Nitra – Slovan Bratislava 0:5 (kon.) | Ružomberok – Trenčín 2:2 (kon.) | Zlaté Moravce – Pohronie 2:2 (kon.)
Michalovce – Trnava 0:2 (kon.) | Senica – Žilina 0:4 (kon.)
konec
MFK Ružomberok
2:2 (0:2)
AS Trenčín
Sobota 08.08.2020, 19:00 • Štadión Pod Čebraťom, Ružomberok • Niké liga • 1. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek večera a někdy zase u onlajnu na počtenou! (20:55:50)
     
    Tak to byl fantastický comeback do zápasu v podání domácího celku, který ještě v osmdesáté minutě prohrával o dvě branky, ale už měl výhodu jednoho muže v poli. Poté se však děly věci. Nejprve to byla penalta, kterou bezpečně proměnil Ján Maslo prudkou střelou k tyči. V samotném závěru se navíc Ružomberok dočkal vyrovnání, když se prosadil Adam Brenkus střelou na bližší tyč.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Ružomberok právě vstřelil branku!
    Neskutečné domácí srovnávají v poslední možné minutě, takže bod nakonec ze špatně rozehraného zápasu získají! V šestnáctce se k míči dostal ADAM BRENKUS, který překonal brankáře střelou na bližší tyč.
     
    90+3
    Juha Pirinen se už chce po předchozím ataku soupeře vrátit do hry, ale rozhodčí mu to hned neumožnil. Přesto se Pirinen v současné době prohání po pažitu.
     
    90+2
    Nakonec už střela přišla, jenže hra byla těsně předtím přerušena z důvodu faulu domácího hráče. Zase se chvilku nebude hrát, což Ružomberoku nepomůže.
     
    90+1
    Ružomberok měl k dispozici další standardní situaci, na kterou dokonce přiběhl do šestnáctky Matúš Macík, zatím však nedošlo k žádnému zakončení.
     
    90
    Nastavovat se budou čtyři minuty!
     
    89
    Žlutou kartu dostává Alexander Mojžiš (MFK Ružomberok).
     
    89
    Richard Križan schytal nějaký ostřejší zákrok a zůstává ležet na hřišti, dokonce je k němu povolán lékařský tým. Tak uvidíme, jestli toto utkání dohraje.
     
    88
    Peter Ďungel vymyslel zajímavou narážečku se svým spoluhráčem, ale v tu chvíli dobře zapracovala obrana Trenčína, která nenechala Ďungela zakončit.
     
    86
    Ružomberok právě vstřelil branku!
    Tak domácí ještě mají šanci na zisk nějakých bodů v dnešním utkání! K penaltovému puntíku se postavil JÁN MASLO, který prudkou střelou k tyči nedal gólmanovi šanci.
     
    85
    Penalta pro domácí!
     
    84
    S fotbalisty v bílém to vypadá v dnešním utkání velmi dobře a vypadá to, že v dnešním utkání získají plný počet bodů. Domácí ještě nevymysleli vůbec nic.
     
    83
    Domácí záložník si špatně zpracoval míč na straně, a tak se k němu dostal soupeř z Trenčína. Ten na nic nečekal a poslal míč daleko od velkého vápna.
     
    82
    Střídání v týmu MFK Ružomberok: ze hřiště odchází Timotej Múdry, přichází Marek Zsigmund.

    Střídání v týmu MFK Ružomberok: ze hřiště odchází Tihomir Kostadinov, přichází Mário Mrva.
     
    81
    Žlutou kartu dostává Tihomir Kostadinov (MFK Ružomberok).
     
    80
    A už nám do konce utkání chybí pouhých deset minut a domácí nadále prohrávají o dva góly! S bodovými zisky Ružomberoka to nevypadá moc dobře.
     
    79
    Obrovská šance na rozhodnutí utkání neskončila gólem! Jakub Kadák se hnal sám na gólmana, kterého chtěl překonat střelou po zemi, avšak Matúš Macík zasáhl levou nohou!

    Denisa Józsová

    Branky: 86. Maslo, 90+3. Brenkus – 7. Ikoba, 33. Ikoba

    Karty:   53. Gerec (RUZ), 59. Kojnok (RUZ), 72. Kochan (RUZ), 81. Kostadinov (RUZ), 89. Mojžiš (RUZ) – 15. Yem (TRE), 37. Ikoba (TRE), 51. Križan (TRE)   67. Kapuadi (TRE)


    MFK Ružomberok: Macík – Čurma, Maslo (C), Mojžiš – Kojnok (60. Brenkus), Kostadinov (82. Mrva), Múdry (82. Zsigmund), Takáč (46. Kochan), Ďungel – Regáli (77. Kružliak), Gerec.
    Náhradníci: Krajčirík – Kmeť, Mrva, Kochan, Kružliak, Zsigmund, Brenkus.

    AS Trenčín: Bergsen – Yem, Križan, Kapuadi, Pirinen – Roguljić (C) (74. Čataković), El Mahdioui, Corryn (65. Kadák) – Azango, Ikoba (73. Šulek), Ghali (55. Bukari).
    Náhradníci: Šemrinec – Zubairu, Šulek, Čataković, Bukari, Kadák, Depetris.
    thejrc.org