Trenčín – K. Vary 7:4 (kon.) | Třinec – Vítkovice 4:3 (1:0 po s.n.) | Třinec – K. Vary 8:1 (kon.)
Vítkovice – Trenčín 7:0 (kon.)
konec
HK DUKLA Trenčín
7:4 (3:1, 2:2, 2:1)
HC Energie Karlovy Vary
Sobota 08.08.2020, 08:00 • WERK ARENA, Třinec • President Cup
Partner:
     
    59:49
    Dukla Trenčín právě vstřelila branku!
    Slovenský tým se prosazuje v oslabení. Dukla dokázala zachytit přihrávku jednoho z Energetiků a JAKUB KRIŽAN pak dokázal trefit odkrytou klec Karlových Varů. Bez asistence.
     
    59:14
    Vyloučení v týmu HK Dukla Trenčín (Ilončiak – 2 min., faul kolenem).
     
    55:22
    Současné vyloučení:
    Vyloučení v týmu HK Dukla Trenčín (Kopún – 2 min., sekání).
    Vyloučení v týmu HC Energie Karlovy Vary (Zeman – 2 min., hrubost).
     
    51:52
    Dukla Trenčín právě vstřelila branku!
    Slovenský celek se přeci jen může radovat z další trefy, Branislav Ondrašík našel perfektní kolmicí najíždějícího si TOMÁŠE BELICE, kterému se povedlo z levého kruhu rozvlnit síť v brance Ebenstreita. Asistence: Branislav Ondrašík a Matúš Jakubec.
     
    47:17
    Vyloučení v týmu HK Dukla Trenčín (Čančo – 2 min., držení).
     
    44:24
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Stíhací jízda Západočechů pokračuje, v situaci dva na jednoho předložil Zeman kotouč ADAMOVI CSABIMU, který z levého kruhu propálil Šurína v brance trenčínské Dukly. Asistence: Matěj Zeman a Matteo Kočí.
     
    38:08
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Utkání se nám poněkud dramatizuje, již to vypadalo na jasnou záležitost trenčínské Dukly, Energetici se však brankou DAVIDA VAVAŘOVSKÉHO z levého kruhu dostávají na dostřel. Asistence: Matěj Bubanec.
     
    36:34
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Tentokrát jsou však již Energetici úspěšní, z levé strany předbrankového prostoru dokázal úspěšně poslat kotouč pod víko ADAM CSABI. Asistence: Matěj Zeman.
     
    30:02
    Dukla Trenčín právě vstřelila branku!
    Tak to byla povedené trefa v podání VIKTORA PETRÍKA, slovenský centr to vzal v akci dva na dva na sebe a z mezikruží provětral síť za zády Ebenstreita. Bez asistence.
     
    25:15
    Vyloučení v týmu HK Dukla Trenčín (Kopecký – 2 min., nedovolené bránění).
     
    23:36
    Dukla Trenčín právě vstřelila branku!
    Ebenstreit v brance Varů si dokázal poradit s akci dva na nikoho, útok, ve kterém následně Dukla pokračovala však nakonec brankou přeci jen končí. Z předbrankového prostoru se prosazuje slovenský bek RICHARD ĎURINA. Asistence: Samuel Honzek.
     
    17:31
    Dukla Trenčín právě vstřelila branku!
    Trenčín si však bere ihned svůj náskok zpět, famózní průnik do předbrankového prostoru předvedl SAMUEL HONZEK, který z blízka propálil Ebenstreita. Bez asistence.
     
    17:28
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Tak to byla parádní trefa v podání MATĚJE ZEMANA! Karlovarský útočník si s kotoučem najel do pravého kruhu, odkud vymetl prostor pod břevnem. Asistence: Matteo Kočí a Adam Csabi.
     
    07:18
    Dukla Trenčín právě vstřelila branku!
    Slováci se prosazují znovu, MICHALU HRUŠKOVI se totiž povedlo překonat Ebenstreita dělovkou z levé strany kluziště a Dukla tak vede 2:0. Asistence: Jakub Kopecký.
     
    03:17
    Dukla Trenčín právě vstřelila branku!
    Útočné snahy Trenčína se vyplatily, VIKTOR PETRÍK teď propálil Ebenstreit a Dukla jde do vedení. Bez asistence.

    Jakub Kotajny

    Branky a nahrávky: 4. Petrík, 8. Hruška (Kopecký), 18. Honzek, 24. Ďurina (Honzek), 31. Petrík, 52. Belic (Ondrašík, Jakubec), 60. Križan – 18. Zeman (Kočí, Csabi), 37. Csabi (Zeman), 39. Vavařovský (Bubanec), 45. Csabi (Zeman, Kočí)


    HK DUKLA Trenčín: Šurín (Krajčí) – Hruška, Kopún, Lehocký, Jakubec, Ďurina, Ilončiak, Čančo, Podoláček – Križan, Honzek, Kopecký, Ondrašík, Petrík, Belic, Marčinčík, Párička, Tokoš, Chudoba, Porubský.
    HC Energie Karlovy Vary: Ebenstreit (Maleček)– Anton, Dorot, Kočí, Prokop, Vican – Zeman, Pastor, Csabi, Palaj, Bubanec, Trögner, Ondrejka, Váňa, Vavařovský.

    Rozhodčí: Puzczok – Klimek, Szewieczek
    thejrc.org