Slavia – Sokolov 4:3 (po pr.) | Znojmo – Tábor 3:2 (kon.) | Žďár n/S – SHK Hodonín 3:1 (kon.)
Šumperk – Vrchlabí 2:7 (kon.) | Kolín – Havlíčkův Brod 3:0 (kon.) | Litoměřice – Salzburg II 0:0 (zruš.)
Vsetín – Frýdek-M. 3:2 (kon.) | Mostečtí Lvi – Kobra 2:1 (kon.)
po prodl.
HC Slavia Praha
4:3 (0:0, 1:1, 2:2 - 1:0)
HC Baník Sokolov
Čtvrtek 13.08.2020, 17:30Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    64:59
    Slavia právě vstřelila branku!
    Pražané nakonec v posledních sekundách prodloužení stihli podniknout rychlý protiútok, ze kterého střílí rozhodující trefu utkání! Kružík na začátku akce přihrál do jízdy Vrdlovcovi, který pak v pravý čas kotouč vrátil DANIELU KRUŽÍKOVI, kterému už jen zbývalo trefit odkrytou klec! Asistence: Daniel Vrdlovec.
     
    56:20
    Baník právě vstřelil branku!
    Slávisté nejdříve jeli v přečíslení tří proti jednomu, ve kterém Kafka mířil jen do brankové konstrukce. Puk se ale odrazil k Tůmovi, který okamžitě vyslal do dalšího samostatného úniku JAROMÍRA KVERKU, který se ranou pod horní tyčku nemýlil! Asistence: David Tůma.
     
    54:39
    Baník právě vstřelil branku!
    Pražané inkasují hned na začátku přesilovky! Přestože Kuťák vyhrál buly, Barák s Bednářem se absolutně nedohodli, kdo si dojde pro volný puk, čímž tak nabídli obrovskou šanci MARKOVI ŠVECOVI! Ten se tak vlastně zadarmo dostal do samostatného úniku, který využil přesnou ranou k levé tyčce! Bez asistence.
     
    51:15
    Slavia právě vstřelila branku!
    Slávisté odskakují svému soupeři na rozdíl dvou gólů! Bednář vymyslel geniální přihrávku zpoza klece, která dosedla přesně na hůl FILIPA KUŤÁKA, kterému už jen stačilo trefit volný prostor nad Kašparovým ramenem! Asistence: Jaroslav Bednář.
     
    40:30
    Slavia právě vstřelila branku!
    Po souboji u mantinelu se puk odrazil přesně na hůl FILIPA KUŤÁKA, který byl rázem sám před Kašparem! Nad ničím neváhal a rychlou střelou pod horní tyčku obrací vývoj utkání! Bez asistence.
     
    38:20
    Slavia právě vstřelila branku!
    Sešívaní před koncem druhého dějství srovnávají! Bednář poslal do samostatné akce DAVIDA ŠTEINERA, který rozhýbal brankáře a kličkou do forhendu překonal bezmocného Kašpara! Asistence: Jaroslav Bednář.
     
    34:33
    Baník právě vstřelil branku!
    Sokolov využívá přesilovou hru a ujímá se tak vedení! Po nepovedeném vyhození Hejdy se k puku dostal Kverka, který ho jen přistrčil mezi kruhy JAKUBU KONEČNÉMU! Ten se bez váhání opřel do kotouče, který skončil až za Michajlovovými zády! Asistence: Jaromír Kverka.

    David Mencl

    Branky a nahrávky: 39. Šteiner (Bednář), 41. Kuťák, 52. Kuťák (Bednář), 65. Kružík (Vrdlovec) – 35. Konečný (Kverka), 55. Švec, 57. Kverka


    HC Slavia Praha: Michajlov (Málek) – Barák, Veber, Hejda, Duda, Hovorka, Valík – Šteiner, Kuťák, Bednář – Kafka, Vlček, Všetečka – Petrov, Vrdlovec, Kružík – Patočka, Tomek, Vaňous
    HC Baník Sokolov: Cichoň (32. Kašpar) – Pohl, Zeman, Klejna, Rulík, Přindiš, Kadeřávek, Zavřel – Vracovský, Kverka, Konečný – Tůma, Prymula, Kropáček – Švec, Rohan, Vrána – Slavíček, Rubeš, Čejka
    thejrc.org