Kladno – Landshut 0:0 (zruš.) | Kobra – Mostečtí Lvi 4:5 (1:3 po s.n.)
po s.n. (1:3)
HC Kobra Praha
4:5 (3:1, 1:3, 0:0 - 0:0)
Mostečtí Lvi
Pátek 07.08.2020, 18:00 • Zimní stadion HC Kobra Praha • Přípravné zápasy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.
     
    Zdravím vás u přípravného utkání na nový ročník 2. ligy, který mezi sebou odehrají týmy HC Kobra Praha a MOSTEČTÍ LVI. Pro Branické se bude jednat o úplně první vstup do zápasu v rámci letní přípravy, kdežto Mostečtí už mají za sebou utkání s prvoligovým Ústím nad Labem.
     
    Braničtí se museli potýkat s velkým odlivem hráčů, mimo jiné třeba i s Tomášem Mrkvičkou, Milanem Davídkem nebo dlouholetým kapitánem Šimonem Antončíkem. Naproti tomu několik dalších hráčů oblékne dres Kobry nově. Nejzvučnější posilou bude určitě zkušený útočník Martin Čurda, který se na branický stadion vrací po úspěšných sezonách 2013/14, 2014/15 a 2017/18. Mezitím působil v již prvoligových týmech Vrchlabí a Sokolově, a také v Příbrami. Mezi další posily se řadí Daniel Sobotka, Filip Kafka a Václav Zídek.
     
    Aktuální soupiska Kobry Praha

    Brankáři:
    Lukáš Langer, Lukáš Sochůrek

    Obránci:
    David Pelant, Marek Ryzák, Daniel Sobotka, Dominik Šteiner

    Útočníci:
    Michal Bárta, Kamil Bříška, Martin Čurda, Filip Hlinka, Matyáš Hrubý, Filip Kafka, Richard Mucha, Dominik Novák, Daniil Petrov, Jan Smejkal, Tomáš Šťastný, Lukáš Tondr, Václav Zídek.
     
    Mostečtí Lvi mají na programu před tímto zápasem ještě domácí duel s prvoligovým Ústí nad Labem. Čekají je tak dva zápasy ve dvou dnech. Zápas s Ústím ovšem bude pro ně první, neboť předchozí dva zápasy s prvoligovým Sokolovem a Chomutovem z krajského přeboru nebyly odehrány kvůli Covidu. I zápas s Ústím nad Labem se odehraje za zavřenými dveřmi bez diváků.
     
    Velké posily sbíral Most před novou sezonou zejména v Bílině. A podařilo se mu to náramně, protože přivedl hned dva největší tahouny Draků z loňského ročníku. Mezi nové tváře mezi Lvy se tak zařadili útočníci Jaroslav Šimeček a Jakub Procházka. Pikantní bude utkání pro obránce Karla Šefla. Ten strávil loňský ročník právě na Kobře.
     
    Aktuální soupiska Mosteckých Lvů

    Brankáři:
    Lukáš Hosnedl, Jan Kopýtko, Jakub Kovařík

    Obránci:
    Roman Fučík, Marek Havlík, Aleš Havlůj, Miroslav Polák, Karel Šefl, David Šesták, Štěpán Urbánek.

    Útočníci:
    František Bakrlík, Milan Böhm, Jakub Čmolík, David Drašar, Pavel Kuběna, Vladimír Kýhos, František Mála, Martin Mical, Vítězslav Nedrda, Jakub Procházka, Ivan Řehoř, Pavel Smolka, Jaroslav Šimeček.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Kobra Praha: Sochůrek (Langer) – Ryzák, Šteiner, Holý, Steinocher, Zmeškal, Pelant – Zídek, Bříška, Šťastný, Novák, Hlinka, Heldák, Mucha, Kafka, Čurda, Šeba, Hrubý, Sovík

    MOSTEČTÍ LVI: Hosnedl (Kopýtko) – Fučík, Šesták, Havlůj (C), Bártek, Hoffmann, Urbánek – Kýhos, Mical, Čmolík, Nedrda (A), Řehoř, Šimeček, Böhm, Drašar, Kuběna..
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:08
    Lukáš Sochůrek si připsal hned zkraje první zákrok. Denis Heldák nedokázal ubránit Martina Micala, ten posléze od modré křižmo vypálil na gólmana Branických.
     
    00:31
    Rozehrávka Václava Zídka nenašla adresáta ve stejných barvách. namísto toho se k puku dostal Štěpán Urbánek a rozehrál lví útočnou akci.
     
    01:16
    MOSTEČTÍ LVI právě vstřelili branku!
    Netrvalo to dlouho a Most jde do vedení! Po rychlé kombinace se na pravé straně ujal kotouče IVAN ŘEHOŘ, který prošťouchl kotouč k bližší tyči. Asistence: Vítězslav Nedrda.
     
    01:41
    Obdržený gól ovšem nabudil spíše domácí hokejisty. První vážnější zákrok si tak připsal i Lukáš Hosnedl, a to po nájezdu Filipa Kafky do mezikruží a střely z hranice brankoviště.
     
    02:18
    Vyloučení v týmu HC Kobra Praha (Richard Šeba – 2 min., držení).
     
    02:40
    Od vlastní branky rozehrál Jaroslav Šimeček. Mostu se ale nedaří dobýt útočné pásmo, Kobra hned za modrou spolehlivě blokuje.
     
    03:32
    Těžký boj o kotouč podél modré čáry nakonec vyplynul v útočnou akci Mostu. Křižmo zakončoval Milan Böhm, Sochůrek včas kotouč vyrazil.
     
    04:18
    Domácí v plném počtu.
     
    04:40
    Kobra právě vstřelila branku!
    Pirueta Dominiku Šteinerovi nevyšla, rozhodčí krasobruslení by mu strhli body za pád, avšak následná dorážka kotouče FILIPEM KAFKOU k volnému prostoru u pravé tyče už byla úspěšnější. Braničtí se tak vrací do hry. Asistence: Dominik Šteiner.
     
    05:29
    Rychlostní souboj Ryzáka se Šimečkem vyhrál domácí obránce, Kobra se tak může vydat do protiakce.
     
    05:53
    Kobra právě vstřelila branku!
    Kobra otáčí vývoj skóre ve svůj prospěch! S lehkým přispěním hráče Mostu posunul Václav Zídek kotouč na TOMÁŠE ŠŤASTNÉHO. Ten zcela přesně poslal kotouč do skuliny těsně vedle Hosnedla. Asistence: Václav Zídek.
     
    06:04
    Kobra právě vstřelila branku!
    Branický gólostroj se rozjel naplno! Krátce po vhazování se domácí dostali před branku Hosnedla, kde si DOMINIK ŠTEINER všiml volného kotouče a přesně ho uklidil do branky. Až kapitán hostí Havlůj nezvládl emoce a zlomil o brankovou konstrukci hokejku. Bez asistence.
     
    06:31
    Vyloučení v týmu HC Kobra Praha (Martin Čurda – 2 min., hákování).
     
    07:10
    Most se sice snaží držet se před brankou domácích, nijak v tomto ale úspěšný není. Kobra se totiž často dostává do brejků a z nich do vážnějších akcí. Jako v případě výjezdu Kamila Bříšky. Útočník Kobry ovšem pouze nastřelil terč Hosnedla.
     
    08:10
    Rozehrávku od vlastní branky zahájil Martin Mical. A dostal se celkem daleko, jen v útočném pásmu ztratil puk ve prospěch domácích.
     
    08:31
    Domácí v plném počtu.
     
    08:43
    Martin Čurda se na přechodu do středního pásma dostal přes Urbánka. Na druhé modré mu ovšem stopku vystavil David Drašar. I tak ale domácí bojovali o pozice před brankou hostí.
     
    09:23
    Lukáš Hosnedl musel odolat velkému tlaku v podobě množství střel od Marka Ryzáka. Svůj tým ovšem tentokrát podržel.
     
    09:23
    Vyloučení v týmu MOSTEČTÍ LVI (Vítězslav Nedrda – 2 min., sekání).
     
    10:00
    Sám se v útočném pásmu zjevil Martin Mical. Načež zvolil zakončení křižmo z kruhu přímo na Sochůrka. Gólman Branických včas kotouč vyrazil vedle sebe do bezpečí.
     
    10:51
    O další nájezd Kobry se postaral Filip Hlinka. Proti němu se ale postavila organizovaná obrana Mostu, přes kterou nedokázal procedit kotouč na gólmana.
     
    11:33
    Hosté v plném počtu.
     
    11:40
    Až na druhý pokus se podařilo Marku Ryzákovi rozehrát od vlastní branky. Tuhému boji o puk se ovšem nevyhnul.
     
    11:56
    Vyloučení v týmu HC Kobra Praha (Richard Mucha – 2 min., vysoká hůl).
     
    12:29
    Přes vlastní oslabení se drží na puku hráči domácího týmu. Nic velkého ale nedokáží s kotoučem vytvořit.
     
    12:57
    Tedy až do chvíle, kdy Dominik Novák prolomil blok mosteckých hokejistů a z těsné blízkosti prověřil Hosnedla. Gólman Mostu ale udržel kotouč před sebou.
     
    13:40
    Po mostecké souhře ostře z pravé strany vypálil Jaroslav Šimeček. Lukáš Sochůrek ale zůstal ve střehu a puk dokázal vyrazit.
     
    14:19
    O další nájezd Mostu do pásma se pokusil Roman Fučík. Podél mantinelu ale narazil na obranu Branických, která mu celkem důrazně vysvětlila, že hranice jsou uzavřené.
     
    15:12
    Záhy se přeci jen Most do pásma dostal. Už ale ne ke střele, místo toho skončil puk mimo led a vhazovalo se ve středním pásmu.
     
    15:46
    Vyloučení v týmu MOSTEČTÍ LVI (Štěpán Urbánek – 2 min., držení).
     
    15:57
    Rychlý nástup Branických do další přesilovky zastavil Ivan Řehoř. Ten jen lehce postrčil kotouč po ledě, přesto až k Sochůrkovi.
     
    16:45
    I další akce Kobry končí výhozem kotouče k brance domácího týmu.
     
    17:15
    Denis Heldák nedokázal zadržet rychlý kotouč na modré. Ten se tedy opět dostal až k Sochůrkovi.
     
    17:46
    Hosté v plném počtu.
     
    18:04
    Dominik Novák nezvládl souboj jeden na jednoho ve středním pásmu. Kotouče se tak chopil Jaroslav Šimeček, leč ani ten nepřešel přes obranu a Kobra se posunula do útoku.
     
    19:04
    Do nájezdu proti třem se vydal Martin Čurda. Zezadu mu ještě na pomoc vyjel Richard Mucha, na něhož Čurda kotouč posunul. Mucha se ovšem zapletl přesně mezi trojici mosteckých hráčů a souboj o puk mu nevyšel.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetina přinesla trochu dramatičtější vývoj. Hosté se sice rychle dostali do vedení, ovšem Kobra následně třemi rychlými góly otočila vývoj skóre ve svůj prospěch a do další fáze zápasu tak vstupuje s dvougólovým náskokem.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:07
    Jako první vypálil ihned po vhazování David Drašar. Krásně se rozdunělo plexisklo za Sochůrkovou svatyní, samotnou branku ale netrefil.
     
    20:43
    Dominik Novák se snažil vymanit z mosteckého sevření. Cestu mu ovšem zkřížil Roman Fučík a už to vypadalo, že ho i zastaví. Novák se ale nakonec dokázal prosmýknout dále, byť k zakončení už nedošlo.
     
    21:34
    Vyloučení v týmu MOSTEČTÍ LVI (Pavel Kuběna – 2 min., sekání).
     
    21:44
    Svou další přesilovku zahájila Kobra dosti aktivně. Tedy až do doby, kdy se kotouče ujal Martin Mical a podél mantinelu s ním dokázal vyjet na opačný konec ledové plochy.
     
    23:02
    Probít se před Hosnedlovu branku vydal Denis Heldák. A úspěšně. Korba tak zahájila masivní ostřelování branky Mostu.
     
    23:34
    Hosté v plném počtu.
     
    23:53
    Po vyrovnání početních sil musel být ve střehu Lukáš Sochůrek při rychlém mosteckém brejku. Puk ovšem dokázal přidržet u těla, čímž se vhazovalo po jeho pravici.
     
    24:26
    Hráči Mostu jsou stále aktivnější. Kobře se sice daří vyhazovat kotouč na opačný konec kluziště, byť Lvi následně vyjíždějí vždy do další útočné akce.
     
    24:56
    Mostecká kombinace se nebezpečně přibližovala k Sochůrkově brance. Domácí obraně se ale podařilo úspěšně zasáhnout a včas přenést hru do bezpečí.
     
    25:34
    Do rychlého výjezdu se vydal Václav Zídek. Puk ale letěl o malý kousek před ním a Zídek ho nedokázal zastihnout ještě před brankou. Navíc se k němu dostali hosté a vyjeli do protiakce.
     
    26:31
    Od modré čáry prověřil Hosnedla Ondřej Zmeškal. Přízemní střela ovšem brankáři mosteckého týmu nečinila žádný problém. Další souhra už ale jeho spoluhráčům ano, protože kotouč dojel až na icing.
     
    27:05
    Dělovkou od modré vypálil Štěpán Urbánek. Sochůrek ale vykryl puk svými betony, načež jej vyrazil mimo led.
     
    27:33
    Zprvu celkem úspěšně projel Dominik Šteiner přes několik hráčů v mosteckém dresu. Zastavil se až na Štěpánu Urbánkovi. Sice mu ještě vyjel na pomoc Richard Mucha, k zakončení to ale oběma již nevyšlo.
     
    28:32
    MOSTEČTÍ LVI právě vstřelili branku!
    Dlouhé ostřelování Sochůrkovy branky nese své kýžené ovoce! Složitý zákrok už gólman domácích nedotáhl do zdárného konce a tak JAROSLAV ŠIMEČEK snižuje na rozdíl jediné branky. Asistence: Martin Mical a Vladimír Kýhos.
     
    29:05
    Kroužením kolem soupeřovy branky se snaží vhodnou pozici pro střelu najít Tomáš Šťastný. Na prostředku ale stojí celkem organizovaná obrana Mostu, která neuhne ani o centimetr a znemožňuje tak Šťastnému rozehrát.
     
    30:12
    Střídání v týmu HC Kobra Praha: ze hřiště odchází Lukáš Sochůrek, přichází Lukáš Langer.
     
    30:33
    Souhra domácích od Dominika Valíka vzala za své u Filipa Hlinky, který nedokázal přesně zpracovat kotouč. I tak se ale Kobra dostala do útoku.
     
    31:07
    MOSTEČTÍ LVI právě vstřelili branku!
    A máme srovnáno! Mostečtí se rychlou kombinací dostali před Langera, jehož po necelé minutě na ledě přesně DAVID DRAŠAR. Asistence: Vladimír Kýhos a Vítězslav Nedrda.
     
    31:51
    MOSTEČTÍ LVI právě vstřelili branku!
    Most otáčí skóre ve svůj prospěch! Po další rychlé akci od vhazování se opět opřel do kotouče DAVID DRAŠAR, který po dlouhé době posílá Most do vedení. Asistence: Martin Mical a Vladimír Kýhos.
     
    33:15
    Přes dvojici obránců Kobry se dokázal prosmýknout Milan Böhm. K následnému zakončení se ovšem dostal Pavel Kuběna. Jeho střelu k tyči ale dokázal Langer vykrýt.
     
    34:12
    Kobra právě vstřelila branku!
    Tak tomu se říká šťastná teč! Střelu Davida Pelanta od mantinelu z otočky lehce doklepl do branky DENIS HELDÁK. Opět je tak srovnáno. Asistence: David Pelant.
     
    35:30
    Marek Ryzák tělem srazil Štěpána Urbánka při svém přesunu do útočného pásma. K puku a následné střele se ale již nedostal, namísto toho vyjel Most k protiakci.
     
    36:40
    Velmi těžce se snaží Kobra dobýt střední pásmo a posunout se dál. Naopak se do zakončení dostal Ivan Řehoř, jehož střelu z mezikruží přikryl Langer pod betony.
     
    37:25
    Odražený kotouč od Davida Šestáka si přisvojil Dominik Novák a vydal se na velmi nadějný útočný výjezd. Zakončení ale dokázal Hosnedl vykrýt a vyrazit puk do rohu kluziště.
     
    38:01
    Díky rychlému stíhání Dominikem Novákem odevzdal Jiří Hoffmann kotouč do kobří moci. Novák následně našel lépe postaveného Filipa Kafku, ten vystřelil přesně do lapačky mosteckého gólmana.
     
    39:15
    Zřejmě o jednu z posledních rozehrávek se Kobra pokouší. I přes mostecké kousání ale přeci jen dokázala zaujmout pozici těsně před Hosnedlem.
     
    39:30
    Vyloučení v týmu MOSTEČTÍ LVI (Lukáš Hosnedl – 2 min., podrážení). Trest odpyká Jaroslav Šimeček.
     
    39:46
    Kobra se ještě pokouší vytvořit přesilovkový tlak.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Druhá třetina je u konce. Zprvu byl vidět celkem značný tlak Mostu, což pramenilo v postupné dostání se do vedení třemi rychlými góly. Ještě v závěru ale Kobra dokázala srovnat a před poslední periodou tak máme šance na obou stranách vyrovnané.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:12
    První výjezd Mostu na branku Langera znamená už druhou zlomenou hokejku v tomto utkání na lví straně. To ovšem hostům nebrání v pokračování útočné situace i po vhazování.
     
    41:20
    K puku se tentokrát dostali Braničtí. A úspěšně se jim podařilo přesunout do útočného pásma, už ale ne k zakončení.
     
    42:07
    Křižnou přihrávkou přes pásmo vyslal Dominik Novák puk na Filipa Hlinku. Ten z první vypálil, avšak pouze do vnější sítě Hosnedlovy svatyně.
     
    43:18
    Mostečtí musí být stále ve střehu, zvlášť odvážně si totiž počíná v pásmu zejména Robert Hrubý. Obraně Mostu se ovšem daří držet svého soupeře na uzdě.
     
    43:47
    Vyloučení v týmu HC Kobra Praha (Robert Hrubý – 2 min., držení).
     
    44:01
    Mostu se daří kombinovat po obvodu útočné třetiny a hledat tak ideální palebnou pozici. K samotné střele se ale již nedostal.
     
    44:48
    Rychle se hosté dokázali vrátit zpět do útočné třetiny po výhozu puku domácími. Most tak opět rozehrál další kombinační souhru, byť ani tentokrát příliš nebezpečná není.
     
    45:33
    U vlastní branky se chopil kotouče David Šesták. Tomu se úspěšně povedlo vyvézt hru na opačný konec ledové plochy.
     
    45:47
    Domácí v plném počtu.
     
    46:33
    I po vyrovnání početních sil to je Most, kdo je aktivnější. Obrana Kobry se ale statečně drží a nepustí soupeře do zakončení.
     
    46:55
    Vyloučení v týmu MOSTEČTÍ LVI (Aleš havlůj – 2 min., nedovolené bránění).
     
    47:04
    Svou přesilovku využívá i Kobra k postupné kombinaci po obvodu útočné třetiny. Už málokdy ale svou snahu přetaví ve střelu na Hosnedla.
     
    48:08
    Zacloněného Hosnedlova výhledu se pokusil využít dalekonosnou palbou Marek Ryzák. Gólman Mostu ale zůstal ve střehu a kotouč dokázal zastavit lapačkou.
     
    48:37
    Dělovka Dominika Nováka nenašla své místo určení. Pouze se odrazila o mantinel za brankou Lukáše Hosnedla.
     
    48:55
    Hosté v plném počtu.
     
    49:19
    Vyloučení v týmu MOSTEČTÍ LVI (Štěpán Urbánek – 2 min., nedovolené bránění).
     
    49:27
    Mostu se hned zkraje povedlo vyhodit kotouč až k Langerovi. Kobra se tak musí vrátit, což se ji ne úplně daří.
     
    50:10
    Za modrou čáru do vlastní obrané třetiny si s kotoučem sjel Tomáš Šťastný. Braničtí se tak vydali na další útočnou výpravu, i tentokrát ale bez úspěchu.
     
    51:01
    Vyloučení v týmu MOSTEČTÍ LVI (Pavel Kuběna – 2 min., podrážení).
     
    51:06
    Nemuselo to trvat dlouho a Kobra mohla využít dvojnásobnou početní výhodu. Do velké šance se těsně před brankovištěm dostal Václav Zídek. svým bekhendem ale nenašel nic jiného než betony Lukáše Hosnedla.
     
    51:19
    Most pokračuje ve čtyřech.
     
    51:46
    Hostům se daří tahat čas. A to v podobě vyhozeného kotouče až k Langerovi, který tak musel puk přidržet a následně jej nasměrovat dopředu ke svým spoluhráčům.
     
    52:37
    Útočné pásmo je pro domácí hokejisty v této přesilovce jaksi prokleté. Braničtí se stále nemohou prosmýknout přes pevný obranný blok Mostu a zahrozit tak na branku hostí.
     
    53:01
    Hosté v plném počtu.
     
    53:26
    Vyloučení v týmu HC Kobra Praha (Filip Kafka – 2 min., hákování).
     
    53:38
    Mostu se v přesilovce daří být o něco akčnější než Kobře. O tom svědčí usazení se v útočném pásmu Branických, byť ke střele i hosté mají daleko.
     
    54:31
    Domácí tým následně dokázal vrátit soupeře k vlastní brance. Což se ovšem změnilo v nájezd trojice Böhm, Urbánek a Michal. K zakončení se tlačil poslední zmiňovaný, leč sudí jej zachytili v ofsajdu.
     
    55:23
    Jaroslav Šimeček se neustále snaží o rozehrávku v útočném pásmu z různých pozic, mezi kterými s pukem na holi přejíždí. Vždy ale hostům stojí v cestě obrana Kobry, čímž se puk vždy vrací k Šimečkovi.
     
    55:26
    Domácí v plném počtu.
     
    56:02
    Tlak hostů se stupňuje. K těsnému zakončení se dostal Milan Böhm, avšak Langer mu doslova skočil po kotouči, co měl u hole, a zalehl jej tělem.
     
    56:30
    Martin Mical nebyl zrovna obratný s kotoučem na modré čáře. Díky tomu se k němu po delší době dostali domácí, kteří navíc získali prostor k tomu, něco vytvořit a přenést hru na opačnou strnu ledové plochy.
     
    57:18
    Na puku jsou po buly mostečtí hokejisté. Jejich snaha o vyjetí ven z pásma je ale celkem efektivně zadržována na modré najíždějící domácími hráči.
     
    58:09
    Richard Mucha nenašel přesně před brankou Martina Čurdu. Cestu kotouči totiž zkřížili dva hráči Mostu, což umožnilo Štěpánu Urbánkovi převzetí puku do své moci.
     
    59:06
    V posledních vteřinách je ale Kobra aktivnějším týmem na ledě. Recept na mosteckou obranu ovšem stále ne a ne najít.
     
    59:27
    Tvrdě po buly vyslal puk na Langera David Šesták. Přesný ovšem vůbec nebyl, kotouč se odrazil až o plexisklo za brankou Kobry.
     
    59:43
    Kobra v posledních chvílích bojuje u vlastní branky o možnost průniku na opačný konec ledové plochy.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    Třetí třetina i přes velký tlak na obou stranách rozzuzlení duelu nepřinesla. Následuje tak pauza, po které následují samostatné nájezdy.
     
    Samostatné nájezdy začínají.
     
    1. série
    0:0
    Šimeček neproměňuje.
     
    1. série
    0:0
    Ryzák neproměňuje.
     
    2. série
    0:1
    Mical proměňuje.
     
    2. série
    1:1
    Bříška proměňuje.
     
    3. série
    1:2
    Kýhos proměňuje.
     
    3. série
    1:2
    Zídek neproměňuje.
     
    4. série
    1:3
    Čmolík proměňuje.
     
    4. série
    1:3
    Šťastný neproměňuje.
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým MOSTEČTÍ LVI.

    Rozhodující nájezd vstřelil VLADIMÍR KÝHOS
     
    Konec zápasu.
     
    Na Braníku je dobojováno! Vyrovnané utkání rozhodly až samostatné nájezdy, v nichž byli úspěšnější hosté. Ti tak dokázali zvítězit již v druhém utkání ve dvou dnech.
     
    Já se s vámi loučím, přeji hezký zbytek večera. (20:15:41)

    Vít Trubička

    Branky a nahrávky: 5. Kafka (Šteiner), 6. Šťastný (Zídek), 7. Šteiner, 35. Heldák (Pelant) – 2. Řehoř (Nedrda), 29. Šimeček (Mical, Kýhos), 32. Drašar (Kýhos, Nedrda), 32. Drašar (Mical, Kýhos), rozh. náj. Kýhos

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Šimeček (MOL)
    0:0   Ryzák (KOB)
    2. série:
    0:1   Mical (MOL)
    1:1   Bříška (KOB)
    3. série:
    1:2   Kýhos (MOL)
    1:2   Zídek (KOB)
    4. série:
    1:3   Čmolík (MOL)
    1:3   Šťastný (KOB)


    HC Kobra Praha: Sochůrek (31. Langer) – Ryzák, Šteiner, Holý, Steinocher, Zmeškal, Pelant – Zídek, Bříška, Šťastný, Novák, Hlinka, Heldák, Mucha, Kafka, Čurda, Šeba, Hrubý, Sovík
    Mostečtí Lvi: Hosnedl (Kopýtko) – Fučík, Šesták, Havlůj (C), Bártek, Hoffmann, Urbánek – Kýhos, Mical, Čmolík, Nedrda (A), Řehoř, Šimeček, Böhm, Drašar, Kuběna.

    Rozhodčí: Čáp – Dědek, Hlinka
    ocianews.com