Pardubice – Mountfield HK 0:1 (kon.) | Třinec – Zlín 5:2 (kon.) | Motor ČB – Plzeň 4:2 (kon.)
K. Vary – Litvínov 5:0 (kon.) | Kladno – Sparta 3:2 (kon.) | Liberec – Mladá Boleslav 2:0 (kon.)
Kometa Brno – Olomouc 2:4 (kon.) | Přerov – Vítkovice 1:7 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
5:2 (3:1, 0:1, 2:0)
Berani Zlín
Úterý 11.08.2020, 17:00 • WERK ARENA, Třinec • Generali Česká Cup • Skupina D
Předzápasové kurzy
Partner:
    51:02 M. KOVAŘČÍK - 5:2


    Zdroj: hokejkatv.cz
     
    51:02
    Třinec právě vstřelil branku!
    Další nájezd až do Kořénkovy branky už končí gólem. MICHAL KOVAŘČÍK si nabruslil před zlínského brankáře a poslal puk mezi jeho betony. Třinečtí fanoušci sice čepice na led neházejí, ale mohli by – jedná se o hattrick třinecké sedmaosmdesátky! Asistence: Martin Gernát. Stav utkání 5:2.
    45:41 M. KOVAŘČÍK - 4:2

    Zdroj: hokejkatv.cz
     
    45:41
    Třinec právě vstřelil branku!
    Marcinko se z levé strany natlačil před Kořénka, jeho samostatná akce gólem neskončila. Puk se dostal na modrou čáru na Douderu, jeho střelu sklepl Ondřej Kovařčík a MICHAL KOVAŘČÍK neměl problém zblízka dopravit puk za brankovou čáru. Asistence: Ondřej Kovařčík, Milan Doudera. Stav utkání 4:2.
    30:24 FOŘT - 3:2

    Zdroj: hokejkatv.cz
     
    30:24
    Zlín právě vstřelil branku!
    Ondráček z pravého kruhu centroval před Danečkovo brankoviště na TOMÁŠE FOŘTA, který dokázal puk tečovat a nasměrovat do horních pater Danečkovy branky. Fořt neměl jednoduchou práci, musel puk tečovat ve vzduchu. Asistence: Jiří Ondráček, Daniel Gazda. Stav utkání 3:2.
    15:04 M. KOVAŘČÍK - 3:1

    Zdroj: hokejkatv.cz
     
    15:04
    Třinec právě vstřelil branku!
    Domácí fanoušci nestihli vstřebat dojmy z druhého gólu Ocelářů a je tady branka na 3:1! Pokus Ondřeje Kovařčíka doráží z bezprostřední blízkosti za Kořénka jeho bratr MICHAL KOVAŘČÍK. Asistence: Ondřej Kovařčík, David Musil. Stav utkání 3:1.
    14:50 DRAVECKÝ - 2:1

    Zdroj: hokejkatv.cz
     
    14:50
    Třinec právě vstřelil branku!
    Velký tlak Ocelářů v útočném pásmu končí gólem! Třinečtí si několikrát vyměnili pozice, dělali problémy Zlínským rotačním pohybem. Gólem nakonec končí pokus VLADIMÍRA DRAVECKÉHO z pravého kruhu, který Kořének málem měl! Kotouč mu ale vyjel a skončil pár decimetrů za brankovou čárou. Asistence: David Kofroň. Stav utkání 2:1.
    09:12 HRŇA - 1:1

    Zdroj: hokejkatv.cz
     
    09:12
    Třinec právě vstřelil branku!
    Druhá přesilovka Třince už je úspěšná. Na levé straně u modré čáry domácí vybojovali puk, Matěj Stránský se rozhodl nabít mezi kruhy ERIKU HRŇOVI a jeho střela z první končí v horních patrech Kořénkovy branky. Asistence: Matěj Stránský, Petr Vrána. Stav utkání 1:1.
    00:30 HERMAN - 0:1

    Zdroj: hokejkatv.cz
     
    00:30
    Zlín právě vstřelil branku!
    Zlínští hokejisté se na druhé straně dostali poprvé před Danečka a hned skórovali. Střelu Fořta z mezikruží dorazil za Danečka JAKUB HERMAN. Asistence: Tomáš Fořt, Daniel Gazda. Stav utkání 0:1.

    Michal Samiec

    Branky a nahrávky: 10. Hrňa (M. Stránský, Vrána), 15. Dravecký (Kofroň), 16. M. Kovařčík (O. Kovařčík, Musil), 46. M. Kovařčík (O. Kovařčík, Doudera), 52. M. Kovařčík (Gernát) – 1. Herman (Fořt, Gazda), 31. Fořt (Ondráček, Gazda)


    HC Oceláři Třinec: L. Daneček (Suchánek) – M. Doudera, Gernát, F. Haman, D. Musil, Hrachovský, Jaroměřský, Zahradníček – Kurovský, P. Vrána, M. Stránský – O. Kovařčík, Marcinko (A), M. Kovařčík – D. Kofroň, J. Mikúš, Dravecký (C) – Hrňa.
    Berani Zlín: Kořének (Huf) – Gazda, Žižka (C), D. Nosek (A), Dluhoš, Řezníček, Matyáš Hamrlík – Ondráček, Fořt, Herman – Šlahař, P. Sedláček, Sebera – Dobiáš, Fryšara, Z. Okál (A) – Dufek, Karafiát, Václavek.

    Rozhodčí: Dědek, Kika – Gebauer, Rožánek

    Diváci: 500
    thejrc.org