dnešním zápase prosazuje SÝBEK, který dostal přesnou přihrávku od Filipa Nováka a přesně k tyči prostřelil. Asistence: Filip Novák.
     
    42:36
    Písek právě vstřelil branku!
    Králové snižují na rozdíl dvou branek, kdy se po samostatné šanci prosazuje SÝBEK do spodní části hostující klece. Bez asistence.
     
    38:29
    Příbram právě vstřelila branku!
    Hosté se dostali do blízkosti domácí branky a Káník dokázal propasírovat puk za brankáře Písku. Asistence: Josefus.
     
    31:59
    Písek právě vstřelil branku!
    Jihočeši snižují na rozdíl dvou branek. Turek nahrál přesně BEDNAŘÍKOVI a ten střelou z kruhu do horní části branky dává gól. Asistence: Turek.
     
    31:10
    Písek právě vstřelil branku!
    Domácí se v polovině druhé části prosazují, kdy Matějka přihrál MATĚJČKOVI a ten do spodní části klece propasíroval puk. Asistence: Matějka, A. Novák.
     
    19:37
    V poslední minutě první části Středočeši ještě navyšují náskok o další gól, kdy se po přihrávce prosadil přesnou trefou Káník.
     
    15:23
    Po faulu na Koloucha bylo nařízeno trestné střílení, kdy se dokázal Kolouch prosadit a zamíchal kotoučem před brankářem Písku a puk končí v brance.
     
    14:38
    Příbram právě vstřelila branku!
    Po dalším tlaku na branku Písku se hosté znovu radují. Autora branky uvedeme později.
     
    13:10
    Příbram právě vstřelila branku!
    Hosté využívají první přesilovku, kdy Chlouba našel před brankou volného GENGELA a ten do horní části klece trefil přesně. Asistence: Chlouba.

    Martin Dokulil

    Branky a nahrávky: 32. Matějček (Matějka, Novák), 32. Bednařík (Turek), 43. Sýbek, 45. Sýbek (Novák) – 14. Gengel (Chlouba), 16. Kolouch (TS), 20. Káník (Josefus), 39. Káník (Josefus)


    IHC Králové Písek: Hauser (Kříž) – F. Novák, Turek, Šafář, Bílek, Růžek, A. Novák, Koupal, Sýbek, Bednařík, Matějček, Matějka, Strnad, Přibyl, Rod.
    HC Baník Příbram: Sorf (Bartoň) – Straka, Fiala, Grubner, Houška, Mašek, Vinz, Brzák, Dragoun, Gengel, Káník, Josefus, Kolouch, Rohlík, Chlouba, Seniov, Řepík, Furch.

    Rozhodčí: Šperl – Poskočil, Mitáš.
    thejrc.org