Motor ČB – Kladno 7:4 (kon.)
konec
Banes Motor České Budějovice
7:4 (1:1, 3:2, 3:1)
Rytíři Kladno
Pondělí 17.08.2020, 17:30 • Budvar aréna • Generali Česká Cup • Skupina A
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek večera a někdy zase u onlajnu na počtenou! (20:02:27)
     
    Je konec, Budějovice nakonec vítězí jasně 7:4 a dostává se do vedení skupiny A Česká Generali Cupu. Jako první se prosadil Albert Michnáč, jehož přihrávku si srazil hráč hostí do branky. O osm minut později se Motor dostal do přečíslení dva na jednoho, které nakonec využil Vít Jonák. Středočeši o pár vteřin později ještě zdramatizovali utkání, když se do šibenice trefil Tomáš Guman. To však bylo ze strany Rytířů vše, naopak se ještě jednou prosadili domácí. Před brankou si poradil Martin Novák, jenž poslal puk pod horní tyčku.
     
    Konec zápasu.
     
    59:14
    Tak to byla velká šance na straně Středočechů! Šimon Jelínek napřáhl na vrcholku pravého kruhu a jeho dobrá rána trefila jen zadní tyčku!
     
    59:00
    Minuta do konce utkání!
     
    58:40
    Vyloučení v týmu ČEZ Motor České Budějovice (Niklas Pavel – 2 min., sekání).
     
    58:23
    Niklas Pavel je na ledě!
     
    57:41
    Domácí obránce s číslem čtyři znovu v akci! Tentokrát odzbrojil soupeře za brankou, načež jeden z jeho spoluhráčů odpálil kotouč až do útočného pásma.
     
    56:51
    Jakub Suchánek předvedl důležitý zákrok, když hokejkou sáhl do křižné přihrávky. Kladno se nemůže dostat do nějaké gólové šance a snížit stav.
     
    56:23
    Vyloučení v týmu ČEZ Motor České Budějovice (Niklas Pavel – 2 min., nedovolené bránění).
    55:52 Martin NOVÁK - 7:4
    Zdroj: HokejkaTV.cz
     
    55:52
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Dvě vteřiny sice po přesilové hře utekly, ale Motor se stejně prosazuje! MARTIN NOVÁK dostal přihrávku zpoza branky a střelou do horních pater branky se prosazuje! Kotouč ještě zůstal zamotaný v síti. Asistence: Albert Michnáč.
     
    55:25
    Daniel Voženílek zkoušel stejně jako před týdnem najít volného Doležala pasem od zadního mantinelu, ale tentokrát to nevyšlo a Kladno vyhodilo.
     
    54:46
    Miroslav Indrák vyzkoušel střelu z vrcholku kruhu na zadní tyč, ale David Stahl nemusel vůbec zasahovat. Tato rána se jen odrazila od zadního mantinelu.
     
    54:06
    A ihned po buly jsme viděli pěknou kombinaci, na jejímž konci byl Zdeněk Doležal. Ten zkusil svou typickou ránu z první, ovšem ta mu nesedla a šla nad.
     
    53:50
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (Vítězslav Bílek – 2 min., podrážení).
     
    53:20
    Adam Kubík nyní mohl snížit rozdíl na jednu branku! Dostal se ke střele z první z prostoru mezi kruhy, ovšem Marek Čiliak skvělým zásahem vyrážečkou poslal puk do rohu.
     
    53:01
    Miroslav Indrák se už hnal dopředu, kam mu spoluhráč z obrany adresoval přihrávku. Do té ale na poslední chvíli sáhl soupeř, který tak zamezil velké šanci.

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 18. Plášil (Gilbert, Pýcha), 29. R. Přikryl (Z. Doležal, Plášil), 32. Indrák (Pýcha, R. Přikryl), 36. R. Přikryl (Pavel, Z. Doležal), 42. Michnáč (Gilbert), 50. Jonák (Pýcha, Raška I), 56. M. Novák (Michnáč) – 4. Guman (Kubík, Ticháček), 22. Hlava (Guman, Ticháček), 27. Filip (Ticháček, V. Sorokin), 50. Guman (Bílek, Kubík)


    Banes Motor České Budějovice: Čiliak (Patera) – Pýcha (C), Plášil, Lytvynov, Pavel, Suchánek, Svach – D. Voženílek, R. Přikryl, Z. Doležal – Jonák, Prokeš, Hrubec – Raška I, Toman, Indrák – M. Novák, Gilbert, Michnáč.
    Rytíři Kladno: Stahl (Jiroušek) – Ticháček, V. Sorokin, Kehar (C), Zelingr, Mikliš, Štochl – Guman, Kubík, Bílek (A) – Hajný, Šapovaliv, Š. Bláha – Š. Jelínek, Routa, Hlava – Bernat, Filip, Urban.

    Rozhodčí: Lacina, Pilný – Ganger, Klouček

    Diváci: 1420
    thejrc.org