Mladá Boleslav – Liberec 8:2 (kon.) | Olomouc – Kometa Brno 5:2 (kon.) | Plzeň – Sparta 1:5 (kon.)
Litvínov – K. Vary 6:0 (kon.) | Zlín – Třinec 4:0 (kon.) | Vítkovice – Přerov 1:0 (kon.)
Kladno – Motor ČB 3:8 (kon.) | Mountfield HK – Pardubice 6:5 (po pr.)
konec
HC VERVA Litvínov
6:0 (3:0, 0:0, 3:0)
HC Energie Karlovy Vary
Čtvrtek 13.08.2020, 17:30 • Zimní stadion Ivana Hlinky, Litvínov • Generali Česká Cup • Skupina B
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany vše. Přeji hezký zbytek čtvrtečního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit zase na shledanou. (19:46:42)
     
    Utkání sledovalo 379 diváků.
     
    Střely na branku: 38 – 21
     
    Je dobojováno. Litvínovští oplatili porážku z úterý, kdy na ledě Energie padli 0:5 a dnes vítězí 6:0. Verva zapisuje první tři body do tabulky ve skupině B. Velkou radost měl určitě brankář Litvínova Šimon Zajíček, jenž v devatenácti letech pochytal všechny střely soupeře a zapsal čisté konto. Od všech hráčů tak okamžitě po siréně přijímal gratulace.
     
    Konec zápasu.
     
    59:59
    Hosté jsou v plném počtu a končí i tento zápas. Do konce je jedna vteřina a už se nic nestane.
     
    58:53
    Patrick Kudla ze středního pásma nahodil puk před hostující branku, Verva před Hamrlou chvíli kombinovala, ale zatím se jí nedaří využít přesilovou hru.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:59
    Vyloučení v týmu HC Energie Karlovy Vary (Petr Šenkeřík – 2 min., podrážení).
     
    56:40
    Domácí hráči už nikam nespěchají a zápas se, troufám si napsat, už jen dohrává. Nyní to zkusil před Zajíčkem Otakar Šik, leč znovu neúspěšně.
     
    55:59
    Před domácí brankou bylo nyní rušno. Šimon Zajíček však dostal puk pod kontrolu a hra je pozastavena. Buly proběhne po pravé ruce mladého litvínovského brankáře.
     
    55:12
    Róbert Bačo si sjel do prostoru mezi kruhy, kde ale nebyl úspěšný se svou střelou. Na druhé straně pak Pawel Zigmunt orazítkoval tyč Hamrlovy branky!
     
    54:35
    Lukáš Pulpán je na ledové ploše a karlovarská Energie je tedy v plném počtu.
     
    54:10
    Hosté se opět osvobodili a pošetřili cenné vteřiny ze své početní nevýhody.
     
    53:08
    Samson Mahbod napřáhl k pořádné ráně, kterou ještě chtěl dorážet Richard Jarůšek, ale vše uhasila obrana Energie, která pak poslala puk až před branku Zajíčka.
     
    52:35
    Vyloučení v týmu HC Energie Karlovy Vary (Lukáš Pulpán – 2 min., sekání).
     
    52:10
    Richard Jarůšek tečoval před Hamrlou pokus spoluhráče a hostující gólman kotouč chytil a hned na to pak nechal hru přerušit.
     
    51:12
    Josef Stříbrný si najížděl na levý kruh a už se napřahoval ke střele, nicméně přihrávka k jeho holi nedorazila. Jeden z hostů ji zablokoval.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 6. Zygmunt (Ščotka, Jícha), 7. Jarůšek (Březák, P. Zdráhal), 16. Mahbod, 45. Pospíšil (V. Hübl, F. Lukeš), 47. M. Havelka (L. Doudera, Jícha), 50. Jarůšek (Mahbod)


    HC VERVA Litvínov: Zajíček (Godla) – Štich, Ščotka (A), Březák, Balinskis, Kudla, L. Doudera – P. Zdráhal, Mahbod, Jarůšek – Pospíšil, V. Hübl (C), F. Lukeš – Petružálek, Lyszczarczyk, Stříbrný – Zygmunt, Jícha, M. Havelka.
    HC Energie Karlovy Vary: Bednář (30. Hamrla) – Kotvan, Tureček, Kowalczyk, Šenkeřík (A), Pulpán (A), Weinhold, Vodička – Redlich, Machač, Vondráček – T. Mikúš (C), Vildumetz, Š. Kratochvil – M. Zabloudil, Hladonik, M. Kadlec – Šik, Křehlík, Bačo.

    Rozhodčí: Horák, Sýkora – Frodl, Komárek
    thejrc.org