Slavia – Sokolov 4:3 (po pr.) | Znojmo – Tábor 3:2 (kon.) | Žďár n/S – SHK Hodonín 3:1 (kon.)
Šumperk – Vrchlabí 2:7 (kon.) | Kolín – Havlíčkův Brod 3:0 (kon.) | Litoměřice – Salzburg II 0:0 (zruš.)
Vsetín – Frýdek-M. 3:2 (kon.) | Mostečtí Lvi – Kobra 2:1 (kon.)
konec
HC LERAM Orli Znojmo
3:2 (1:2, 1:0, 1:0)
HC Tábor
Čtvrtek 13.08.2020, 18:00 • Nevoga aréna • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:00
    Orli právě vstřelili branku!

    Nepovedené vyhození Tábora zachytil Sedlák, který přihrál Svobodovi. Střelcem je však RADIM MATUŠ, který si připisuje druhou branku v utkání a otáčí zápas ve prospěch Znojma. Asistence: Tomáš Svoboda, Adam Sedlák.
     
    38:29
    Orli právě vstřelili branku!

    Je srovnáno! Novák střelu vyrazil pouze před sebe a dorážející RADIM MATUŠ překonává brankáře hostů po druhé v zápase. Asistence: Adam Havlík.
     
    14:32
    Orli právě vstřelili branku!

    Po rychlé spolupráci se dostal k zakončení do poloodkryté branky TOMÁŠ SVOBODA, který snižuje na 1:2. Asistence: Adam Havlík, Roman Čermák.
     
    09:27
    Tábor právě vstřelil branku!

    Hosté jsou do dvoubrankového vedení. Střelcem další branky je ALEŠ MACHÁČEK, který překonal ležícího Pechka. Asistence: Dominik Šedivý.
     
    04:02
    Tábor právě vstřelil branku!

    Domácí nestačili na únik hostujícího ADAMA PŘIBYLA, který se prosmýkl obranou a zakončil nad Pechkovu lapačku. Asistence: Lukáš Prášek.

    Jaroslav Hejlek

    Branky a nahrávky: 15. Svoboda (Havlík, Čermák), 39. Matuš (Havlík), 55. Matuš (Svoboda, Sedlák) – 5. Přibyl (Prášek), 10. Macháček (Šedivý)


    HC LERAM Orli Znojmo: Pechek (Groh) – Sedlák, Čermák, Stránský, Tejnor, Šáňa, Ficek – Havlík, Matuš (C), Svoboda T., Podešva, Beránek, Oščádal, Kover, Svoboda O., Molnár, Telezs
    HC Tábor: Novák D. (Novák M.) – Pařízek, Radoš, Černý, Havelka, Dvořák, Beran, Hajič – Prášek, Zayml, Březina, Dančišin, Matiášek, Pejchal, Šedivý, Pecka, Přibyl, Macháček, Řezáč
    bahis siteleri