Chomutov – Mostečtí Lvi 0:0 (zruš.) | Třebíč – Žďár n/S 7:4 (kon.) | Tábor – Kolín 0:0 (18:00)
Kadaň – Klatovy 0:0 (zruš.) | Sokolov – Litoměřice 0:0 (zruš.) | Benátky n/J – Vrchlabí 0:3 (kon.)
Havířov – Znojmo 3:4 (kon.) | Kopřivnice – Frýdek-M. 2:3 (kon.) | Příbram – Kobra 2:4 (kon.)
Kadaň – Cheb 5:2 (kon.)
konec
AZ Havířov
3:4 (0:0, 2:1, 1:3)
HC LERAM Orli Znojmo
Úterý 11.08.2020, 18:00 • Gascontrol Aréna, Havířov • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:01
    Orli právě vstřelili branku!
    Parádní obrat Orlů je dokonán. RADIM MATUŠ po rychlé akci z pravého kruho opět trefil křížnou střelou prostor nad pravým Haasovým betonem a je to 3:4. Asistence: Tomáš Svoboda.
     
    53:50
    Orli právě vstřelili branku!
    Tentokrát Orli výborně napadali v útočném pásmu a opět využili havířovskou chybu ke vstřelení gólu. Puk se dostal na brankoviště k TOMÁŠI SVOBODOVI, který neměl problém jej zavěsi do odkryté části branky – 3:3. Asistence Radim Matuš a Dominik Tejnor.
     
    52:16
    Orli právě vstřelili branku!
    Hosté využívají nepřesnost v havířovské rozehře a snižují na 2:3. TOMÁŠ SVOBODA dostal přihrávku krásně do jízdy na pravé křídlo a prudkou křížnou střelou nad beton překonává Haase. Asistence Jakub Köver a Adam Sedlák.
     
    49:18
    Havířov právě vstřelil branku!
    OLIVER KETNER bombou propálil Groha mezi betony a AZ vede 3:1. Asistence: Filip Seman a Jakub Doktor.
     
    37:35
    Havířov právě vstřelil branku!
    Havířov chvíli poté zvyšuje na 2:1, když po střele Ketnera přejel před výhledem brankáře JAN MARUNA a puk dokonce tečoval do brány. Asistence: Oliver Ketner a Dominik Sklenář.
     
    36:23
    Havířov právě vstřelil branku!
    Havířov dorovnává krok se Znojmem. Využívají tak přesilovku. Střelu Procházky tečoval za záda Groha FILIP SEMAN. Asistence: Ondřej Procházka, Antonín Bořuta.
     
    31:48
    Orli právě vstřelili branku!
    Hosté se dostali k puku v útočném pásmu. Po přihrávce Rouska se ke střele od modré čáry odhodlal DAVID FICEK. Jeho střela trefila nejprve levou tyč a poté pravou tyč brány a zapadla do sítě. Asistence: Tomáš Rousek.

    Tomáš Vlček

    Daniel Wróbel

    Branky a nahrávky: 37. Seman (Procházka, Bořuta), 38. Maruna (Ketner, Sklenář), 50. Ketner (Seman, Doktor) – 32. Ficek (Rousek), 53. Svoboda T. (Köver, Sedlák), 54. Svoboda T. (Matuš, Tejnor), 58. Matuš (Svoboda T.)


    AZ Havířov: Stezka (30. Haas) – Bořuta, Mrowiec, Rašner, Rutar, Ševěček, Chroboček, Ketner – Doktor, Seman, Procházka – Zdeněk, Bednář, Adamský – Mrva, Maruna (C), Sklenář – Suchý, Cihlář, Dvořák.
    HC LERAM Orli Znojmo: Groh (Peschek) – Sedlák, Čermák, Stránský, Tejnor, Šana, Ficek – Svoboda T., Matuš (C), Havlík – Beránek, Podešva, Oščadal – Köver, Svoboda O., Molnár – Rousek

    Rozhodčí: Trombík, Novák – Opravil, Klimek

    Diváci: 400
    thejrc.org