Mountfield HK – Pardubice 4:0 (kon.) | Kometa Brno – Jihlava 4:0 (kon.)
konec
Mountfield HK
4:0 (0:0, 0:0, 4:0)
HC Dynamo Pardubice
Čtvrtek 06.08.2020, 11:30 • Malá hala ČPP Arény • Přípravné zápasy juniorů
Partner:
     
    57:21
    Hradec právě vstřelil branku!
    A máme tu další branku! Už podruhé v dnešním utkání se trefuje LUKÁŠ PAJER. Tentokrát předvedl spolu s Petrem Moravcem parádní akci. První zmiňovaný si počkal na křižnou přihrávku od svého spoluhráče, a pak už jen puk jednoduše posunul do odkryté brány Pardubic. Asistence: Petr Moravec.
     
    54:58
    Hradec právě vstřelil branku!
    Mountfield odskakuje už do tříbrankového vedení! O další trefu se postaral LUKÁŠ PAJER, jenž si dokázal najít kotouč za zády Krause a posunout ho za brankovou čáru. Asistence: Tomáš Janoušek, Petr Moravec.
     
    50:46
    Hradec právě vstřelil branku!
    Lvi vedou rázem o dva góly. Dalším úspěšným střelcem je MATĚJ BENEŠ, jenž našel přihrávku spoluhráče Kryštofa Langa a překonal Mathiase Krause. Asistence: Kryštof Lang, Tomáš Janoušek.
     
    49:39
    Hradec právě vstřelil branku!
    Mountfield se ujímá vedení! Krásnou akci předvedli hradečtí obránci. Martin Drbal nahrál před bránu svému kolegovi TOMÁŠOVI PERIČKOVI a ten zavěsil kotouč do pravého horního rohu. Asistence: Martin Drbal.

    Natálie Fišerová

    Branky a nahrávky: 50. Perička (Drbal), 51. Matěj Beneš (Lang, Janoušek), 55. Pajer (Janoušek, Moravec), 58. Pajer (Moravec)


    Mountfield HK: Sajdl (32. Vacek) – Perička, Králik, Pelda, Janoušek, M. Pinkas, Havlíček, Drbal – Gaspar, Janda, Lang, T. Pinkas, Moravec, Pajer, Jušta, Matěj Beneš, Michal Beneš, Budina.
    HC Dynamo Pardubice: Kraus (Borovička) – Chabada, Kaštánek, M. Kubíček, Secký, Nedelka, P. Kubíček, Tvrdík – Trejbal, Rohlík, Šír, Lichtag, Antoníček, Kaplan, Paleček, Kloz, Hledík, Herčík.

    Rozhodčí: Maštalíř – Horák, Pecha
    thejrc.org