Pardubice – Mountfield HK 0:1 (kon.) | Třinec – Zlín 5:2 (kon.) | Motor ČB – Plzeň 4:2 (kon.)
K. Vary – Litvínov 5:0 (kon.) | Kladno – Sparta 3:2 (kon.) | Liberec – Mladá Boleslav 2:0 (kon.)
Kometa Brno – Olomouc 2:4 (kon.) | Přerov – Vítkovice 1:7 (kon.)
konec
Banes Motor České Budějovice
4:2 (1:0, 1:2, 2:0)
HC Škoda Plzeň
Úterý 11.08.2020, 17:30 • Budvar aréna • Generali Česká Cup • Skupina A
Předzápasové kurzy
Partner:
    54:56 Zdeněk DOLEŽAL - 4:2

    Zdroj: hokejkatv.cz
     
    54:56
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Motor využívá poprvé početní výhodu a vede už o dvě branky! ZDENĚK DOLEŽAL dostal přihrávku na střed hřiště a jeho fantastická dělovka propálila naprosto vše, co jí stalo v cestě. Asistence: Roman Přikryl.
    49:30 Matěj TOMAN - 3:2

    Zdroj: hokejkatv.cz
     
    49:30
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Jihočeši předvedli rychlou protiakci, po které se dostávají znovu do vedení! Matěj Toman táhl přečíslení dva na jednoho, načež poslal přihrávku na Ivana Lytvynova. Ten sice svou střelou minul, ale k puku se znovu dostal MATĚJ TOMAN, který ještě stihl zasunout puk k tyči! Asistence: Ivan Lytvynov a Radek Prokeš.
    37:33 Václav KARABÁČEK - 2:2

    Zdroj: hokejkatv.cz
     
    37:33
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Jihočeši ovšem ještě před druhou sirénou srovnávají stav zápasu! VÁCLAV KARABÁČEK nejprve zkoušel střelu ze středu, kterou Dominik Pavlát vykopl jen před sebe. Tam se nejrychleji dostal právě domácí hráč s číslem osm, který v pádu posunul kotouč až za brankovou čáru! Asistence: Albert Michnáč.
    35:17 Petr KODÝTEK - 1:2

    Zdroj: hokejkatv.cz
     
    35:17
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A Škoda se ještě v třetině dostává do vedení! PETR KODÝTEK vypálil z vrcholku kruhu nad lapačku budějovického gólmana, který na střelu nedokázal zareagovat. Asistence: Jakub Pour.
    33:49 Tomáš MERTL - 1:1

    Zdroj: hokejkatv.cz
     
    33:49
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Západočeši měli obrovskou převahu, kterou nakonec využili ke vstřelení branky. Milan Gulaš našel na středu hřiště volného TOMÁŠE MERTLA, který se trefil přesně k tyči. Asistence: Milan Gulaš a Pavel Musil.
    19:24 Zdeněk DOLEŽAL - 1:0

    Zdroj: hokejkatv.cz
     
    19:24
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Přesilová hra sice využita nebyla, jenže těsně po ní se Motor dostává do vedení! Daniel Voženílek vymyslel skvělou přihrávku od mantinelu před branku, kam si sjel úplně volný ZDENĚK DOLEŽAL, který střelou z první rozvlnil síť plzeňské branky! Asistence: Daniel Voženílek a Roman Přikryl.

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 20. Z. Doležal (D. Voženílek, R. Přikryl), 38. Karabáček (Michnáč), 50. Toman (Lytvynov, Prokeš), 55. Z. Doležal (R. Přikryl) – 34. Mertl (Gulaš, P. Musil), 36. Kodýtek (Pour)


    Banes Motor České Budějovice: Strmeň (Čiliak) – Vydarený (A), Lytvynov, Pýcha (C), Suchánek, Slováček, Svach – M. Novák, Gilbert, Michnáč – Jonák, Prokeš, Karabáček – D. Voženílek, R. Přikryl, Z. Doležal – Beránek, Raška I, Toman.
    HC Škoda Plzeň: Pavlát (Micka) – Lang, Čerešňák, L. Kaňák, Houdek, Vráblík – Kantner, Mertl (A), Gulaš (C) – Malát, P. Musil, Rob – Pour, Stach, Suchý – Straka (A), Kodýtek, Eberle.

    Rozhodčí: Pěšina, Pražák – Zíka, Šimánek

    Diváci: 1420
    thejrc.org