Pardubice – Mountfield HK 0:1 (kon.) | Třinec – Zlín 5:2 (kon.) | Motor ČB – Plzeň 4:2 (kon.)
K. Vary – Litvínov 5:0 (kon.) | Kladno – Sparta 3:2 (kon.) | Liberec – Mladá Boleslav 2:0 (kon.)
Kometa Brno – Olomouc 2:4 (kon.) | Přerov – Vítkovice 1:7 (kon.)
konec
Rytíři Kladno
3:2 (0:0, 2:0, 1:2)
HC Sparta Praha
Úterý 11.08.2020, 18:00 • ČEZ stadion, Kladno • Generali Česká Cup • Skupina A
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.
     
    Hezký úterní večer přeji všem příznivcům hokeje. V rámci přípravy na novou sezónu budeme sledovat utkání v Generali Česká Cupu. O body do tabulky ve skupině A si to rozdají prvoligový tým Rytíři Kladno a extraligová HC Sparta Praha.
     
    Rytíři Kladno

    Pro kladenské Rytíře to bude vůbec první duel v přípravě. Kvůli pozitivnímu nálezu koronaviru u jednoho z hráčů musel jít celý celek do karantény. Dva plánované duely s Ústím nad Labem tak byly úplně zrušeny, zápasy s Plzní a Českými Budějovicemi v Generali Česká Cupu pak odloženy. Ostrý duel se Spartou Praha tak prověří to, jak se Kladno připravovalo na Chance ligu, do které se po roce v nejvyšší soutěži zase vrátilo, když se nedokázalo zachránit a skončilo poslední. Nicméně touha vrátit se zase zpátky je obrovská a na novou sezónu se Rytíři už moc těší. Aby ne, vždyť poslední zápas sehráli na začátku března v Litvínově, kde padli 2:6 a definitivně tak sestoupili. Nyní už vše hodili za hlavu a netají se ambicemi vrátit se zase zpět.
     
    HC Sparta Praha

    To sparťané už na led co se týče utkání, vyjeli. V prvním kole Generali Česká Cupu sehráli duel s Plzní, která po lítém boji zvítězila 4:3 po prodloužení. S dvěma body tak jsou indiáni na druhém místě, Sparta po pondělní výhře 5:2 nad Motorem okupuje první příčku se čtyřmi nody. Kladno zatím nemá ani bod, ale jak už bylo zmíněno, jeho zápasy byly odloženy. Hráči Sparty měli uplynulou sezónu, která byla po odehrání základní části zrušena kvůli pandemii koronaviru, velmi dobře rozjetou. Skončili na třetím místě a těšili se na vyřazovací boje. Ale nakonec z toho sešlo a i v novém ročníku nejvyšší soutěže budou pomýšlet na nejvyšší příčky.
     
    Vzájemná utkání

    V uplynulém ročníku extraligy sehrály oba celky celkem čtyři duely. Dvakrát se z výhry radovalo Kladno, dvakrát pak Sparta. Jedno je jisté, další vzájemný duel v Tipsport extralize minimálně v nadcházejícím ročníku v nejvyšší tuzemské soutěži nepřidají, jen v rámci probíhajícího nově vzniklého poháru, který hrají všechny extraligové celky a dva z Chance ligy. A sice Kladno a Přerov.
     
    Kvůli stále ještě probíhajícím opatřením kvůli koronaviru bude utkání odehráno jen s omezeným množstvím diváků.
     
    Úvodní sestavy:

    Rytíři Kladno: Košarišťan (Jiroušek) – Zelingr, Kehar (A), V. Sorokin, Štochl, Zajíc, Mikliš, Ticháček – Bernat, Račuk (C), Š. Bláha – Routa, Kubík, Guman – Š. Jelínek, Pitule (A), Hlava – Bláha, Filip, Urban.

    HC Sparta Praha: Neužil (Machovský) – Piskáček, Košťálek, M. Jandus, Kalina, T. Pavelka (A), Jeřábek, Klodner – Rousek, Horák, Řepík (C) – Kudrna, Sukeľ, Zikmund – Dvořáček, Říčka, Pšenička – Buchtele, Pech, Tomášek (A).

    Rozhodčí: Horák, Sýkora – Komárek, Hnát.
     
    Pikantní příchuť bude mít tento duel pro Ladislava Zikmunda, jenž ještě v minulé sezóně válel za kladenské Rytíře. Dnes se poprvé postaví proti svým bývalým spoluhráčům v dresu pražské Sparty.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:23
    Úvodní vhazování vyhrála Sparta a hned se s pukem natlačila do útočného pásma. Po střele Romana Horáka pak lapačkou zasáhl Andrej Košarišťan a raději pak přerušil hru.
     
    00:45
    Aktivní sparťané znovu napadli rozehrávku Kladna a už jsou opět v útočné třetině. Obrana Rytířů se tak snaží nepustit soupeře do žádného zakončení.
     
    01:08
    Na druhé straně musel hasit nebezpečí před brankou Jakuba Neužila Tomáš Pavelka, někdejší bek Litvínova zmařil pokus Nicolase Hlavy.
     
    02:04
    Posléze se znovu Rytíři bránili dalšímu tlaku Sparty, znovu ale pro Kladno dopadlo vše dobře a už mají jeho hráči kotouč na svých holích.
     
    02:44
    Košťálkova střela končí na Vševolodovi Sorokinovi a Sparta znovu ukazuje, jak moc touží po úvodní brance. Zatím je jí na kluziště plno.
     
    03:29
    Vyloučení v týmu HC Sparta Praha (Michal Řepík – 2 min., podrážení).
     
    03:29
    Jako první si přesilovou hru zahraje Kladno při vyloučení Michala Řepíka a pokusí se tak nastartovat první útočnou akci.
     
    04:15
    Zatím se však početní výhoda kladenským Rytířům vůbec nedaří a Sparta se poprvé osvobodila. Domácí tak musejí další akci zakládat z hloubi vlastního obranného pásma.
     
    04:53
    Šimon Jelínek nabral rychlost a nabruslil si na pravý kruh, odkud poslal pěknou střelu, ale jeho stahovačka skončila jen vedle tyče Neužilovy branky.
     
    05:29
    Sparťané se ubránili a nyní jsou už v plném počtu.
     
    05:44
    Lukáš Rousek sice dostával puk od svého spoluhráče, ale ten mu u čepele přeskočil. Nakonec ho nezpracoval a v moci má kotouč zase obrana Kladna, které jde znovu dopředu.
     
    06:40
    Rytíři vytěsnili svého soupeře až k jeho obrannému pásmu a Sparta tak vše začíná zase od začátku.
     
    07:17
    David Routa zkusil vystřelit skrze obránce Petra Kalinu, ale druhý jmenovaný puk zachytil a následně ho dostal do středního pásma tak, aby z toho nebylo zakázané uvolnění.
     
    08:33
    Další slibně se rozvíjející akci sparťanského týmu zastavilo postavení mimo hru a ta se stěhuje do středního pásma. Vhazovat se tak bude blíže brance kladenských Rytířů.
     
    09:05
    Kladenští sice rozbourali rozehrávku Sparty, puk se ale dostal před Jakuba Neužila, kde si ho do své moci převzal Ladislav Zikmund a už zakládá akci proti svým bývalým spoluhráčům.
     
    10:06
    Následně pak se právě Ladislav Zikmund dostal před Andreje Košarišťana, ale jeho přízemní pokus šel jen vedle jeho brány.
     
    10:54
    A Andrej Košarišťan se opět zaskvěl, když z levého kruhu lapil do lapačky svižný pokus Radka Jeřábka a hra je opět pozastavena. Vhazovat se bude po levé ruce slovenského brankáře ve službách Kladna.
     
    11:06
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (Tomáš Pitule – 2 min., vysoká hůl).
     
    11:06
    I Sparta si zahraje první početní výhodu. Tomáš Pitule zvedl svoji hůl příliš vysoko a už sedí na lavici hanby.
     
    11:14
    Košarišťan musel zase do akce, střelu z pravého kruhu dostal do bezpečí a následně pak obrana Kladna odpálila puk až před branku Jakuba Neužila.
     
    12:04
    Jakub Neužil byl daleko ze své branky, u pravého kruhu pak zastavil pokus kladenského hráče, jenž se mohl dostat do šance ve vlastním oslabení. Nejprve mu vypíchl puk a poté ještě betonem zablokoval nahození kotouče.
     
    13:06
    Tomáš Pitule je na ledové ploše a to znamená, že i Kladenští své první oslabení zvládli a jsou už v plném počtu.
     
    14:08
    V rohu kladenského útočného pásma vznikl souboj o kotouč, až po delší době ho dostali na své hokejky hráči Kladna a rozvinuli další akci. Z pravé strany pak pálil nebezpečně Šimon Jelínek a moc nechybělo, aby Kladno vedlo! Proti byl Jakub Neužil, který proti němu zasáhl.
     
    15:26
    Piskáček podpořil útok a Lukáš Rousek mu posílal puk na levou stranu, ale bylo to hodně nepřesné a puk tak končí na obraně kladenského celku.
     
    16:05
    Pech dobře viděl najíždějícího Lukáše Pecha, který zamíchal kotoučem a před Košarišťanem bylo znovu velmi rušno. Brankář Kladna ale zachoval čistou hlavu a dobrým zákrokem svůj tým podržel.
     
    16:54
    Kladenští byli opět hodně aktivní a před Neužilem si vytvořili další menší tlak, tentokráte však brankáři Sparty pomohla obrana a ta kotouč dostala do bezpečí.
     
    17:27
    Vyloučení v týmu HC Sparta Praha (Matúš Sukeľ – 2 min., podrážení).
     
    17:53
    Rytíři dostali v závěru první třetiny další přesilovou hru a už se snaží dostat se do zámku před brankou Jakuba Neužila, ale obránci Sparty jsou zatím proti.
     
    18:29
    David Tomášek ustál souboj se soupeřem a poté poslal kotouč až před Andreje Košarišťana. Kladno tak zakládá další přesilovkovou akci ze svého obranného pásma.
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny.
     
    19:25
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (Ondřej Mikliš – 2 min., vysoká hůl).
     
    19:27
    Sparta je v plném počtu a začíná její přesilová hra, ze které byly ukrojeny pouhé dvě vteřiny.
     
    19:41
    Vyloučení v týmu HC Sparta Praha (Jan Košťálek – 2 min., sekání).
     
    19:41
    Síly na ledě se ale bleskově zase srovnaly. Košťálek vysekl kladenskému hráči hůl a sudí vše dobře viděl. Hráč Sparty je na trestné a vidíme hru ve čtyřech hráčích na obou stranách.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    První třetina utkání mezi Kladnem a Spartou Praha je minulostí. Na začátku byla lepším týmem Sparta, která si vytvářela před kladenskou brankou nebezpečné akce, ovšem pak Rytíři prakticky srovnali hru a i oni hrozili před Jakubem Neužilem. Nicméně oba brankáři jsou zatím bezchybní, připsali si několik zákroků a mnohdy jim pomohla i obrana. Uvidíme, co nám nabídne druhá třetina, která začne přibližně v 18:45 a snad se už dočkáme nějakých branek. To je to, co zatím tomuto duelu chybí.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:53
    Z pravé strany vyslal zblízka střelu Michal Řepík, trefil ale jen beton Košarišťana.
     
    21:25
    Kladno je v plném počtu.
     
    21:41
    A také Sparta je kompletní.
     
    21:47
    Vyloučení v týmu HC Sparta Praha (Radek Jeřábek – 2 min., nedovolené bránění).
     
    21:47
    Kompletní stav hráčů na obou stranách ale příliš dlouho nevydržel. Na trestnou zamířil Jeřábek a Kladno má k dispozici další přesilovou hru.
     
    22:43
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Využitá přesilová hra a Kladno jde do vedení. Nicolas Hlava postrčil puk do prostoru mezi kruhy, kde byl dobře postavený ŠTĚPÁN BLÁHA a jeho následná svižná střela pak zapadla za záda Jakuba Neužila – 1:0. Asistence: Nicolas Hlava.
    22:43 Štěpán BLÁHA - 1:0

    Zdroj: hokejkatv.cz
     
    23:46
    Roman Horák v souboji o kotouč za kladenskou brankou získal nakonec puk a jeho tým se pokouší ohrozit branku Andreje Košarišťana.
     
    24:30
    Místo toho přišel rychlý protiútok a do akce musel opět Jakub Neužil, na kterého šla další nebezpečná střela. A Rytíři i nadále obléhají jeho branku.
     
    25:41
    David Routa se natlačil před Jakuba Neužila, ten nakonec přikryl kotouč lapačkou a před dotěrnými hráči Kladna pak raději přerušil hru.
     
    26:25
    Tomáš Urban poslal kotouč na sparťanskou branku, ale Jan Piskáček předvedl další dobrý obranný zákrok a má puk ve své moci. Neužil tak nemusel do žádného zákroku.
     
    27:24
    Martin Jandus vystřelil z dálky, proti němu se postavil Jiří Ticháček, který nepustil obránce Sparty k přesnějšímu zakončení a Kladno pak opět otáčí hru na opačnou stranu.
     
    27:59
    Adam Kubík si sjel před Neužila, ale jeho následný pokus mezi třemi tyčemi neskončil.
     
    28:33
    Adam Kubík poslal na pravou stranu kotouč pro Tomáše Gumana, který okamžitě pálil a vyznamenat se dalším zákrokem musel brankář Sparty Jakub Neužil.
     
    29:08
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Sparťané chybovali v rozehrávce ve svém pásmu, k puku se pak dostal ŠIMON JELÍNEK, jenž se prosmýkl okolo obránce soupeře a z pravé strany zakončil. Neužil jeho pokus vyrazil na levou stranu a Jelínek pak ještě objel branku a kotouč do ní zasunul. S menším přispěním betonu brankáře Sparty pak skončil v síti – 2:0. Bez asistence.
    29:08 Šimon JELÍNEK - 2:0

    Zdroj: hokejkatv.cz
     
    29:50
    Vyloučení v týmu HC Sparta Praha (David Dvořáček – 2 min., držení).
     
    30:33
    Další přesilovka pro Kladno, komplikace pro Spartu. Rytíři jsou rozjetí a tlačí se znovu před branku svého soupeře.
     
    30:52
    Vyloučení v týmu HC Sparta Praha (Jan Piskáček – 2 min., podrážení).
     
    30:52
    Trenér Sparty Josef Jandač si bere oddychový čas, aby promluvil ke svým svěřencům. Další faul provedl Piskáček a Kladno si zahraje pět na tři.
     
    31:37
    Po nepřesné střele Sorokina zachytil puk jeden z beků Sparty a poslal ho opět až před branku Kladna. Sparťané si tak na chvíli mohou vydechnout.
     
    31:50
    Sparta je ve čtyřech hráčích a to nejhorší má za sebou.
     
    32:21
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (Matyáš Zelingr – 2 min., podrážení).
     
    32:48
    Znovu se hraje ve čtyřech hráčích a Spartě za chvíli vyprší další trest a zahraje si zkrácenou přesilovou hru.
     
    32:52
    Sparta je v plném počtu.
     
    33:26
    Nebezpečnou střelu vyslal Lukáš Pech směrem na Andreje Košarišťana a brankář Kladna tak musel znovu do akce. Puk má ve své moci a stále tak hájí nulu na svém kontě.
     
    34:21
    Kladno je v plném počtu.
     
    35:25
    Sorokin nepustil soupeře do zakončení a kotouč tak mají opět u sebe hráči Kladna, kteří spěchají do útočného pásma. Sparťané se tak vracejí zpět, aby se ubránili.
     
    36:21
    Martin Kehar přišel o puk, následně ho získal Tomáš Pavelka a poté se dostali hosté až před kladenskou klec, střela druhého jmenovaného pak končí mimo tři kladenské tyče.
     
    37:03
    Lukáš Rousek nabral v obranném pásmu rychlost a dostal se do středního pásma. Jenže tam o něj záhy přišel a možnost Sparty zaútočit je tak ta tam.
     
    38:36
    Před Jakubem Neužilem bylo opět rušno. Marek Račuk vyslal od mantinelu přízemní pokus, který si Neužil pohlídal a puk u levé tyče dostal k sobě. Hra je přerušena a vhazuje se po jeho levé ruce.
     
    39:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny.
     
    39:21
    Martin Jandus udělal dva rychlé kroky a poté z hrany pravého kruhu vystřelil. Jeho svižný pokus ale zastavil Andrej Košarišťan a poté okamžitě kotouč rozehrál svým spoluhráčům.
     
    39:59
    Vteřinu před vypršením prostřední části hry je tu ještě jedno přerušení a vhazovat se bude ve středovém kruhu.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Čtyřicet minut hry je minulostí a konečně nám utkání nabídlo dva góly. Oba se třepotaly v síti Sparty. Ve třiadvacáté minutě využil přesilovou hru Štěpán Bláha a poslal Kladno do vedení. O sedm minut později se pak prosadil Šimon Jelínek a Rytíři tak mají slibný dvoubrankový náskok. Čeká nás ještě hodně zajímavá třetí třetina, ve které se Sparta bude snažit o návrat do zápasu. Ta začne přibližně v 19:39.
     
    Třetí dějství začne s menším zpožděním, u jedné z branek nevydržela boční síťka a objevila se v ní díra. Ledaři už vše dávají rychle do pořádku.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:18
    Už je vše v pořádku a třetí třetina je tedy v plném proudu. U puku je Sparta a velmi rychle přesouvá hru před kladenskou branku.
     
    41:05
    Radek Jeřábek od modré čáry nahodil kotouč před domácí klec, ale nikdo z jeho spoluhráčů před Andrejem Košarišťanem nezakončil.
     
    42:02
    Matúš Sukeľ zrychlil, nabruslil si do levého kruhu a odtud vyslal pořádnou jedovku, kterou vyzkoušel pozornost svého krajana v domácí brance. Hra je opět přerušena a buly proběhne po pravé ruce Andreje Košarišťana.
     
    42:14
    Sparta právě vstřelila branku!
    Nyní se to už hostům povedlo a dostávají se svému soupeři na dostřel jediné branky, jsou tedy zpět v utkání. Před kladenskou brankou se dobře postavil DAVID TOMÁŠEK a tečovanou střelou pak dostal puk za záda domácího brankáře – 2:1. Asistence: Martin Jandus a Petr Kalina.
    42:14 David TOMÁŠEK- 2:1

    Zdroj: hokejkatv.cz
     
    43:57
    Sparťané notně ožili a opět se dostali do blízkosti kladenské branky. Mají velkou snahu vyrovnat, ale Andrej Košarišťan je proti.
     
    44:41
    Matúš Sukeľ znovu ohrozil branku Andreje Košarišťana a brankář Kladna se zaskvěl dalším přesným zákrokem, po kterém přerušuje hru.
     
    45:36
    Michal Řepík sebral soupeři puk a poté z levé strany vystřelil, jeho střelecký pokus ale nepatřil do kategorie těch přesných a hlavně povedených.
     
    46:15
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (Vševolod Sorokin – 2 min., krosček).
     
    46:28
    Dobrá příležitost pro Spartu, která má šanci srovnat v nabídnuté přesilové hře.
     
    47:00
    Štěpán Bláha vypíchl puk střílejícímu hráči Sparty a poté ho zavezl až před branku Jakuba Neužila. Pošetřil tak cenné vteřiny z kladenské početní nevýhody.
     
    47:38
    Andrej Košarišťan lapil do lapačky svižnou ránu Petra Kaliny a opět podržel Kladno. Také znovu přerušuje hru.
     
    48:15
    Kladno je v plném počtu.
     
    50:08
    Jsme za polovinu třetí třetiny a Kladno stále drží jednobrankový náskok.
     
    50:44
    Adam Kubík poslal puk na Tomáše Gumana, který od pravého mantinelu nahodil puk před branku Neužila, ale tam nikoho neměl. Na druhé straně pak zblízka nepřekonal Košarišťana Martin Jandus.
     
    51:59
    Michal Řepík přišel ve středním pásmu o kotouč, nicméně se k němu sparťané dostali zase zpátky a už směřují bez nějakých průtahů až před branku Andreje Košarišťana.
     
    52:39
    Závar před brankou Kladna. Několik hráčů Sparty se snažilo dopíchnout puk za záda Andreje Košarišťana, avšak neúspěšně. Hra je pozastavena a nyní uklidňuje potyčku mezi oběma tábory jeden z hlavních sudích.
     
    53:13
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Rytíři znovu svému soupeři odskakují na rozdíl dvou branek. Po pěkné souhře našel Tomáš Urban na levé straně volného ONDŘEJE BLÁHU, který poté prudkou ranou trefil kotouč pod víko sparťanské branky – 3:1. Asistence: Tomáš Urban.
    53:13 Ondřej BLÁHA - 3:1

    Zdroj: hokejkatv.cz
     
    54:32
    Sparťané nepolevují a snaží se o další kontaktní branku, naproti tomu Kladno nikam nespěchá a svůj slibný náskok snaží hájit.
     
    55:29
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (Nicolas Hlava – 2 min., hrubost).
     
    55:54
    Po kombinaci Sparty získali kotouč Rytíři a hned ho poslali až před Jakuba Neužila. Sparťané tak musejí zakládat další akci od jeho svatyně.
     
    57:29
    Kladno je v plném počtu. Spartě začíná velmi rychle ubíhat čas, na to, aby s utkáním něco udělala, má dvě a půl minuty.
     
    57:40
    Lavička Sparty si bere oddechový čas.
     
    57:40
    Branka Pražanů je prázdná, Sparta to zkouší se šesti bruslaři v poli.
     
    58:00
    Hrají se poslední minuty třetí třetiny.
     
    58:09
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparťané se při hře bez brankáře dostávají Kladnu opět na dostřel jediné branky. Na sebe to vzal TOMÁŠ PAVELKA, který svou střelu z pravé strany procedil za Košarišťanova záda – 3:2. Asistence: Matúš Sukeľ a Jan Buchtele.
    58:09 Tomáš PAVELKA - 3:2

    Zdroj: hokejkatv.cz
     
    58:44
    Sparta je znovu bez brankáře a ještě se pokusí o vyrovnání.
     
    59:42
    Kladno se urputně brání tlaku Sparty, která je před Košarišťanem hodně nebezpečná. Rytíři však zatím svůj náskok drží a už to i vypadá, že ho udrží.
     
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno. Kladno nakonec poráží Spartu 3:2 a zapisuje do tabulky ve skupině A v prvním utkání tři body. Sparta celou dobu tahala za kratší konec. V závěru vykřesala jiskru naděje, když se při hře bez brankáře dostala na kontakt, ale vyrovnat se jí už nepodařilo. Sledovali jsme pohledné utkání, ve kterém se z výhry raduje účastník Chance ligy nad extraligovou Spartou.
     
    Utkání sledovalo 500 diváků.
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek úterního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit opět na shledanou. (20:18:58)

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 23. Š. Bláha (Hlava), 30. Š. Jelínek, 54. O. Bláha (Urban) – 43. Tomášek (M. Jandus, Kalina), 59. T. Pavelka (Sukeľ, Buchtele)


    Rytíři Kladno: Košarišťan (Jiroušek) – Zelingr, Kehar (A), V. Sorokin, Štochl, Zajíc, Mikliš, Ticháček – Bernat, Račuk (C), Š. Bláha – Routa, Kubík, Guman – Š. Jelínek, Pitule (A), Hlava – O. Bláha, Filip, Urban.
    HC Sparta Praha: Neužil (Machovský) – Piskáček, Košťálek, M. Jandus, Kalina, T. Pavelka (A), Jeřábek, Klodner – Rousek, Horák, Řepík (C) – Kudrna, Sukeľ, Zikmund – Dvořáček, Říčka, Pšenička – Buchtele, Pech, Tomášek (A).

    Rozhodčí: Horák, Sýkora – Komárek, Hnát

    Diváci: 500
    thejrc.org