Pardubice – Mountfield HK 0:1 (kon.) | Třinec – Zlín 5:2 (kon.) | Motor ČB – Plzeň 4:2 (kon.)
K. Vary – Litvínov 5:0 (kon.) | Kladno – Sparta 3:2 (kon.) | Liberec – Mladá Boleslav 2:0 (kon.)
Kometa Brno – Olomouc 2:4 (kon.) | Přerov – Vítkovice 1:7 (kon.)
konec
Rytíři Kladno
3:2 (0:0, 2:0, 1:2)
HC Sparta Praha
Úterý 11.08.2020, 18:00 • ČEZ stadion, Kladno • Generali Česká Cup • Skupina A
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:09 Tomáš PAVELKA - 3:2

    Zdroj: hokejkatv.cz
     
    58:09
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparťané se při hře bez brankáře dostávají Kladnu opět na dostřel jediné branky. Na sebe to vzal TOMÁŠ PAVELKA, který svou střelu z pravé strany procedil za Košarišťanova záda – 3:2. Asistence: Matúš Sukeľ a Jan Buchtele.
    53:13 Ondřej BLÁHA - 3:1

    Zdroj: hokejkatv.cz
     
    53:13
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Rytíři znovu svému soupeři odskakují na rozdíl dvou branek. Po pěkné souhře našel Tomáš Urban na levé straně volného ONDŘEJE BLÁHU, který poté prudkou ranou trefil kotouč pod víko sparťanské branky – 3:1. Asistence: Tomáš Urban.
    42:14 David TOMÁŠEK- 2:1

    Zdroj: hokejkatv.cz
     
    42:14
    Sparta právě vstřelila branku!
    Nyní se to už hostům povedlo a dostávají se svému soupeři na dostřel jediné branky, jsou tedy zpět v utkání. Před kladenskou brankou se dobře postavil DAVID TOMÁŠEK a tečovanou střelou pak dostal puk za záda domácího brankáře – 2:1. Asistence: Martin Jandus a Petr Kalina.
    29:08 Šimon JELÍNEK - 2:0

    Zdroj: hokejkatv.cz
     
    29:08
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Sparťané chybovali v rozehrávce ve svém pásmu, k puku se pak dostal ŠIMON JELÍNEK, jenž se prosmýkl okolo obránce soupeře a z pravé strany zakončil. Neužil jeho pokus vyrazil na levou stranu a Jelínek pak ještě objel branku a kotouč do ní zasunul. S menším přispěním betonu brankáře Sparty pak skončil v síti – 2:0. Bez asistence.
    22:43 Štěpán BLÁHA - 1:0

    Zdroj: hokejkatv.cz
     
    22:43
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Využitá přesilová hra a Kladno jde do vedení. Nicolas Hlava postrčil puk do prostoru mezi kruhy, kde byl dobře postavený ŠTĚPÁN BLÁHA a jeho následná svižná střela pak zapadla za záda Jakuba Neužila – 1:0. Asistence: Nicolas Hlava.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 23. Š. Bláha (Hlava), 30. Š. Jelínek, 54. O. Bláha (Urban) – 43. Tomášek (M. Jandus, Kalina), 59. T. Pavelka (Sukeľ, Buchtele)


    Rytíři Kladno: Košarišťan (Jiroušek) – Zelingr, Kehar (A), V. Sorokin, Štochl, Zajíc, Mikliš, Ticháček – Bernat, Račuk (C), Š. Bláha – Routa, Kubík, Guman – Š. Jelínek, Pitule (A), Hlava – O. Bláha, Filip, Urban.
    HC Sparta Praha: Neužil (Machovský) – Piskáček, Košťálek, M. Jandus, Kalina, T. Pavelka (A), Jeřábek, Klodner – Rousek, Horák, Řepík (C) – Kudrna, Sukeľ, Zikmund – Dvořáček, Říčka, Pšenička – Buchtele, Pech, Tomášek (A).

    Rozhodčí: Horák, Sýkora – Komárek, Hnát

    Diváci: 500
    thejrc.org