Mladá Boleslav – Liberec 8:2 (kon.) | Olomouc – Kometa Brno 5:2 (kon.) | Plzeň – Sparta 1:5 (kon.)
Litvínov – K. Vary 6:0 (kon.) | Zlín – Třinec 4:0 (kon.) | Vítkovice – Přerov 1:0 (kon.)
Kladno – Motor ČB 3:8 (kon.) | Mountfield HK – Pardubice 6:5 (po pr.)
konec
BK Mladá Boleslav
8:2 (3:0, 2:1, 3:1)
Bílí Tygři Liberec
Čtvrtek 13.08.2020, 17:00 • ŠKOENERGO Aréna • Generali Česká Cup • Skupina B
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:17
    Ještě jedno vyloučení. Za sekání byl na dvě minuty vyloučen David Šťastný (MBL).
    53:34 HANOUSEK - 8:2
    Zdroj: HokejkaTV.cz
     
    53:34
    Liberec právě vstřelil branku!
    Bílí Tygři snižují na 8:2 z pohledu domácích. K volnému puku si z pravého kruhu sjel TOMÁŠ HANOUSEK a překonal Gašpera Krošelje. Asistence: Misla Rosandič.
     
    52:21
    Utkání sleduje 353 diváků.
     
    48:14
    Domácí si zahrají přesilovku, na trestnou lavici usedl Jakub Rychlovský (LIB), který tam zamířil místo Jaroslava Pavelky, brankáře hostů. Ten se po osmém inkasovaném gólu dopustil sekání. Stadionem mezitím zní "deset, deset".
    48:14 ALDERSON - 8:1
    Zdroj: HokejkaTV.cz
     
    48:14
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Osmý gól Bruslařského klubu. Po střele z mezikruží vyrazil Pavelka puk před sebe, čehož využil BRANDON ALDERSON a z levého kruhu vystřelil. Kotouč se sice zbrzdil o brankářovy betony, nicméně za brankovou čáru přesto doklouzal. Bez asistence.
    47:33 STRNAD - 7:1
    Zdroj: HokejkaTV.cz
     
    47:33
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Led dnes skutečně patří hokejistům Mladé Boleslavi. Tentokrát ujel opět zcela sám JAKUB STRNAD a nadělil Jaroslavu Pavelkovi sedmou branku v jeho síti. Asistence: Pavel Kousal, Karel Klikorka.
     
    44:18
    Jakub Strnad ujížděl sám na gólmana a zakončil, už dokonce zvedal ruce nad hlavu, gól z toho však nebyl. Pokračuje se vhazováním v pravém kruhu.
     
    43:11
    Dnes už minimálně druhá velká šance Jana Stránského, která zůstala nevyužita. Boleslavský útočník tváří v tvář gólmanovi nezvládl zakončit.
     
    42:03
    Za podrážení byl na dvě minuty vyloučen Adam Zbořil (MBL), hra se tak vrací před Krošelje.
    40:34 CIENCIALA - 6:1
    Zdroj: HokejkaTV.cz
     
    40:34
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Jen co se po čtyřminutovém trestu vrátili Severočeši do pěti, domácí navyšují na 6:1. Brankář si vyjel z branky, nezvládl zpracovat a přihrát puk na spoluhráče, čehož využil Radim Zohorna a vybídl DAVIDA CIENCIALU. Ten z mezikruží zakončil do prázdné brány. Asistence: Radim Zohorna.
     
    36:28
    S neuspokojivým výsledkem pro Bílé Tygry vzrůstají i přes to, že se jedná o přípravný zápas, emoce. Po zákeřném seknutí ze strany Michala Bulíře (LIB) směrem k jednomu z domácích hráčů budou Bruslaři hrát čtyřminutovou přesilovku. Sekání totiž směřovalo do oblasti obličeje. Následovala ještě menší potyčka mezi hráči u mantinelu.
    35:33 FILLMANN - 5:1
    Zdroj: HokejkaTV.cz
     
    35:33
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Domácí nadělují Liberci "bůra". Po střele MITCHELLA FILLMANA od modré čáry si našel kotouč cestu do horní části liberecké branky. Asistence: David Bernad.
     
    32:01
    Do pásma puk rychle zavezl Radim Zohorna, jenže Jan Stránský v levém kruhu otálel se zakončením, možná i proto, že se zdálo, že v levém kruhu nebylo moc místa na zakončení. Každopádně velká, ač nevyužitá, šance domácích.
    28:30 ZOHORNA - 4:1
    Zdroj: HokejkaTV.cz
     
    28:30
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Domácí bleskově využívají přesilovou hru. Z levého kruhu vystřelil Mitchell Fillman, jehož střelu tečoval před brankou RADIM ZOHORNA. Asistence: Mitchell Fillman, David Bernad.
     
    28:05
    Po komerční přestávce si domácí zahrají přesilovku. Menší trest za držení obdržel Jan Štibingr (LIB).
    26:36 KNOT - 3:1
    Zdroj: HokejkaTV.cz
     
    26:36
    Liberec právě vstřelil branku!
    Využitá přesilovka. Po přihrávce z pravého kruhu se osamocený RONALD KNOT nemohl mýlit a snížil na dvougólový rozdíl. Asistence: Ladislav Šmíd, Michal Birner.
     
    26:10
    Znovu Birner, tentokrát mířil mnohem přesněji a puk po střele Krošelj vyrazil jen před sebe, kde dorážel jeden z Tygrů. Už se zdálo, že je puk v brance, jenže ten se odrazil zpět do hry od tyče.
     
    25:06
    K nelibosti a pískotu domácích fanoušků sudí vylučuje. Na dvě minuty za podrážení odjel na trestnou lavici Mário Lunter (MBL).
     
    16:32
    Domácí zakončili přesilovku obrovskou šancí. Pavel Kousal ale z levého kruhu trefil beton gólmana, který jej stačil narychlo přemístit k tyči.
     
    14:47
    Nicméně je tu vyloučení. Za držení byl na dvě minuty vykázán Dávid Gríger (LIB).
    14:01 KOUSAL - 3:0

    Zdroj: HokejkaTV.cz
     
    14:01
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Přečíslení domácích krátce poté, co se vrátil do hry vyloučený hráč, přineslo třetí branku. Z pravého kruhu zakončil pod víko PAVEL KOUSAL. Asistence: Ondřej Najman, Jakub Strnad.
     
    11:51
    Je tu vyloučení. Opět na straně Boleslavi – tentokrát dostal menší trest za podrážení exkladenský kapitán Jakub Strnad (MBL).
     
    04:51
    Za podrážení byl na dvě minuty vyloučen Mário Lunter (MBL).
    04:13 ALDERSON - 2:0

    Zdroj: HokejkaTV.cz
     
    04:13
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    BRANDON ALDERSON ujel a namířil přesně mezi Pavelkovy betony. Domácí tak vedou po bleskovém vstupu do zápasu už o dvě branky. Asistence: Adam Zbořil, Karel Klikorka.
    03:53 ALDERSON - 1:0

    Zdroj: HokejkaTV.cz
     
    03:53
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Pohledná souhra zahraničních hráčů Bruslařského klubu. Po Jaaskelainenově přihrávce zakončil BRANDON ALDERSON do odkryté liberecké branky. Asistence: Joona Jaaskelainen.

    Vojtěch Drbohlav

    Branky a nahrávky: 4. Alderson (Jaaskelainen), 5. Alderson (Zbrořil, Klikorka), 15. Kousal (Najman, Strnad), 29. Zohorna (Fillman, Bernad), 36. Fillmann (Bernad), 41. Cienciala (Zohorna), 48. Strnad (Kousal, Klikorka), 49. Alderson – 27. Knot (Šmíd, Birner), 54. Hanousek (Rosandič)


    BK Mladá Boleslav: Krošelj (Růžička) – Hrbas, Klikorka, Dlapa, Pláněk (C), Bernad, Fillman – Cienciala, Zohorna, Šťastný (A) – Strnad, Najman, Kousal – Alderson, Zbořil, Jaaskelainen – Lunter, Bičevskis, Stránský (A)
    Bílí Tygři Liberec: Pavelka (Kváča) – Šmíd (C), Knot, Rosandič, Hanousek, Kunst, Štibinger – Birner (A), Filippi, Bulíř – Rachůnek, Gríger, Lenc – Vlach, Šír, Rychlovský

    Rozhodčí: Pešina, Pražák – Votrubec, Ševic

    Diváci: 353
    thejrc.org