Pardubice – Mountfield HK 0:1 (kon.) | Třinec – Zlín 5:2 (kon.) | Motor ČB – Plzeň 4:2 (kon.)
K. Vary – Litvínov 5:0 (kon.) | Kladno – Sparta 3:2 (kon.) | Liberec – Mladá Boleslav 2:0 (kon.)
Kometa Brno – Olomouc 2:4 (kon.) | Přerov – Vítkovice 1:7 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
5:2 (3:1, 0:1, 2:0)
Berani Zlín
Úterý 11.08.2020, 17:00 • WERK ARENA, Třinec • Generali Česká Cup • Skupina D
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    40:25
    Gazda to dneska na trestné lavici už dobře zná. A míří tam opět. Zahákoval v obranném pásmu Stránského a dostane za to dvě minuty.
     
    36:32
    Tak neuvidíme. Domácí ztratili puk v útočném pásmu a Zlín se rozjížděl do nebezpečné situace. Za záchranou brzdu zatáhl Michal Kovařčík, který hákoval Gazdu. Hosté mají možnost hrát necelou minutu čtyři na tři.
     
    36:15
    Domácí byli v oslabení velmi aktivní a nebezpeční. Fryšara podrazil Hrňu, který vyjížděl zpoza branky před Kořénka a uvidíme 73 sekund hry čtyř proti čtyřem.
     
    35:27
    Domácí se pokusili o útočnou akci, ale Zlínští se chystali podniknout protiútok. Ten končí třetím třineckým trestem v řadě. Za podrážení byl vyloučen Martin Gernát.
     
    30:37
    Velmi brzo mají hosté šanci vyrovnat. Za podrážení je vyloučen Kurovský a domácí se budou bránit další přesilové hře Zlína.
     
    29:39
    Gernát od pravého mantinelu centroval před Kořénkovu branku, puk se ale odrazil na zlínské hole. Petr Vrána následně instinktivně máchl holí po kotouči a podrazil svého soupeře. Jedná se o druhé vyloučení domácího hokejisty v utkání.
     
    18:20
    Matěj Stránský se dostal do zakončení, ale pomohl si při tom faulem. Jedná se o první třinecký trest, domácí forvard jde pykat za podrážení.
     
    08:57
    Hosté se ubránili, ale hned následuje druhá přesilovka domácích. Musil vysunul do úniku Draveckého, který na Kořénka postupoval z levé strany. Navrátivší se Gazda zatáhl za záchrannou brzdu a míří na trestnou podruhé v krátké době.
     
    06:39
    Prvním vyloučeným hráčem utkání je Daniel Gazda. Hostující obránce je vyloučen za sekání.

    Michal Samiec

    Branky a nahrávky: 10. Hrňa (M. Stránský, Vrána), 15. Dravecký (Kofroň), 16. M. Kovařčík (O. Kovařčík, Musil), 46. M. Kovařčík (O. Kovařčík, Doudera), 52. M. Kovařčík (Gernát) – 1. Herman (Fořt, Gazda), 31. Fořt (Ondráček, Gazda)


    HC Oceláři Třinec: L. Daneček (Suchánek) – M. Doudera, Gernát, F. Haman, D. Musil, Hrachovský, Jaroměřský, Zahradníček – Kurovský, P. Vrána, M. Stránský – O. Kovařčík, Marcinko (A), M. Kovařčík – D. Kofroň, J. Mikúš, Dravecký (C) – Hrňa.
    Berani Zlín: Kořének (Huf) – Gazda, Žižka (C), D. Nosek (A), Dluhoš, Řezníček, Matyáš Hamrlík – Ondráček, Fořt, Herman – Šlahař, P. Sedláček, Sebera – Dobiáš, Fryšara, Z. Okál (A) – Dufek, Karafiát, Václavek.

    Rozhodčí: Dědek, Kika – Gebauer, Rožánek

    Diváci: 500
    bahis siteleri